Oceniono na 5 z 5

plantronics headsæt der ikke virker efter 6 måneder snakker med sofie ved kundeservice og hun siger de nok sender et nyt men de skal selvfølgelig lige skal have det gamle der ned. modtager det nye o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte tre pakker á tre stk. Ørepropper Voyager Legend fredag. Mandag kom mail med følgeseddel og besked om, at bestillingen var afsendt med GLS. Tirsdag middag kom en sms, at pakken lå klar ti... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fin virksomhed med gode produkter, jeg bestilte nogle høreværn inden påske som var lidt lang tid under vejs, påsken har selvfølgelig noget st gøre med det, men lidt træls de ikke kan lave lager stat... Zobacz więcej

1. Hurtownia akcesoriów elektronicznych
  2. Hurtownia akcesoriów biurowych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Headsetshop.dk 32950797 Total leverandør af headset til dansk erhvervsliv. Gratis fragt ved bestilling over 1000,- Headset til telefoner, med ledning eller trådløseheadset. Bestil via hjemmesiden headsetshop.dk, bestil via mail salg@headsetshop.dk eller ring til en af vores dygtige medarbejdere.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Helt igennem fin service

Helt igennem fin service. Ordreafgivelse, bekræftelse, forsendelse, levering fejlfri. Men især after sales service var helt i toppen med hurtige og fyldestgørende svar på alle spørgsmål.

11 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Hurtig leverance og den ønskede…

Hurtig leverance og den ønskede kvalitet til den rigtigt pris :)

Mit headset var ved at være noget slidt i det, men med et par nye "ørepuder" er det som nyt igen. Havde jeg vidst det var så let at skifte dem, så havde jeg gjort det for længst :)

23 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Når man åbner jeres hjemmeside

Når man åbner jeres hjemmeside, står der allerede varer i "kurven" som man ikke kan fjerne. Og spørger man jeres robot, Karla, så kan hun ikke svare. ærgerligt. Jeg ville ellers gerne købe et produkt hos jer - men vil selvfølgelig gerne selv have lov at vælge hvad, og hvor mange...

Kan I evt her forklare mig, hvordan man fjerner varer fra kurven, og fylder selvvalgte varer deri ?

4 grudnia 2023
Logo Headsetshop

Odpowiedź od Headsetshop

Hejsa, Du er altid velkommen til at give os et kald hvis du er i tvivl om noget. det er nemmer at hjælpe dig på telefonen end via trustpilot. Det forvirrer mig desuden lidt at du skriver du har skrevet med en chatrobot der hedder Karla? Vi har ikke nogen chatrobot, så det må næsten være en anden side du har været på? Fang mig på telefonen 32950797 Mvh Sven Caning

Super service!

Rigtig fin købs oplevelse, derudover også en super god oplevelse med reklamation på en varer der blev byttet uden problemer og leveret hurtigt!

Kan varmt anbefales.

30 listopada 2023
Oceniono na 5 z 5

Returnering af fejlkøbt vare, rigtig god oplevelse.

Jeg købte et headset, som desværre ikke viste sig at opfylde mit behov, jeg havde egentlig ikke ret til at returnere varen, da jeg havde købt den som erhverv, men jeg snakkede i telefon med ejeren af headsetshop.dk, og han var meget behagelig og imødekommende, og tillod mig alligevel at returnere varen, det er rigtig god stil, godt gået...
Som Etta Cameron plejede at sige i scenen er din, det er et dobbelt femtal fra mig.
Mange tak fra Lars fra Espergærde Flytteforretning

2 października 2023
Oceniono na 1 z 5

Ingen pakke? Ingen information?Men pengene trukket?

Køber et headset fra headsetshoppen, fordi det står som om at den er på lager. Efter tre dage modtager jeg ikke noget. Så ringer til firmaet, men for afvide at de ikke havde den hjemme og den ville komme dagen efter. Ringer dagen efter igen for at hører hvor langt pakken er væk, og finder ud af den ikke er sendt. Spørg så om han kan sende noget på mail når der kommer noget omkring produktet. Det går så over en uge uden at hører noget til pakken. Men kan se at mine penge er blevet trukket. Så ringer idag. Men jeg fik afvide at produktet ikke kunne sendes, det åbentbart nu ikke overholder loven. Men det er sjovt, fordi den anden gang jeg snakke med headsetshoppen fik jeg afvide at det er et godt produkt og at den bare skulle komme hjem, så jeg kunne få den. Men nu kan han godt sælge mig et andet produkt. Så nu har jeg annulleret ordren og køber pakken et andet sted.

Til en anden gang:
1. Giv information omkring hvorfor pakken er forsinket!
2. Ikke træk penge, når pakken ikke er sendt endnu!
3. Ik prøve og sælge mig et andet produkt!
4. Lad hver med at lyve omkring at pakken ikke overholder lovgivning, men “jeg kunne købe et andet produkt i stedet for”!

10 września 2023
Logo Headsetshop

Odpowiedź od Headsetshop

Hej Anton, Det var fint du ringende, så vi kunne få afklaret hvad status var på leveringen. Jeg kan kun give dig ret i at der bestemt er sket i fejl, idet vi ekspederer din ordre uden at have varen på lager. Det sker fordi vi tror vi har den stående, det havde vi ikke. Når en ordre ekspederes så trækker vi også betalingen. Retrospektivt skulle vi så ha annulleret ordren og annulleret betalingen. Som jeg forklarede dig så kan vi ret hurtigt få flere varer hjem og det var forventningen, indtil vi finder ud af at den udgår af sortiment, fordi man fremadrettet kun udbyder høreværnsprodukter der er en352 certificerede, og det er ikke løgn:-) Hvis du mener jeg har løjet for dig så har vi misforstået hinanden. Det er ikke løgn at lovgivningen ændrer sig, og det har den konsekvens at produkter som it23 efterhånden forsvinder fra markedet. Det er en naturlig konsekvens, de er ikke ulovlige, det har jeg heller ikke sagt at de var. Jeg sagde at lovgivningen er ved at ændre sig på området. Afløseren kunne så være it29 som er det samme produkt, dog med EN352 certificering. Den er så i orange farve som du ønsker og ikke sort.
Jeg kan ikke se der er noget forkert i at tilbyde dig en anden vare der er direkte substituerbar. Det ville jo være den samme pris og bare et produkt der har en ekstra certificering.
Vi ønsker det bedste for vores kunder og står altid på mål for de produkter vi sælger.

Oceniono na 4 z 5

Fin oplevelse

Jeg modtog et defekt headset som jeg returnerede (dette har jeg dog selv afholdt udgifterne til) men til gengæld gik der ikke længe før jeg fik et nyt med posten og det virker lige som det skal. Det er et lækkert headset til den rigtige pris. Og helt overordnet en god købs oplevelse.

29 lipca 2023

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej