Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Ze zijn Failliet! Wel blijven incasseren, maar niet leveren.

Ik heb wat besteld bij deze webshop en wacht al meer dan 2 weken op mijn levering. Ze leveren niet en reageren niet op mijn mail. Het bedrijf is via de klantenservice-mail onbereikbaar en Inmiddels is gebleken dat uit de Google Maps-gegevens blijkt dat hun fysieke winkels definitief gesloten is (Dinteloord) en in Steenbergen "Tijdelijk gesloten" is. Desondanks blijft de webshop blijkbaar gewoon online staan en geld incasseren van ons consumenten voor producten die zij niet kunnen of gaan leveren.
Ik maak me grote zorgen dat meer consumenten hier de dupe van worden. Omdat je via Ideal zelf de betaling bevestigd kan ING niks storneren. De medewerker van de ING gaf mij deze link door. Ga naar: politie en dan aankoopfraude.
Heb melding bij ACM ConsuWijzer gedaan.

17 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Bestelling ruim 3 weken geleden…

Bestelling ruim 3 weken geleden geplaatst en gelijk betaald en een bevestiging ontvangen van voorraadartikel. Echter wordt er niets geleverd, geen reactie via telefoon, mail of contactformulier. Ben er bang voor dat je opgelicht wordt als je iets via deze website besteld. Adviseer het je om dit dus NIET te doen!

23 września 2026

Achterstallig salaris

Mijn vrouw heeft hier een aantal maanden gewerkt. Ze heeft nog bijna twee maandsalarissen tegoed. Als er een afspraak wordt gemaakt om het op te lossen komt de eigenaresse niet opdagen. De winkel in Steenbergen werd halsoverkop leeggehaald evenals de winkel in Roosendaal die slechts twee maanden open was. Mevrouw geeft aan betalingsonmachtig te zijn en mijn vrouw moet maar kijken of ze bij het uwv wat geld los kan peuteren.. Ook andere collega's hebben nog salaris tegoed. Ondertussen begint Silvia van Holten weer met een nieuw pand in de blauwstraat. Ga hier dus niks kopen en ook zeker niet werken tenzij je graag vrijwilligerswerk doet!

22 września 2026

Bestel hier niet

Ik heb iets besteld en betaald en een maand later nog niets ontvangen. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Bestel hier niet!

14 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Klantvriendelijk

Personeel is heel lief, zijn altijd bereid om je te helpen. Willen ook meelopen naar de auto als het product te zwaar is. Goede producten in de winkel, er is vrijwel alles. Heel klantvriendelijk!

11 października 2025

Na 1 dag niet tevreden over een gootsteenmatje

Na 1 dag niet tevreden over een gootsteenmatje , die meteen krom en golvend werd.
Meteen een klachtenformulier ingevuld en mail verstuurd.
Ik zou zsm contact vernemen.
Beleefd afgewacht , maar na 3 weken , opnieuw geschreven, met als ergernis nog géén antwoord.
Tel. Wordt niet opgenomen 🙈🫣
Retourzending is nu niet meer mogelijk omdat ik geen track en trace code meer heb.
Wat n gedoe !!!
Het is maar n gootsteen matje waarvan wij er 2 besteld hebben. Maar ‘n klacht is ‘n ontevreden klant .
Vooral als er geen respons komt.
Incl. verzenden was het toch
€ 14,95
NOOIT zal ik hier meer iets bestellen en hopelijk de mensen die al deze REVIEW’s LEZEN ook niet .

29 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Sturen ongevraagd een vervangend artikel als iets niet op voorraad is, reageren niet op mails en betalen je retour ook niet terug, waardoor je er de hele tijd achteraan moet zitten.

Verkeerd artikel ontvangen.
Na twee weken mailen zonder antwoord maar eens gebeld. Toen kreeg ik te horen dat het door mij bestelde artikel niet meer leverbaar was en dat ik het maar retour moest melden via de site.
Dat verliep allemaal prima en ik ontving ook netjes een creditfactuur daarna, maar helaas vooralsnog geen terugbetaling. 🙄
Wat een tijdrovend gedoe. De volgende keer bestel ik liever weer bij Bol.com. Dan kun je er tenminste op rekenen dat alles netjes afgehandeld wordt en hoef je niet overal achteraan.

29 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Er werd een verkeerd artikel geleverd!!!

Er werd een verkeerd artikel geleverd van mijn bestelling van 2 dezelfde HG producten. Toen ik daar over belde vertelde de medewerkster Sabrina dat haar "Baas" er niet was maar als ik mijn gegevens van het ordernummer 01518, naam en telefoonnummer gaf, zij dan de "Baas" zou laten terugbellen, u raad het al tot op heden geen reactie!! Toen maar een E-mail verzonden over het probleem aan de klantenservice van dit bedrijf, ik denk dat de E-mail op dezelfde stapel ligt als de memo's van terugbellen. Er zal wel nooit een reactie komen, dus weer een website die door hun gedrag van WWW verwijdert zou moeten worden. Hier gooi je geld in een afvalbak.

4 maja 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte service en onvriendelijk

Zeer slechte service met betreft garantie van aangekocht speelgoed van bekend merk. Al 1,5 maand bezig met een garantie kwestie elke keer andere smoes en zeggen dat ze geen contact kan krijgen met leverancier. Koop hier nooit uw spullen !!

24 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Bestelling niet geleverd, firma onbereikbaar

Bestelling gedaan op 1/3/2023, nog niets ontvangen (21/3/2023), al twee keer mail gestuurd (met enkel een non-reply antwoord van ontvangst), telefonisch zijn ze onbereikbaar...
Het lijkt er op dat ik mijn geld verkwanseld heb aan deze onbetrouwbare firma.

21 marca 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik krijg geen antwoord op mijn talrijke mails!

Op 4 nov een bestelling gedaan, een week later kwam er een gedeelte binnen.
Maar nu reeds 20 januari en nog steeds geen antwoord op mijn talrijke mails ivm de nalevering van mijn laarzen spanders.

Ik wil nu ook graag mijn centjes terug want heb ze ondertussen ergens anders besteld en dus niet tevreden van de respons van de Firma.

Kunnen jullie van trustpilot hier iets aan doen aub?

Alvast bedankt

19 stycznia 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej