Det er ærgerligt at man ikke længere kan få mobilabonnementer i Danmark uden minimumsforbrug til fx alarmer og porte. For at opnå dette skal man skifte til taletidskort, fx Lebara. De billigste automa... Zobacz więcej
Happiimobil
Trist at Happimobil lukker og ens abonnement overdrages til UnoTel. Med de priser bliver det uden mig. Men tak for tiden Happiimobil, mine numre er allerede 10 min. efter beskeden ved at blive... Zobacz więcej
Helt enig i at det er trist at happiimobil lukker. Har været meget tilfreds med service og support på mine 14 basic abonnementer, som jeg mestendels har brugt til gsm alarm moduler. Så alle 14 er nu... Zobacz więcej
- og det virker bare... Abonnementerne blev flyttet hurtigt og effektivt. Vi sparer en masse penge, og kan hele tiden følge familiens forbrug via happii-chef. Optankning kører automatisk, og TDC´s net... Zobacz więcej
Super nemt og billigt
Har været kunde hos Happii i 3 år, og det virker bare super billigt har vel brugt noget ala det samme som jeg gav for 2 mdr hos telia hvor jeg kom fra på de 3 år, så jeg har intet at klage over.
Ikke optimalt for Iphone
Da mit abonnement hos 3 udløb på min Iphone 4, så valgte jeg at skifte til HappiiMobil. Der var intet valg under processen, hvor jeg kunne vælge et microsim, som kun passer i min mobil.
Da jeg ringede til kundeservice efterfølgende, så fik jeg at vide, at jeg kunne få et microsim tilsendt for 49 kr. Og det var også selvom at jeg ikke behøvede et normalt sim-kort, og kun vil have et microsim. Få dage efter fik jeg både et normalt sim-kort og et micro-sim kort.. Super..
Jeg fik også at vide hos kundeservice, at jeg selv skulle ringe ind til kundeservice på dagen hvor mit nummer flyttede over, og få dem til at aktivere mit microsim. Hvordan i alverden skal jeg gøre det, når jeg ikke har noget at ringe fra, fordi jeg ikke kan presse et normalt sim-kort ind i min Iphone?
Det spørgmål magtede de ikke at svare på, og sagde at jeg da måtte have en gammel mobil jeg kunne putte det normale kort i. Det er simpelthen bare ikke godt nok.. Og spild af ressourcer at sende mig to kort, når jeg kun har brug for et.
Da jeg endelig kom igang har der ikke været noget. Har fungeret fint.
langsom leverance af sim kort, super pris, fint website med god oversigt
Købte kort oktober 2010.
Købte blot et taletidskort og det fungerer super og de har et meget overskuelig website og rigtigt gode priser. Eneste anke var at de havde problemer med deres leverandør af SIM kort hvilket gjorde at der gik et par uger før jeg fik mit kort.

Odpowiedź od Happiimobil
Hele familien bruger Happiimobil
No nonsense priser, ingen opkaldsafgift. Det betyder at man ikke tænker over det, man ringer bare. Data er måske lidt dyrere, hvis man vil surfe meget eller bruge tethering.
Systemet på hjemmesiden med chefmobil er fint, nu går vi med et enkelt login og følger alle familiens 4 mobiler. Følger forbruget flere år tilbage og kan skifte opsætningen hurtigt.
God dækning, og TDC priser i udlandet (det kan vel næppe kaldes positivt, de er lige så grove som alle andre). Og de få gange jeg har haft brug for service har de været hurtige og kompetente, både på telefon og mail.
kan kun sige super
happiimobil er det bedste jeg har haft og jeg har været alle igennem næsten har skiftet til telenor fordi jeg købte en iphone 4 og har virkeligt fortrut jeg købte den hos dem mobilen virker som den skal men telenors dækning stinker intet virker deres mobil net forsvinder hele tiden og 3G nettet forsvinder også hele tiden (og nej det er ikke pga iphonen det er kun når man holder bestemt på den der kan ske noget dette her er når den ligger på boret) hos happii virker det bare det køre som det skal de er nemme at komme igennem til og får hurtigt svar priserne kan man ikke klage over fås ikke billiger af hva jeg ved af så kan kun varmt anbefade happiimobil
Billigt, funktionelt og god service.
