Reakcja na opinię
Alles bestens, sehr sympathisch und unkompliziert. Nette und hilfsbereite Beratung. Eine Sache vermisse ich dass man nicht mit Paypal zahlen kann oder mit einem anderen Zahlsystem und so muss man... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte en sæbe, som desværre var gået i stykker under leveringen. Men allerede samme dag som jeg gav dem besked, sendte de en ny, som jeg modtog dagen efter. Virkelig god service :-)
Reakcja na opinię
HausFrau er en yderst elegant og skarp butik som klart kan anbefales. Du vil altid blive hjulpet af de sødeste ansatte som finder de bedste styles til det event du skal til, eller hvis du blot leder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
HAUSFRAU – Skandinavisk mode, kvalitet og personlig service Velkommen til HAUSFRAU – din destination for skandinavisk mode, tidløse styles og bæredygtige kvaliteter. Siden 2006 har vi specialiseret os i at udvælge langtidsholdbart design, hvor komfort, kvalitet og stil går hånd i hånd. Vores butikker i Silkeborg, Aarhus og Lønstrup – samt vores webshop – tilbyder et unikt udvalg af modetøj, sko, accessoires og smykker til stilbevidste kvinder. Hvem er HAUSFRAU? HAUSFRAU blev grundlagt af søstrene Lene og Lise Lassen, som deler en passion for tidløs mode i høj kvalitet. Vores filosofi er enkel: Vi vælger nøje vores brands og kollektioner for at tilbyde styles, der er både aktuelle og anvendelige i mange sæsoner. Hos os finder du en perfekt balance mellem skandinavisk minimalisme, luksuriøse materialer og komfortabel elegance. Vi fører en række håndplukkede danske og internationale designbrands, der alle har fokus på kvalitet, ansvarlig produktion og bæredygtige materialer. I vores udvalg finder du blandt andet: Aiayu – Eksklusiv strik og økologisk bomuld American Vintage – Fransk afslappet mode i bløde kvaliteter Closed – Eksklusivt tøj og denim med tysk præcision Ganni – Moderne og farverigt dansk design Skall Studio – Feminine silhuetter og bæredygtige valg Leveté Room, Birgitte Herskind, Busnel, Hanro, Rue de Tokyo – og mange flere En inspirerende shoppingoplevelse Hos HAUSFRAU stræber vi efter at give vores kunder den bedste shoppingoplevelse, både online og i butik. Fysiske butikker i Silkeborg, Aarhus og Lønstrup. Oplev vores håndplukkede univers, få personlig vejledning og lad dig inspirere af sæsonens nyheder. Webshop 24/7 Nemt og bekvemt med **hurtig levering, gratis fragt over en vis ordregrænse og en enkel returproces. Click & Collect – Bestil online og afhent i butikken i Aarhus. Gaveindpakning – Vi sørger for en smuk indpakning, så din gave bliver ekstra særlig. Vi pakker hver ordre **med omhu og kærlighed, så du får en lille luksus oplevelse, når din pakke lander hos dig. Er noget ikke, som du forventede? Vores nemme returportal gør det hurtigt og problemfrit at returnere dine varer. Bæredygtighed og kvalitet I en tid med fast Fashion tror vi på langsigtede garderobeløsninger**. Derfor har vi et stort fokus på bæredygtige brands, økologiske materialer og mode, der holder sæson efter sæson. Mange af vores brands arbejder med fair trade-produktion, ansvarlige materialer og miljøvenlige processer, så du kan shoppe med god samvittighed. HAUSFRAU butikker – besøg os her Silkeborg – Vores største butik med et bredt sortiment af mode, sko og accessoires. Aarhus – En charmerende butik i Jægergårdsgade med håndplukkede styles og Click & Collect. Lønstrup – En lille perle ved Vesterhavet med en inspirerende atmosfære og et nøje udvalgt sortiment. Vi glæder os til at byde dig velkommen! Hos HAUSFRAU elsker vi mode, men vi elsker endnu mere at hjælpe vores kunder med at finde tøj, der føles rigtigt. Vi brænder for at skabe en personlig, inspirerende og stilfuld shopping oplevelse, både i vores butikker og online. Har du spørgsmål, brug for vejledning eller ønsker at høre mere om vores produkter? Kontakt os gerne – vi er her for at hjælpe! Følg os på Instagram og Facebook for nyheder, inspiration og events De bedste hilsner, Lene, Lise & pigerne i HAUSFRAU
Østergade 7, 8600, Silkeborg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
God oplevelse fra Haus Frau
Bestilte den skønneste fine kjole, som tog mange dage om at komme. Bestilte onsdag aften og kom først den efterfølgende tirsdag. Da jeg pakkede kjolen ud, lugtede den voldsom af parfume. Tjekkede kjolen om den var nusset, det var den heldigvis ikke. Ringede til kundeservice, mest for at oplyse om det, da jeg synes det ikke var rart at kjolen lugtede så voldsomt. Den er nu vasket og hængt ud til luftning. Nu glæder jeg mig til at bruge den. :-)

