Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kan desværre tilslutte mig alle de andres dårlige erfaring med HappyFamily. Lige opdaget at et julegavekøb uden mit vidende har udløst en månedlig opkrævning på kr. 98. Desværre sket 6 gange inden jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ze zdrową żywnością
  2. Sklep z żywnością ekologiczną
  3. Sklep z artykułami ekologicznymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Happy Family is an organic baby and toddler food company in the US.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Der größte Betrüger aller Zeiten

Der größte Betrüger aller Zeiten.
2 mal was bei denen bestellt, 2 mal nicht gekommen.
Man versucht Kontakt mit denen aufzunehmen....um sonst....keine Reaktion auf Fragen, keine Reaktion auf Mails.
Spart euch das bestellen bei denen. ABZOCKER!!!!!

22 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

I rodered meds for an upcoming trip…

I rodered meds for an upcoming trip overseas. Paid for rush delivery, 3 weeks later i called and they had lost the order. I asked for a refund and they told me up to ten days for refund. Customer service not that helpful, the only thing they can do is check on status. Now I have to delay my trip by 3 days. Campany is not reliable.

10 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Aldrig oplevet noget så ringe som dette

Hej alle,

Har både lavet en anmeldelse på engelsk og dansk.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE VIRKSOMHED - det er udelukkende snyd og bedrageri, samt er deres kunderservice noget af det dårligeste jeg nogensinde har prøvet.

Du bliver ufrivilligt medlem af deres medlemskab - 179,- om måneden vel og mærke, som de trækker og IKKE vil give tilbage. Vildledende markedsføring, de også er meldt for - dette kan I søge på, på Google. En artikel på Google, viser også at de er meldt til Forbrugerombudsmanden.

Jeg købte en vare, som var gået i stykker da den ankom. Jeg sendte den naturligvis tilbage og spurgte, om jeg kunne få en ny vare tilsendt. Ja, sagde de - og se hvor jeg er nu? Har ikke fået min vare ELLER penge tilbage - da de ikke vil sende en ny vare, før jeg betaler for fragt.

Kundeservice er ikke eksisterende min optik, og det føles som om, at en robot svarer dig, da dine spørgsmål ikke bliver håndteret.

Jeg har faktisk aldrig følt mig så snydt før - ALDRIG køb hos dem.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så ville jeg. IKKE 1 stjerne fortjener de.

8 maja 2024

ADVARSEL

ADVARSEL
Man bør kunne give nul stjerner!!!
Ved køb bliver man automatisk indmeldt i deres kundeklub til 2.000 kr. om året!

20 lutego 2024

Advarsel!

Jeg ville ligesom tidligere kunde ikke have givet nogen stjerner, hvis ikke, det havde været nødvendigt. Jeg har haft en tilsvarende oplevelse og er således blevet plukket for i alt kr. 2500 gennem en periode. Firmaet jonglerer tilsyneladende med flere mailadresser og det at få hjælp gennem banken er en 'tung' vej at gå.ØV!

10 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Har egentlig ikke lyst til at give en…

Har egentlig ikke lyst til at give en eneste stjerne. Et rigtig dårlig firma . Opdagede i dag at jeg er blevet trukket 168 kr for et abonnement jeg ikke har tilkøbt . Opdagede det heldigvis og fik med møje og besvær meldt mig ud igen .træls at man kun kan tale med en engelsk sproget person. Jeg vil ikke anbefale firmaet til nogen overhovedet og bliver aldrig kunde hos dem igen .

27 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Så træls at opdage i dag

Så træls at opdage i dag, at jeg har betalt 3 mdr. af 168 kr. uden at opdage det. Dejligt at læse at jeg ikke er den eneste "uopmærksomme" her i verden. Kunne heller ikke huske at jeg på noget tidspunkt under handlen har tilmeldt mig nogen klub !!!!!!!!
øv hvor irriterende....

16 listopada 2023

This is scam.