Happiimobil leverer uden problemer det de lover: Billig telefoni. Så enkelt kan det siges. Fortryder ikke at jeg fyrede mit gamle teleselskab - og vil tilenhvertid anbefale happii til andre.
godt, nemt, billigt!
Vi har Happii-erhverv og det fungerer bare. Nemt at overvåge og ændre over nettet, og vi har ikke oplevet noget ærgerligt.
Da vi skiftede til Iphone, og det ikke liiige var sådan at opsætte dem til MMS, sendte vi en mail-forespørgsel og fik straks en retur how-to-mail, der guidede os igennem opsætningen.
Har netop bestilt endnu et SIMkort, der ankom to dage efter.
Sådan!
Anbefalelsesværdig!
Super let og billigt!
Let og overskuelig hjemmeside og god oversigt over forbrug.
De kører på TDCs net hvilket er et plus så der god dækning og så er priserne helt i bund. Samt mange billige tilvalg som 1gb internet osv...
Konkurrencedygtige priser og stabile
Jeg skiftede til happimobil, da jeg jeg opdagede at der var kommet nye konkurrenter på banen og mit daværende teleselskab ikke længere var de billigste.
Jeg var lidt tøvende, da jeg var tilfreds med mit daværende selskab, men mange bække små gør en stor å og hvis jeg kunne spare nogle penge hver måned løber det alligevel op.
Så jeg brugte Telestyrelsens guide og fandt frem til Happimobil og jeg må indrømme at jeg er meget tilfreds med skiftet. Jeg har både fået en lavere pris pr. sek og ingen opkaldsafgift. Alt i alt nogle af markedets laveste priser. Tilmeld er de også stabile. Jeg har aldrig oplevet dårlig dækning, ydelse eller mærkelige regninger.
Simpelt, billigt, super!
Jeg har nu i et godt stykke tid været kunde hos happiimobil, og er den tilfredse ejer af et happii basic abonnement.
Den super lave pris, er simpelthen ikke til at finde andre steder, jeg sender sms'er for 8 øre pr stk. og ringer for 1 øre pr sekund.
Har aldrig haft problemer med happiimobil, og kan derfor ikke udtale mig om deres kundeservice.
Deres hjemmeside er super nem at gå til, man går bare ind indtaster sit mobil nummer og sin kode man fik da man købte abonnementet, og så er man faktisk inde i sit kontrolpanel hvor man nemt tilgængeligt kan tanke sin konto op.
En anden fed detalje er at simkortene fra happiimobil er lime grønne, det ser utroligt godt ud, kontra andre simkort ;)
Super tilfreds happiimobil kunde, kan varmt anbefale.
FÅR EN KÆMPE REGNING UDEN ABONOMENT
FIK EN KæMPE REGNING På 1100 uden at ha et abonoment der stod jeg havde været på nettet og havde brugt rimlig meget data. men hvordan kan man få sådan en kæmpe regning der stod jeg -1100 kr men med taletid kan man da ikke have -pengen så drop happii mobil de snyderndig bare
Uacceptabel lang ventid!
Jeg prøvede at få overført mit mobil nummer til hapii. Det gjorde jeg den 22. juni. I dag den 31. juli er der stadig intet sket og de 100,10 kr. der skulle trækkes for at få overført nummert er selvfølige blevet trukket på mit konto. Simpelthen for ringe at sådan noget tager så lang tid !
Nemt, billigt og uden problemer
Meget overskuelig hjemmeside. Det er nemt at tanke op, samt at følge med i forbruget ved hjælp af forbrugsoversigten.
