Jeg har altid fået min varer her ind…
Jeg har altid fået min varer her ind jeg har altid været til freds det jeg har fået
Happy Diamond Painting Norge
De Liesbosch 64, 3439, LC NIEUWEGEIN , Holandia
Godt man ikke skulle bruge det bestilte til julegave, bestilte den 13/12 og idag den 28/12 har jeg endnu ikke modtaget mine vare.
Leveringstiden tarer 1000 år. Det er 2 uger siden og har ikke modtaget noget selvom de har trukket pengene på dagen man bestilte.
Hvis du har interesse lige nu for f.eks. Diamond paint så er det ikke siden at købe på da der går så lang tid er der er stor chance for at du mister interessen
Købt billigt i Kina, solgt dyrt til dig. Velkommen til en verden med dropshipping.
Desuden eksploderede min mail indbakke med spam og forsøg på phishing efter jeg havde handlet på siden. Har aldrig oplevet noget lignende.
Men hey, det var en oplevelse jeg fik gratis med.
Kæmpe fusk firma man modtager ikke ordren og de hæver pengene samme dag man bestiller. Har nu ventet 1,5 måned bedt dem tilbage betale min ordre. De svarer ikke på mail og ingen tlf nummer. Handel der aldrig

Odpowiedź od Happydiamondpainting
Jeg har ind til nu INTET MODTAGET - pengene kr. 1.680 blev trukket omgående fra min konto og jeg har ikke modtaget nogle svar på mine nu utallige henvendelser !!!!!
HASTER vedr. : Opdateringer vedrørende levering af ordren #21679
Jeg forsøger nu kontakt igen igen, vil i være søde at svare mig 🤷♀️🥺 !!!!! Jeg har sendt 4 mails nu uden svar ! Og 3 beskeder på facebook !!! Nu kommenterer jeg ALLE jeres opslag til vi får svar modtager vores varer eller pengene står retur på min konto !!!
Har et par triste børn der ikke kunne få gaver d. 27 december 🥺 vil i svare mig på nedenstående henvendelse fra 24 december ? Kan i fortælle hvornår vi får vores bestilling ?
Hej med jer
Jeg kan ikke forstå at denne ikke er kommet endnu ?? Gaven skal gives d 27 om morgenen og kan ikke se at den har flyttet status siden d 16 ? Vil i give mig en opdate ? På forhånd tak 🙏🏻🙏🏻
Jeg har betalt 1.680 kr pengene er trukket allerede d. 14 december men varerne er endnu ikke leveret og jeg får ingen opdate !!!
Pakkens indhold
x1 Delfin i solnedgang - 20x25cm / Firkantede sten
x1 Sæl - 30x40cm / Firkantede
x1 Børne Diamond Painting inkl. ramme - Panda lyserød
x1 Sorteringskasse + tilbehør 2 - 4.
x1 Gave når du bestiller for mere end 370 kr
x1 Sorteringskasse + tilbehør 2 - 1.

Odpowiedź od Happydiamondpainting
Jeg har bestilt varer den 21 september og har i dag, den 8 november, stadig intet modtaget

Odpowiedź od Happydiamondpainting
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.