Zobacz, co mówią recenzenci
När dem svarar på upplevelsen jag har gått igenom så hittar dem på massa lögner. Här sitter dem och säger att jag inte kan köra en automat bil när jag har kört både manuel bil och automat bil i 30 år.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
VARNING för Haninge Bilpark! Otroligt dålig service och oprofessionellt bemötande. Vi köpte en bil härifrån och när problem uppstod efter kort tid, vägrade de ta ansvar. Istället för att hjälpa o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
- Giełda samochodowa
- Pośrednik sprzedaży samochodów
- Salon samochodowy
- Finansowanie samochodów
- Naprawa samochodu
- Komis samochodowy
Napisane przez firmę
Haninge Bilpark är en serviceorienterad bilförmedling i Stockholm. Oavsett om du ska sälja eller köpa bil så kan du lita på våra erfarna bilförsäljare.
Dane kontaktowe
Söderbytorpsgatan 5, 13667, Vendelsö, Szwecja
- 08-12212020
- info@haningebilpark.se
- www.haningebilpark.se
Odpowiada na 42% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snabb o smidig affär och mycket bra…
Snabb o smidig affär och mycket bra personal.
Köpte v50 med massa fel men de hjälpte…
Köpte v50 med massa fel men de hjälpte mig mkt proffessionellt speciellt Dennis. Deras verkstad gjorde ypperligt jobb med alla fel jag upptäckte och som kom fram under garantitiden. Kan rekommendera de varmt men kolla noggrant igenom bilen innan köp lita ej på varudeklarationen. Mvh Peter
Oseriös bilpark
Oseriösa! Skulle aldrig välja att köpa en bil där. Har en bekant som har stora problem efter köp av bil där. Varning!
Oseriös bilhandlare
Min Gravida sambo åkte till Haninge bilpark utan mig då jag inte var hemma i stan. På plats hos dom i Haninge så fick hon hjälp av en säljare som heter Linus att hitta en passande bil och samtidigt byta in sin bil och han var väldigt trevligt och tillmötesgående och sålde in bilen (volkswagen tiguan) som en bra och pålitlig bil som hade ägts av en bilmekaniker så den var väl omhändertagen (fick inte med någon servicebok ska också tilläggas) och att det var bra åretrunt däck på bilen och att man då inte behöver sommar och vinterdäck (men det finns inte en seriösdäckverkstad som rekommenderar att man inte har sommar och vinterdäck) Påväg hem efter köpet så började servicelamnpan lysa samt när jag senare fick se bilen, dagen efter, så såg jag direkt att ett av däcken var lagad (pluggad) ute i sidan av däcket som inte är en godkänd lagning och kan resultatera i att den lossnar och innebär stor skada. Det andra bakdäcket var även det skadad så pass att korden i däcket var framme som kan resultera i däckexplosion. Bakdäcken är nu åtgärdade av dom då det blev punka bara några dagar senare och då satte deras verkstad på däck som var tillverkades 2021, som inte heller är seriöst utfört. Bilen är fyrhjudriven och då ska samtliga däck bytas samt att framdäcken även dom är både slitna och sneslitna. Dom tog på sig att byta ett hjulager som besiktningen slog ner på men felen är mer än så på denna bil, Dåliga bromsar bak, bussningar som glappar både fram och bak. Har nu gjorts en service på bilen och bytt en skyddsdamask fram som vi har fått bekosta själva + plus besiknigskonstander.
Haninge bilpark vill hittils inte stå för några mer kostnader och bara slår ifrån sig och tar därmed inte ansvar i detta. Vi har även påpekat att vi vill lämna tillbaka bilen alt byta till någon annan bil, vilket vi ej fått någon återkoppling på.
Dom är som sagt väldigt trevliga i början av köp sen så vid problem och frågor så visar dom en helt annan oseriös sida.
Vi är självklart medvetna om att vi har köpt en begagnad bil för 80 tusen och att den är 13år gammal men att det skulle vara så mycket fel på bilen och att det rent av var farliga att köra med dom däcken som satt på är helt obegripligt från deras sida då dom påstår att dom går igenom bilarna dom säljer men så är dock inte fallet.
Sen våran bil som byttes in försökte dom hitta på fel och brister på för att få ner inbytespriset vilket inte heller detta är seriös. Fel som de påstod att besiktningen skulle slå ner på. Vill tillägga att bilen besiktigades dagen efter utan anmärkningar eller några reparationer utförda.
