Jeg var der henne i dag og maden smagte…
Jeg var der henne i dag og maden smagte bare så godt, bedste pizza jeg nogensinde smagt 😍
Haslev Grill & Pizzaria - Ringstedvej 69B, 4690 Haslev - 56316165
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Dette pizzeria kan varmt anbefales! Betjeningen er venlig og opmærksom, og pizzaerne er fantastiske med sprøde skorper og lækre toppings. Alt fungerer, lige som det skal, og du får en skøn madoplevelse hver gang.
Ringede for at lave en bestilling, spurgte om i leverede til Skuderløsevej, det sagde i nej til…
I skriver ikke noget om at i ikke leverer udenfor byskilt ??? Men stadig i Haslev …😡
Har ellers købt mange gange hos jer men må ærligt sige at det har jeg da ikke lige lyst til mere..
Det kunne være i skulle skrive på jeres menukort og hjemmeside hvor i ikke leverer til
God mad. altid smillende personale.
lidt høje priser men oplevelsen værd
Sløj oplevelse. Ventede 90 min, på en gummi pizza og slatne fritter, at kalde sig et pizzaria er en joke
Skuffende, lovede 40 min levering, ventede 1.30 time på at få kolde pizza og slatne kolde pomfritter, amatører uden lige.
Jeg er så træt at jeres underbagte pizzaer. Selv når man siger at i godt må give den ekstra sker det ikke.
Gider i ikke godt at tage jer sammen
Tak for en dårlig oplevelse igen.
Bestilte en omgang nachos, en børnepizza med peperonni og en salatpizza der var ligeså kedelig som at følge processen i maling der hænger til tørrer.. salaten på pizzaen var små gul, uden tomater eller agurk, fik 2 bidder, derefter ud.
Det samme med de nachos der ingen ost havde og hvor halvdelen af bestillingen ikke var med såsom guacemole eller salsa og den børnepizza var simpelthen ligeså usmagelig som salatpizzaen - det røg direkte i skraldespanden.
Salat var helt brunt på en salat pizza og det er ikke første gang det er sket 😕
Værste pizza nogensinde
Bestilte en salat pizza med hvidløgsdressing, der var ingen agurk, tomat eller lignende på som man normalt får med, derudover smagte salaten lidt sært og dressingen smagte mere af creamfraise, lidt surt, så efter to stykker dropper jeg at spise resten og halvanden time senere ligger jeg og kaster op!
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.