Desuden MEGET billigt. I hvert fald ud fra mine behov.
Jeg har før haft Telia Express 1, og kom nemt op på +200-300 kr. pr. md.
Indtil videre har jeg pr. d. 19-07-2010 brugt i alt 32,12 kr i denne måned.
Endvidere synes jeg at en meget behagelig service som Hapiimobil.dk gør brug af er, at de jævnligt nedsætter priserne på forskellige servicer.
Det er en god idé at bemærke at der (i hvert fald i Happii Basiic) ikke er opkaldsafgift på opkald, hvilket der var hos telia på ca. 29 øre. Det var altså 29 øre jeg gav for hvert eneste opkald, udover selve minutprisen. Selv ved de opkald der ikke engang blev "taget" at modtageren.
Prisen på opkald afregnes pr. sekund, hvilket er en billig løsning, da jeg hos minutakserede Telia betalte for hvert påbegyndte minut. Nu er det blevet pænt meget billigere med de korte "Jeg er der om lidt!"-opkald og andre i samme dur. Hos Happii: få øre. Hos Telia: mindst 1,29 kr.
Det var denne forskel der fik mig til at skifte til Happii.
Jeg vil også gerne tilføje at jeg modtog en god service da jeg tegnede abonnement hos Happiimobil.dk hvor de kom til at bytte om på et par tal på det brev jeg modtog med sim-kort og pinkode osv.
INDEN jeg overhovedet selv havde opdaget fejlen blev jeg kontaktet af Happiimobil.dk som beklagede fejlen og gjorde opmærksom på at de rigtige tal stod på hjemmesiden. Som undskyldning for fejlen blev der indsat 50 kr. på min mobil konto.
Nå det må vist være nok nu ;)
Selskabet kan i hvert fald anbefales :)
Ingen problemer.
Happiimobil har været et super sted med billig telefoni for mig. Jeg har været kunde i to år og har ingen problemer haft. God service og billige priser, intet dårligt herfra!
Mange problemer som dog er blevet løst
Har haft happii basic i ca. 2 år fordi det er rimelig billigt. Jeg har dog haft mange problemer med dem - som også er blevet løst efter at have snakket og skrevet med deres kundeservice MANGE gange.
Jeg vil godt anbefale dem, men hvis der problemer skal du være villig til at bruge tid på at snakke med dem og det er ikke sikkert at de erkender problemet med det samme (blev i et tilfælde nød til at true med at skifte teleselskab, derefter erkendte de sjovt nok problemet).
Ingen problemer
Jeg skiftede til Happii mobil for et år siden - og der har bare ingen problemer været. Det er super nemt at tanke op. Hele familien har Happii mobil. Var hos CBB før, men det blev bare for dyrt. Hos Happii skal man ikke betale for ikke at bruge mobilen :-)
intet simkort kun regning
Jeg håber at dette bliver offentligt gjort, firmaet happii mobil har for mit vedkommende ikke været et godt bekendtskab. Jeg har aldrig været kunde hos dem og alligevel har de fået medhold af teleankenævnet i at jeg skal betale en større regning hos dem. Jeg vil fraråde alle der påtænker at skifte mobilselskab i at bruge dem og jeg vil opfodre alle der læser dette på facebook og her at sende min advarsel om dette firma vidre. mvh Robert Andreasen
bedste mobilabonnement
det bedste vi har haft aldrig problemer kan varmt anbefales hele husstanden er bruger aldrig problemer
Bedste Mobilabonnement jeg nogensinde har haft
Jeg havde før i tiden Telia.
og min mobil regning var ofte oppe på de 3-400 kr.
men skiftede til Happiimobil da min kæreste havde haft det siden hun var 15-16 år. da hun også havde telia før det.
Har haft det siden årsskiftet. og bruger højst 200 kr om måneden, og har også data 500 mb oveni.
så fortryder ikke et sekund jeg har skiftet til Happii