Så hade jag kunnat lämna noll stjärnor för Haninge bilpark så hade jag gjort det och skulle inte rekommenderade någon att köpa en bil av denna bilfirma eller anlita deras autoexperten verkstad i Haninge som också dom slog ifrån sig vid konfrontation med frågor om däcken och varför inte alla reparations anmärkningar utfödes. Även kommunikationen med reklamationsavdelningen har varit under all kritik.

Odpowiedź od Haningebilpark
Bättre än konkurrenterna!
Jag ville sälja min bil och blev kontaktad av Elliott som höll en god ton från första samtal tills affären var genomförd. Snabbt, trevligt och smidigt på alla sätt. Bilen hämtades av trevlig personal och pengarna på kontot efter 10 minuter.
Dom betalar dessutom bättre än någon av sina konkurrenter. Seriöst och förtroendeingivande. Jag skulle rekommendera Haningebilpark alla dagar i veckan.
Kontakten med med verkstaden och bilhallen
Att ha haft kontakt med Jessica under en längre tid, sedan jag köpte bilen, har varit otroligt betydelsefullt. Hon har alltid funnits där, svarat på både mejl och samtal, och Hanna har också varit till en enorm hjälp. Deras tålamod och professionalism har verkligen gjort skillnad, och även Natalie har bidragit på samma fina sätt.
Även Anders och David har varit otroligt bra att prata med. När jag har haft funderingar har samtliga personer alltid kunnat ge mig svar, vilket har gjort att jag som kund känt mig både trygg och väl omhändertagen.
Trots att jag har behövt deras stöd vid flera tillfällen, och bilen har fått lämnas in ett antal gånger, har de alltid mött mig med samma vänlighet, engagemang och glada bemötande. Det har skapat en känsla av trygghet för mig som kund, vilket jag är väldigt tacksam för.
Jag vill därför rikta ett stort tack till Jessica, Hanna, Natalie, Anders och David för all hjälp och det fantastiska bemötandet och tålamod!
Rekommenderar STARKT!
Jag skulle köpa min första egna bil och…
Jag skulle köpa min första egna bil och var osäker. Ointresserad som jag är så hade jag ingen koll på vad som var bra och dåligt. Men det visade sig vara mycket enklare än jag trodde. Victor på Haninge bilpark guidade mig med säker hand igenom hela processen. Tydligt, tryggt och lyhört hjälpte han mig att hitta rätt. Stort tack!!/ Lina
Köpte en Kia av Victor och allt gick…
Köpte en Kia av Victor och allt gick smidigt.
Haninge Bilpark levererade - One-stop shop
När familjen skulle köpa sin första bil valde vi åka till Haninge Bilpark som första stopp. Dels pga läget, dels pga att utbudet var stort enligt hemsidan. På plats fanns 100-tals bilar av olika typ och i olika prisklasser. Alla bilar inomhus och alla med varudeklaration i vindrutan. Rent och snyggt och trevligt bemötande. Vi fick väldigt bra och effektiv hjälp av Victor och efter en kortare provkörning hade vi bestämt oss.
Några månader senare visar det sig att eftermarknad och garantiärenden är något som Haninge Bilpark struntar fullständigt i. Man är inte intresserad av att hålla på med detta och det finns väldigt lite utrymme för goodwill.
Så köp bilen om du hittar rätt, men resten får du lösa på annat håll
Väldig bra bemötande och väldigt…
Väldig bra bemötande och väldigt hjälpsam personal. Victor såg till att det gick smidigt med köpet.
Jag köpte en fin opel av victor
Jag köpte en fin opel av Victor och jag är otroligt nöjd med servicen!
Bilen går superbra och även frugan är nöjd.
Köpte en fin Kia av Victor.
Köpte en fin Kia av Victor.
Bra bemötande och bra service.
Super nöjd med bilen!
Jag köpte bilen av Victor
Jag köpte bilen av Victor, superbra service.
Snabb och smidig affär
Jag köpte en bil av Victor och det blev en snabb och smidig affär. Jag upplevde att däcken va dåliga och det löstes på ett smidigt sätt.
Pålitligt
Pålitligt, serviceinriktad, fördelaktiga erbjudanden om service och däckförvaring. Kunnig och hjälpsam personal.
Familjen köpte bil av Victor
Härlig firma och trevlig personal.
Ligger bra till och lätt att hitta till.
Alla bilar stod inomhus, lätt över 100 st.
Många bra bilar i rätt prisklass för oss.
Victor som sålde bilen till oss hjälpte oss hitta rätt bil för familjens behov.
5/5 stjärnor helt klart :)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.