Har bestilt d 13. sept. Har fået ordrebekræftelse men ingen varer og ingen respons på min mail 😡😡😡 Update nov 2023 Har fået varer leveret efter ca to måneder. Generel dårlig kommunikation - mås... Zobacz więcej
Super velsmagende lakrids, levering tog lidt ekstra tid pga. juletravlhed, men det er jo håndlavet lakrids, så det er fuldt forståeligt. Vil helt sikkert bestille igen i fremtiden, især fordi det bl... Zobacz więcej
Fin nok oplevelse med Haupt. Dog synes jeg 7 dages leveringstid er lang. Bestilte tirsdag og pakken blev afsendt fredag. Jeg nåede dog at blive meget nervøs i mellemtiden da jeg først fik læst anmelde... Zobacz więcej
Skulle prøves, da jeg så annoncerne på Facebook. Købte 4 produkter; de to af dem smagte fantastisk. De to andre smagte forfærdeligt, nærmest som sæbe. Hurtig levering, selvom produkterne sendes fra... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Total f... up i betaling og leveringsmetode
Indledningsvist, ærgrer jeg mig over, at jeg ikke - som jeg ellers har for vane - tjekkede Trustpilot anmeldelser igennem, inden jeg afgav ordre til HAUPTLAKRITS. Umiddelbart efter ordreafgivelse, gik jeg ind og tjekkede min profil/ordrehistorik og her femstod det pludseligt at jeg havde betalt via KLARNA, samt valgt levering til INSTABOX - begge ting var forkert. Jeg sendte dem en mail pronto og gjorde opmærksom på dette. Jeg taler svensk og greb knoglen, for at følge op på min mail. Her er der telefon svarer på(!), som oplyser at man UDELUKKENDE kan komme i kontakt med HAUPTLAKRITS via e-mail. Det lover ikke godt! Købet er i øvrigt en adventskalender, så det bliver jo spændende at se om de når at levere INDEN 1 dec. Det er der(efter at have læst anmeldelser), meget der tyder på de ikke når - Svenskjävlar!
Bestilte fredag aften
Bestilte fredag aften. Fik besked om at ordren var sendt mandag og leveret om onsdagen.
Jeg havde et spørgsmål ang. levering og kundeservice svarede på under en time.
Jeg kan godt se at andre har haft lange leveringstider, men her gik det hurtigt og perfekt.
Godt nok en laaang proces
Godt nok en laaang proces. Bestilte for en uge siden om mandagen,og først idag søndag skriver de varen er på vej. Det er ikke godt nok når varen kommer fra Sverige. Hmm... hvor langt er det lige? ikke sikker på jeg bestiller der mere
Lidt lang levering, men godt produkt.
Købte svenskjävlar hos Hauptlakrids, og de er fantastisk gode.
Leveringstiden var måske en smule lang (5 dage), i forhold til hvad jeg er vandt til fra andre webshops.
I never got the things I ordered and…
I never got the things I ordered and payed.
DONT BUY ANYTHING FROM HAUPTLAKRITS.
Godt slik, udemærket handelsoplevelse
Ville ønske at fri fragt over 399 også gjaldt postnord, men ellers kunne jeg ikke ønske mig en bedre oplevelse. Vær opmærksom på at deres mails kan fare vild i spam mappen
Det tog voldsomt lang tid 1.5 mdr og…
Det tog voldsomt lang tid 1.5 mdr og mange mails først da vi begyndte at skrive på opslag på fb modtog vi varen.
De svar der blev givet fra kundeservice Var enorm flabet og uden nogen former for høflig dialog.
Lakridser er total hypet de okay men ikke verdens stærkeste og ikke pengene og bøvlet værd.
Intet negativt at sige
Jeg bestilte og havde det hjemme efter 3 dage. 98kr med fragt og hooold nu de er gode. Det er de bedste lakridser jeg nogen sinde har smagt
Svindel eller bare helt igennem håbløs service
Produktet kom aldrig frem, og nu vil Haupt Lakrits ikke udbetale det beløb jeg betalte for varen.
Min anbefaling. Hold jer langt væk…
Fusker firma!
Fusker firma!
Jeg bestilte for ca 20 dage siden en bøtte med lakridser, men har ikke modtaget noget!
Skrev godt nok en gammel adresse, men har snakket hver dag, med hende som bor på adressen, og hun har heller ikke modtaget noget.
Har også snakket med PostNord, og de ville have sat pakken hos min gamle adresse.
Køb ikke hos dette firma. Du modtager aldrig varen.
Bad service. Long shipping
Placed an order the 6th of December. Today the 20th I haven’t received it yet and haven’t received any information about any delay.