Odpowiedź od HAUS FRAU
Meget hjælpsom kundeservice . Super fin betjening og hurtig levering .
Bestemt ikke sidste gang jeg handler på deres hjemmeside .

Odpowiedź od HAUS FRAU
Som tilflytter blev jeg rigtig glad for mit første besøg i butikken i Silkeborg. Jeg fik en super god ekspedition og er bare så glad for både støvler og kjole.
Handler gerne hos jer igen 😊

Odpowiedź od HAUS FRAU
Har kun handlet på nettet. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition.
Flotte varer!

Odpowiedź od HAUS FRAU
God hjemmeside og hurtig levering. Alt er godt😊

Odpowiedź od HAUS FRAU
Min hustru ville gerne prøve en jakke nummeret mindre, men ville helst kunne få pengene retur, for den som hun ikke kunne passe.
Hun talte med Lise og det fandt de en løsning på, til alles tilfredshed.
Det har været et godt sted og handler. Det er nok ikke sidste gang.

Odpowiedź od HAUS FRAU
Hurtig afsending og modtagelse af varen. Pænt pakket ind og sødt kort

Odpowiedź od HAUS FRAU
God hjemmeside. Nemt at bestille. Hurtig levering med et fint lille kort i pakken. Varen levede helt på til forventninger.

Odpowiedź od HAUS FRAU
Er sikker på at butikken yder dejlig service, det kan jeg læse her.
Men hold op jeg har været uheldig i forhold til en jakke (købt online) de ikke vil godtage som reklamation - til trods for at samme fejl var på min første jakke som blev godtaget og ombyttet med det samme. Denne gang er fejlen først kommet efter brug, men fortsat inden for reklamationstid. Jeg har sendt video hvor man åbenbart ikke kan se fejlen og derfor lavet en ny hvor det tydeligt fremgår. Jeg ville ønske jeg havde kunne vise det fysisk. Det er en jakke til over 3000 kr og den skal ikke være i stykker efter max 6 mdr. brug.
Beklager den ene stjerne, jeg er bare virkelig forarget. I øvrigt har jeg også været nødt til at rykke for svar mange gange, efter 1 uge, fordi jeg intet har hørt tilbage. Det er sidste gang jeg køber der i hvert fald.
Har selv været butiksansat i mange år og ville aldrig IKKE godtage denne fejl.
Nu kontakter jeg Ganni direkte, som også undrede sig første gang jeg talte med kundeservice.

Odpowiedź od HAUS FRAU
Meget tilfreds med køb og virkelig smukt pakket ind til jul🙏mange tak

Odpowiedź od HAUS FRAU
Der er altid rigtig god og hjælpsom betjening 🌻🌻

Odpowiedź od HAUS FRAU
Desværre havde jeg bestilt en forkert størrelse taske, henvendte mig direkte i én af de fysiske butikker og kunne returnere smidigt og bekvemt.

Odpowiedź od HAUS FRAU
Super betjening både web shop og ikke mindst fysisk i butikken. Silkeborg er super👍🥰

Odpowiedź od HAUS FRAU
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.