This is scam.
They hide their sign up for a membership so well that you probably wont see it.
They don’t send you an email about the sign up and don’t inform you when you are getting charged again.
Order somewhere else

26 października 2023

Virkelig dårlig oplevelse -

Jeg købte 2 pk Pokemon kort ( stod normalpris ) , så ikke noget med medlemskab og jeg oplevede nøjagtig det samme som alle andre her, jeg opdagede tilfældigt at jeg var trukket for de 2 pakker kort og så også kr 168,-
Jeg kontaktede firmaet for at få de kr 168 retur - lang korrespondance uden held - engelsk talende , og bordet fanger 🥲 de var ikke til at tale med , holdt fast på at de havde retten på deres side ☹️det er fup og svindel - så istedet for et rigtig godt tilbud , blev det nogle mega dyre kort - jeg plejer altid at tjekke nye web sider jeg ikke før har handlet med på , på trustpilot , det glemte jeg desværre denne gang , så det var dyre lærepenge - husk trustpilot ,

26 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Vær opmærksom på automatisk oprettelse af medlemskab der koster penge

Jeg følte mig virkelig skuffet over at blive taget bagi, ved onlinekøb tilmelder man sig åbenbart deres kundeklub, de opretter automatisk et abonnement til 168 kr. Om mdr. Jeg ringede til deres kundeservice som så kunne annullere både ordre og medlemskabet og de har lovet at refundere begge beløb. De var nu meget søde at snakke med, det foregår dog på engelsk. Nu krydser jeg fingre for at se mine penge igen. Men hvor ubehageligt dette foregår uden at man er klar over det. Det sku svineri

4 lipca 2023

Ren svindel

Ren svindel. Købte nogle pokemon-kort, og pludselig havde de trukket 168 kr. for et abonnement, som jeg ALDRIG har givet tilladelse til. Ren svindel. Hold jer væk!

23 maja 2023

they are a fraud

This website used my information to create a membership and they charge every month after you buy from them, without any notice - I randomly saw in my bank account that they have been charging me for the past 3 months 168kr with no receipts or notifications. I want my money back!!!

6 czerwca 2023

Hej Littlehappy-virksomhedsejer

Hej Littlehappy-virksomhedsejer

Jeg har i tiltro til din webshop købt noget d. 25/1-23 til 139kr, ordre nr. 131172, som du trak mig for to gange, hvilket jeg ringede til din kundeservice og oplyste om, hvor hun lovede at tilbagebetale de 139kr, som du havde trukket for meget. Jeg bad din kundeservice om ikke at trække mig mere, men har med hjælp fra banken opdaget, at du via en anden konto trækker mig 168kr om måneden.
Jeg ringede i sidste uge igen til din kundeservice, hvor jeg endelig efter ca. 1 time fik fat på en, der kun kunne tale engelsk og ikke forstod dansk. Hun forklarede mig på engelsk, at du trækker mig, fordi jeg har et medlemskab hos dig, hvilket jeg ikke har bedt om, ej heller fået en mail, faktura eller opkrævning på, -du trækker bare hver måned på min konto, -plus jeg blev trukket dobbelt for min ordre. Hun lovede at du ville ringe tilbage til mig, men jeg har stadig ikke hørt fra dig.
Da jeg ikke har benyttet mig af et medlemskab, jeg ikke vidste jeg havde, vil jeg bede dig om, at betale mig mine penge tilbage for de fire måneder. I alt 672kr
2/2-23 168kr
28/2-23 168kr
31/3-23 168kr
30/4-23 168kr
I øvrigt må du gerne kontrollere, at mit såkaldte “medlemskab” er opsagt af din kundeservice.
Jeg håber at høre fra dig snarest, så denne sag kan afsluttes.

Med venlig hilsen
AnBeth Brauer

3 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Snyd og humbug

Snyd og humbug. De trækker 168 kr for medlemskab man ikke aktivt har tilmeld sig. Modtog ikke min vare, så nu har de lovet at returnere pengene også de 168kr som jeg blevet trukket oveni. Nu er jeg spændt på om beløbet kommer retur på min konto

16 lutego 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej