Health2Work Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik ben erg teleurgesteld over de service. Ik had een bureau, stoel en scherm besteld en hiervoor een bezorgafspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd de levering + installatie afgezegd, omdat mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu biurowego
  2. Sprzęt medyczny
  3. Sklep z artykułami biurowymi

Napisane przez firmę

Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

werelds bedrijf

werelds bedrijf, ik ben harstikke tevreden met mijn producten

1 grudnia 2023

Beste Leon,

Bedankt voor je enthousiaste review! We wensen je veel plezier van je nieuwe ergonomische producten.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Instructie gehad van vriendelijke medewerker

30 listopada 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je review Willeke!

Vriendelijk

Vriendelijk! Op tijd, goede communicatie. Fijne en duidelijke uitleg.

28 listopada 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je review Harry. We wensen je veel (werk)plezier van je ergonomische meubilair.

Zeer tevreden

Vriendelijke bezorger.
Goede instructie

20 listopada 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je review Harold!

Alles naar wens geregeld

Alles naar wens geregeld! Heel nette en vriendelijk service.

13 listopada 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je review. We wensen je veel plezier van je nieuwe ergonomische producten!

Zeer tevreden

Goede communicatie en snelle levering.
Paul heeft alles keurig uitgelegd en geïnstalleerd. Bureau en stoel zijn goed afgesteld.

31 października 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je mooie review Kimberley. Mocht je in de toekomst weer advies willen ontvangen, onze ergonomische adviseurs helpen je graag.

Namens team Health2Work wensen je veel (werk)plezier van je nieuwe ergonomische hulpmiddelen.

Duidelijk en behulpzaam

Paul heeft heel vriendelijk een duidelijke instructie gegeven en ook tips gegeven voor ergonomisch werken. Ik ben erg blij met het bureau.

9 listopada 2023

Odpowiedź od Health2Work

Wat een mooie review Rosalie. Mocht je in de toekomst weer advies willen ontvangen, onze ergonomische adviseurs helpen je graag.

Namens team Health2Work wensen je veel (werk)plezier van je nieuwe ergonomische bureau.

Snelle service

Snelle service, goede levering en het wordt voor je gemonteerd.

31 października 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je mooie review Kim! We wensen je veel (werk_plezier van je nieuwe ergonomische hulpmiddelen.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb ruim op voorhand een afspraak…

Ik heb ruim op voorhand een afspraak gemaakt en hiervoor een halve dag verlof genomen. Net op de valreep nog telefoon dat "er iets (lees: een grote klant, dit is me telefonisch door de medewerker bevestigd) was tussengekomen en men bij mij later zou komen". En als tegemoetkoming wil men uiteraard niet op zaterdag komen. Ergonomie zorgt voor verbetering van het menselijk welzijn? Om over na te denken.

3 listopada 2023

Beste Alex,

Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. We doen ons uiterste best om onze beloftes na te komen, helaas is dat in dit geval niet gelukt. Dit betreuren wij enorm. Zou je je contactgegevens willen sturen
naar marketing@health2work.nl. Dan kijken wij graag samen naar een passende oplossing.

Ergonomische groet,
Evelyn van marketing Health2Work.

Oceniono na 5 z 5

Paul was erg vriendelijk.

Paul was erg vriendelijk.
Kwam op de afgesproken tijd, gaf heldere uitleg en maakte mij bewust van waarom je de stoel op de juiste manier instelt

3 listopada 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor de mooie woorden! Mocht je in de toekomst weer advies willen ontvangen, onze ergonomische adviseurs helpen je graag.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijke en ervaren monteurs…

Zeer vriendelijke en ervaren monteurs met kennis van zaken, keurig op tijd, heel behulpzaam bij het plaatsen en duidelijke uitleg.

Maw heeel tevreden 😁

26 października 2023

Odpowiedź od Health2Work

Dankjewel voor je positieve feedback!

We zijn blij dat je tevreden bent met onze monteurs en service. Mocht je

Evelyn van marketing Health2Work

Oceniono na 5 z 5

Minder klachten, meer werkplezier.

Minder klachten, meer werkplezier.

Petra Blaakmeer had mij een een aangepaste stoel geadviseerd voor mijn klachten. Voorheen stond ik zowat de hele dag omdat ik klachten had. Nou met deze stoel is er een mooie balans tussen zittend en staand werken zonder de gekende nek en rugklachten.

Dankjewel Petra

17 października 2023

Beste Jan,

Wat een mooie review. Fijn om te lezen dat je klachten zijn verminderd.

Top service van Helath2works

Top service van Helath2works. Stoel werd thuis gebracht voor 30 dagen testen, duidelijke instructies werden gegeven en uitleg over de afronding van de procedures.

13 października 2023

Odpowiedź od Health2Work

Wat leuk om te lezen dat je enthousiast bent over onze service: de proefplaatsing. We wensen je veel (werk)plezier met je nieuwe stoel!

Erg positief

Erg vriendelijke man die rustig de tijd nam om uit te leggen hoe ik de stoel moest gebruiken. Zeer positieve ervaring

13 października 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel (werk)plezier met je nieuwe stoel!

Oceniono na 5 z 5

Goede service. Omruilen van bureau stoel door Paul, heldere uitleg die ik bij de vorige aflevering niet had gekregen. Zo hoort het. Top.

19 września 2023

Vriendelijke uitleg

Vriendelijke uitleg. Snelle levering. Vooraf doorgeven aankomst tijd

5 września 2023

Beste Frieda,

Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier van je nieuwe producten.

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed geadviseerd door Paul!

Zeer goed geadviseerd door Paul!
Stoel zit heerlijk!
Bedankt.

7 września 2023

Odpowiedź od Health2Work

Christa, bedankt voor je enthousiaste review! We wensen je veel (werk)plezier met je nieuwe stoel!

Evelyn van Health2Work

Erg tevreden

Op tijd volgens afspraak, van te voren gebeld, zeer netjes en vriendelijk, goeie uitleg.

10 sierpnia 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je mooie review Jeltsje!

Ergonomische groet,

Super vriendelijk en behulpzaam

Super vriendelijk en behulpzaam, gebruik van mijn thuiswerk meubilair werd goed uitgelegd en alles werd netjes afgesteld.

3 sierpnia 2023

Odpowiedź od Health2Work

Bedankt voor je leuke review Maya. Heel veel plezier met je nieuwe thuiswerkplek!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej