Hangaard biler Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

jeg er super tilfreds med den service jeg har fået hos hangaard biler. både brian og dennis er begge super imødekommende. jeg skulle have en ny forrude til min bil, jeg valgte hangaard biler til at hj... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Købte en BMW hos Brian for snart 3 år siden. Der har fra start af været problemer med bilen, og trods flere forsøg på at få Brian til at udbedre fejlene, står jeg stadig med en bil med fejl. Brian men... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hej ! Kommer fra Frederikshavn, mit eneste kendskab til virksomheden var via nettet. Men da jeg kom ind i udstillingen,følte jeg omgående, at her var der ingen musereder fejet ind under bilmåtten.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt en brugt ID.3 hos Hangaard Biler. Desværre viste bilen en fejl omkring 10 uger senere. Efter lidt dialog blev Brian fra Hangaard Biler og jeg enige om, at jeg kunne få fejlen udbedret på... Zobacz więcej

1. Komis samochodowy
  2. Instalacja klimatyzacji
  3. Warsztat samochodowy
  4. Leasing samochodów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hangaard Biler specialiserer sig i køb og salg af køretøjer af alle mærker og modeller. Vi har den opfattelse, at vores kunder kan være travle personer, som ikke har tid til at lede efter "en god handel". Derfor tager vi ansvaret med at udvælge og indkøbe, så der altid er sammenhæng mellem kvalitet og pris. Kvaliteten og pris på bilerne kombineret med vores professionelle og servicemindede indstilling, viser vores mål: At du som kunde kommer igen. Dette gør Hangaard Biler til den bedste løsning, når du søger efter et andet køretøj. Vi har gennem flere år opbygget stor ekspertise indenfor salg af brugte køretøjer. Vort udvalg skifter ofte, så kom forbi eller se på vores hjemmeside, da der ofte kommer nye og interessante emner ind. Og vi er altid klar til at vise dig det køretøj, som du har ledt efter. Søger du efter en speciel bil eller varevogn, som ikke er på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os direkte - hvorefter vi vil finde lige præcis det, du søger. Ringe eller skriv til os. Vi ser frem til at tale med dig. Brian Hangaard

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

111 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

var derinde med min søn

var derinde med min søn, som skulle finde sin første bil. simpelthen så flot et bilhus. smilende sælger. jeg synes han gav min søn en god vejledning og han er meget glsd for sin nye bil! jeg har ikke selv bil eller behov for en men jeg ville bruge dem hvis jeg havde. så anbefaling herfra.

9 listopada 2023

Hej Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at din søn fik en god og tryg oplevelse i forbindelse med sit første bilkøb, og at vejledningen levede op til jeres forventninger. Vi sætter stor pris på anbefalingen.

Dæksensor hurtigt fikset

Vi har været på værkstedet, da vores Renault Megane havde en servicelampe som blinkede, og sagde at dæksensoren ikke virkede på det ene dæk. Værkstedet var hurtige til at fixe problemet. Jeg nåede kun lige at få en halv kaffe, inden de havde fixet det.

10 stycznia 2024

Hej Mikael,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at værkstedsbesøget var hurtigt og effektivt – og at kaffen næsten ikke nåede at blive drukket færdig.

Oceniono na 1 z 5

Leverer mercedes CLA200 fra 2020 uden at oplyse at bremser er slidt til under minimumsmål hele vejen rundt

Hentede flexleasingbil på en søndag
gode anmeldelser på trustpilot - må da være ok..
havde informeret sælger om at jeg har bopæl i københavn - "intet problem- det finder vi ud af."
Overfører 50.000 til leasingfirma i førstegangs ydelse.
dagen efter informeret om at bilen er gået 46 dage over sidste servicedato (3 års service). Hangaard biler anbefaler at jeg får lavet service hos mercedes. Dette for at opretholde mulighed for at få Kulance fra mercedes. "Hmmmm ok hvad koster det mon ?"
"Typisk måske nye bagklodser og olie og filtre" - lyder det fra mekaniker Mads.
"Hmmmm - OK ....."
Flyver til Ålborg søndag. kørsel til Thisted arrangeret.
Fin mercedes klar til mig.
"Noget at spørge om ?" - lyder det fra mekaniker som leverer bilen. Ingen gennemgang af bilen. Kører mod syd. Det begynder at regne. Tænder visker. Skrigende vinduesviskere i 5 timer.
Efter kort tid : Alarm for uens dæktryk..
Dernæst alarm for "tjek bremsebelægning - se instruktionsbog"
Hjemme kl 21. Åbner bagsmækken. En halv liter vand fosser ud, ned i baggagerummet (inde fra panelet !!)
Kontakter Hangaard biler ved mail og telefon dagen efter. Ingen afklaring. Chefen er på Gran Canaria. Få dage senere. Bilen til mercedes til service og fuld gennemgang. Alle fire bremser (klodser og skiver) skal skiftes - de er slidt lang over "minimum mærket", kalibre er spraymalet med sølvmaling (så man har altså været inde og kigge på bremser)
anslåes 4 timers arbejde til at finde utæthed og skifte lister ved bagsmæk.
Pris iflg tilbud ca 20.000 kr
Service 6.400
Advokat kontaktet. Ingen tvivl om brud på købeloven.
Hangaard kontaktet via advokat. (Tilbyder at lave bremser hvis jeg kommer op med bilen. Lidt svært når man arbejder hver dag og hvor stor tiltro har jeg lige til værkstedet ??)
Retssag ?? Konsulterer forsikringsselskab. Småsager (<50.000 kr) giver ikke adgang til fuld resthjælpsforsikring iflg policen.

Hangaard biler off the hook

Bottom line;
Jeg har fået en ekstraregning på 26.000 kr + udgift til advokat.
Så hvis man synes at dette lyder som en dejlig handel med god service, åbenhed og ærlighed, så kan jeg varmt anbefale at man køber eller leaser sin næste brugte bil hos Hangaard biler i Thisted.

Thumbs up og tak for handlen Brian

23 października 2023

Kære Nis,

Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse med os. Vi er kede af, at du står med følelsen af, at du er blevet snydt, og ikke føler at vi har levet op til dine forventninger. Det har bestemt aldrig været vores intentioner.

Vi vil meget gerne forklare, hvad der er sket.

Vi har altid fokus på at give vores kunder en god oplevelse. Vi kontaktede dig dagen før leveringen af bilen og sagde at bilen stod til service og skulle have kigget til bremser nu. Du var ivrig efter at få bilen hurtigt, og vi ville gerne imødekomme dit ønske. Derfor anbefalede vi, at du fik lavet servicen hos Mercedes, da vi ikke ville kunne nå det, til din ønskede afhentningsdag. Vi ville selvfølgelig gerne have gjort det selv som normalt, men da vi allerede havde fuldt booket på værkstedet frem til afhentningsdagen, havde vi ikke mulighed for at nå dette.

Aftalen blev dermed, at du selv ville få foretaget service hos Mercedes. Som vores mekaniker også oplyste, kender vi dog ikke deres præcise priser.

Du ringede kort tid efter leveringen af bilen, og fortalte at den pris du havde fået oplyst hos Mercedes for service var meget højere end hvad du havde forventet, og vi anbefalede endnu engang at lade os gøre det, stadig selvfølgelig uden beregning. Dette ønskede du ikke at gøre brug af.

I forhold til spraymaling, er det absolut ikke noget vi gør, for at skjule noget. Vi gør det blot af kosmetiske årsager, og det gøres ved alle biler, som bliver klargjort hos os.

Da bilen var taget direkte fra udstillingen, og det var tørvejr på afhentningstidspunktet, kunne vi desværre ikke vide at den var utæt ved bagklap og det beklager vi meget. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at aflevere biler, og reparationen af denne, er selvfølgelig også noget, vi har ville ordne for vores regning.

Som du dog selv skriver, havde vi oplyst dig om den manglende service, og havde oplyst dig om, at der kunne være behov for at få skiftet bremser. Vi kan dog godt forstå, at du er ærgerlig over, at dette viste sig at være tilfældet.

Vi tager din anmeldelse meget alvorligt, og vi vil gøre alt, for at forbedre vores service, for at undgå negative overraskelser.

Vi har været i kontakt med din advokat, og som afgørelsen blev - og vi også mener - har vi handlet i god tro og overholdt vores forpligtelser over for dig. Vores tilbud om gratis service og udskiftning af bremser, står selvfølgelig stadig ved magt, så kontakt os endelig, hvis du er interesseret i dette.

Vi håber, at vi kan finde en løsning, der er tilfredsstillende for begge parter.

Med venlig hilsen,

Brian Hangaard
Indehaver af Hangaard Biler.

Imponerende service

Imponerende service

Bilen var klar på 4 dage, og blev leveret på vores adresse, selvom vi bor i Silkeborg

14 października 2023

Odpowiedź od Hangaard biler

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at både levering og klargøring levede op til dine forventninger.

Anders og ansat

Vi er ikke i tvivl om at de sætter deres arbejde i højsædet og det er i høj standart , og vis man har spørge mål finder de svar eller det bliver undersøgt

18 lutego 2023

Hej Lone,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplever et højt engagement og en grundig tilgang hos os. Vi sætter stor pris på de pæne ord.

Super service hos Hangaard biler

Vi har endnu engang købt bil hos Hangaard biler.

Og endnu engang top klasse betjening

Vi kommer igen næste gang der skal skiftes bil

23 września 2022

Hej Kenneth,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at vælge os igen. Det glæder os meget at høre, at du endnu engang har haft en god oplevelse hos os. Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang.

Oceniono na 4 z 5

Alt i alt godt tilfreds.

God dialog med salgsafdelingen og med rettelse i fejlberegning, indgik en fornuftig andel.
Efter reklamation på nox censor, fejl udbederet tilfredsstillende.
Lidt ufleksibelt mht. lån af lånebil.
Alt i alt godt tilfreds.

11 lipca 2022

Odpowiedź od Hangaard biler

Tak for din anmeldelse og for den nuancerede feedback. Det glæder os at høre, at dialogen med salgsafdelingen og håndteringen af reklamationen levede op til dine forventninger.

Vi tager samtidig din bemærkning omkring lånebil med i vores videre arbejde. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Fed GLA

Hej
Købte en rigtig fin brugt bil, havde set og prøvet samme model hos andre forhandlere, men de havde lige den jeg ville have, med det udstyr og kilometer på tælleren. Vi sås første gang hvor bilen fik nr plade på, og fik lavet service på bilen inden jeg tog den med hjem til Tønder. Tak for god service til jer.

30 kwietnia 2022

Hej Hans-Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du fandt netop den bil, der passede til dine ønsker, og at klargøringen og servicen levede op til forventningerne. Tak for de pæne ord.

Dårlig service!

Dårlig service!
Kan ikke få lov til at test drive en bil, med mindre man køber den! Ekstrem lang ventetid og da der bliver spurgt til en anden bil virker ingen af nøglerne>:(
Så kørte jeg derfra med intet andet end en dårlig oplevelse! Har aldrig kendt mage:/

28 marca 2022

Hej Kirsten (Marina).
Vi er kede af at høre om din oplevelse med os. Vi tænker at der må være sket en misforståelse, da man naturligvis altid er velkommen til at prøvekøre vores biler inden evt. køb. I forhold til den anden bil du skulle prøve, var der beklageligvis et problem med nøglebatteriet, der derfor gav lidt ventetid før det var ordnet. Det var selvfølgelig en uheldig situation og det beklager vi.
Du er mere end velkommen til at komme forbi til en snak, så vi kan forsøge at gøre din oplevelse af os bedre.
Venligst

Oceniono na 5 z 5

Altid en fornøjelse at være forbi…

Altid en fornøjelse at være forbi Hangaard biler. Dejligt imødekommende personale. De fik hurtigt min drømmebil hjem! Rigtig gode til at svare på spørgsmål ift. bilen. Alt har været, som aftalt! Tak for det!
Efterfølgende har de også været behjælpelige med at finde os en hestetransporter, trods at det ikke er deres fagområde! De tager en udfordring med et smil! Tusinde tusinde tak for det!!

Absolut ikke sidste gang, at jeg kommer der!

Venlig hilsen en tilfreds og meget glad kunde!

3 marca 2022

Hej Sofia,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det glæder os enormt at høre, at både købsforløbet, opfølgningen og den ekstra hjælp levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og glæder os til at byde dig velkommen igen.

Super god service

Købte en ældre Kia Picanto fra 2005 hvor det efterfølgende viste sig at der var nogle fejl. De tog bilen tilbage, lavede fejlene og den kører nu upåklageligt.
Hele processen var meget professionel og jeg kan klart anbefale dem.

1 marca 2022

Hej Casper,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at forløbet og udbedringen af fejlene blev håndteret tilfredsstillende, og at bilen nu kører, som den skal. Tak for anbefalingen.

Verdensklasse

Verdensklasse.
Seriøs og behagelig oplevelse at handle hos Hangaard biler. Har købt to biler der og begge gange fuldstændig som aftalt og i orden. Kan kun anbefale Hangaard biler.

20 lutego 2022

Hej Per,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at vælge os igen. Det glæder os meget at høre, at begge handler har levet op til dine forventninger. Tak for anbefalingen.

Oceniono na 5 z 5

4 år gammel Volvo V60 købt uden besigtigelse!

Jeg fandt en Volvo V60 fra 2018, til en god pris i Thisted, havde en god tlf. snak med Brian, og købte den søndag uden at se den. Og har modtaget en pæn bil i Svendborg i dag onsdag. En helt ny måde for mig at købe bil, men kan anbefale det når det drejer sig om nyere "robuste" biler, og sælger som Hangaard har en god rating....

8 grudnia 2021

Hej Hans,

Tusind tak for din fine og udførlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at forløbet med køb uden besigtigelse var en god oplevelse for dig, og at bilen levede op til forventningerne ved leveringen.

Vi sætter stor pris på din tillid og anbefaling.

Hangaard Biler får 5 stjerner

Hangaard Biler får 5 stjerner, selvom der var laaang ventetid da vi var forbi for at kigge og prøve bilen, men det til trods vurderer vi at den betjening vi fik er nok til 5 stjerner, og det er da kun rart at opleve at erhvervet lever til trods for Corona. Mange flotte brugte biler som kan friste enhver.

16 lipca 2021

Hej Anders,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på din forståelse omkring ventetiden og er glade for, at betjeningen og oplevelsen alligevel levede op til jeres forventninger.

Det betyder meget for os at høre, at både service og udvalg gjorde et godt indtryk.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik købt en bil hos Hangaard biler

Jeg fik købt en bil hos Hangaard biler. God forklaring af bilen, som jeg har været interesseret i. Meget hjælpsom med at finde den rette finansiering til mig. Altid vendt tilbage til mine mange spørgsmål m.h.t. bilen og forsikring m.m. Venligt og tålmodigt. Kan klart anbefales!

7 lipca 2021

Hej Nina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du følte dig godt vejledt hele vejen – både i forhold til bilen, finansiering og de mange spørgsmål undervejs. Tak for de pæne ord og anbefalingen.

Oceniono na 4 z 5

God kundeservice

Har købt en fin bil til en fornuftig pris hos Hangaard Biler. De småfejl der var blev efterfølgende rettet uden problemer. Meget imødekommende mekaniker.
God kundeservice og flotte biler.

21 kwietnia 2021

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at både bil, pris og den efterfølgende håndtering af småfejl levede op til dine forventninger. Tak også for de pæne ord om både værksted og kundeservice.

Oceniono na 5 z 5

Min kæreste og jeg var på udkig efter…

Min kæreste og jeg var på udkig efter en bil nummer to. Vi havde en del krav til vores nye bil, men det tog kun sælger ét peg for at finde den perfekte bil, som dækkede alle vores behov. Vi fik en god fordelagtig finansieringsaftale og en gennemsigtig vejledning gennem det hele. Vi kan varmt anbefale Hangaard Biler til enhver.

24 marca 2021

Hej Daniel,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at vi hurtigt kunne finde en bil, der dækkede jeres behov, og at både finansiering og vejledning oplevedes som gennemsigtig og tryg. Tak for anbefalingen.

Oceniono na 5 z 5

Serviceminded og troværdig bilhus, som jeg varmt kan anbefale.

Jeg er en glad ejer af en lækker Ford C-Max, jeg har købt hos Hangaard Biler. I processen inden handlen blev vi både betjent af sælger og Brian selv, og begge leverede en super service.
Alle biler står flotte og klargjorte både indvendig og udvendig, så det er let at danne sig et indtryk af bilens stand på de synlige dele.
Hangaard Biler er absolut et bilhus jeg vil give min varmeste anbefaling!

3 grudnia 2020

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte og udførlige anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er glad for din Ford C-Max, og at både salgsforløbet og klargøringen levede op til dine forventninger. Tak for de pæne ord og den varme anbefaling.

Oceniono na 3 z 5

Jeg klagede over støj fra venstre…

Jeg klagede over støj fra venstre forhjul, og sagde det lød som et forhjulsleje. Det valgte de så at vurdere til støj fra dækkene da det er helårs dæk jeg kører med. Derefter kører jeg på et værksted, og beder om at få skiftet venstre forhjulsleje. Så er der fuldstændig lydsvag køreglæde, og jeg er glad. Men det kostede mig 1700 kr.øv øv. Men bortset fra det økonomiske er det et okay sted at handle bil.

8 listopada 2020

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en støj viser sig at have en anden årsag end først vurderet, og at det ender med en uventet udgift.

Vi tager din feedback med os og bruger den i vores løbende arbejde med vurderinger og rådgivning. Det glæder os dog at høre, at problemet efterfølgende blev løst, og at du samlet set har haft en okay oplevelse hos os.

der er en go service

der er en go service. har været godt tilfreds hver gang

22 października 2020

Hej Lis,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været godt tilfreds hver gang.

Hangaard Biler

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej