Wat slecht!!!!!!!!! 31 maart een bestelling geplaatst en nog niet binnen. Meerdere keren contact opgenomen en elke keer aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk zijn ze mijn bestelling vergeten. Niet be... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Door enkele slechte(re) reviews op Trustpilot vooraf even via What'sApp contact gelegd met de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie en de inhoud daarvan wekte voldoende vertrouwen om een order te... Zobacz więcej
Bij de bestelling werd aangegeven dat het product met 1 week vertraging geleverd zou worden. Inmiddels vele berichten later en steeds aan het lijntje gehouden, heb ik nu bijna 3 maanden later nog stee... Zobacz więcej
Regelmatig zeer goede aanbiedingen! Regelmatig besteld, altijd snelle levering, zeer tevreden. Maar deze x moest ik na een week vragen waar mijn bestelling bleef, geen updates gehad. Bleek 1 v d pro... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Inni użytkownicy przeglądali również
Werd correct en netjes geleverd
Werd correct en netjes geleverd, zag er netjes uit en alles wat ik besteld had 👍👍voor mij een dikke tien. Groetjes Gerrie

Odpowiedź od HairandBeauty
Absolute afrader hier te bestellen
Voor ik bestelde heb ik gekeken hoe de reviews waren. Deze waren erg 50/50. Ik heb daarom besloten een haarmasker te bestellen en wauw wat ben ik teleurgesteld in dit bedrijf.
Ik dacht even dat ik compleet opgelicht werd. Vanaf 23 september, dag van bestelling, hebben er vanuit mij wel 5 contactmomenten plaats moeten vinden om te vragen of ik ooit nog de bestelling kon verwachten. Telkens kreeg ik een vreemd antwoord terug, zoals dat het besteld was en maar niet geleverd werd bij hun.
Na 2x het verzoek de bestelling te annuleren en netjes 14 dagen te wachten op mijn terugbetaling kreeg ik nog geen geld terug. Weer zelf achteraan gegaan en deze keer een ingebrekestelling gestuurd. Toén ontving ik ineens wel een betaling terug.
Lang verhaal kort: ga je niet zelf tig keer achter je bestelling of geld aan, dan kun je er zeker naar fluiten.

GEWELDIG
Bestel al jaren bij dit familiebedrijf.
En ongekend wat een service!
Kan een Kruidvat niet tegenop
Goede service!
Goede service!
Zocht al enige tijd een goede shampoo en door de juiste klantenservice ben ik erin geslaagd om de juiste shampoo te gebruiken.
Teleurstellende ervaring – bestelling deels ontvangen, geen terugbetaling
Ik heb in september 2025 een bestelling geplaatst bij Hairandbeauty.com en vooraf aan levering betaald.
Na meer dan een maand wachten en mailen ontving ik uiteindelijk slechts 2 van de 3 bestelde producten. Het derde product zou worden terugbetaald, maar tot op heden niets ontvangen, ondanks herhaalde e-mails en beloften van de klantenservice.
Communicatie verloopt onprofessioneel en het bedrijf houdt zich niet aan de wetgeving rond levering en terugbetaling.
Betrouwbare service hoort anders te verlopen.

Fijne en duidelijke webshop
Fijne en duidelijke website waarvan de producten ook snel te vinden zijn. Voor vragen over het gebruik is er ook snel contact te krijgen met de klantenservice. De beschrijving van de producten klopt met wat er geleverd wordt en zou hier zeker snel opnieuw mijn bestelling plaatsen!
Wat superfijn! Bij een andere site haarverf besteld maar nooit ontvangen…. Hier lag het binnen no time op de deurmat! Bedankt voor de snelle levering en ik zal hier zeker vaker bestellen!!
Scammers be warned
Scammers. Never ordered from here before, and never again. Placed my order, they notified me it was shipped, then I got an email saying my order was canceled at my request, and no refund was given. I never canceled the order, i never contacted them at all since placing my order, that was a lie, and they have not responded to my emails, they just took my money. Awful business!

Een aanrader
Zeer aangenaam winkelen. Is er een probleem, jouw mails worden onmiddellijk beantwoord. Dit kan je van weinig bedrijven zeggen. Een echte aanrader!
goeie sevice en klantvriendelijk
super snel en onwijs goeie service en heel klantvriendelijk
bestel al meer dan 15 jaar nooit geen problemen
Belabberde service
Op 9 september een bestelling geplaatst. Nu een maand later nog steeds niets ontvangen. Meerdere malen geschakeld met klantenservice maar ook hier niet echt wijzer van geworden…
Misschien geen artikelen verkopen als je levering binnen een redelijke termijn niet kunt garanderen.

Odpowiedź od HairandBeauty
Goedkoop product met hoge kwaliteit en…
Goedkoop product met hoge kwaliteit en snel geleverd.
Supersnelle en correcte levering
Ik stelde vast dat ikzelf in de fout…
Ik stelde vast dat ikzelf in de fout was gegaan door de betaling af te wachten tot na de bestelling. Het bedrijf zat me niet op de hielen en dat apprecieer ik. In de communicatie nadien heeft Annemieke van de klantenservice op een correcte, beleefde en vooral professionele me stapsgewijs geïnformeerd om de zending snel in orde te brengen. Haar communicatie was perfect en bijzonder klantvriendelijk. Waarvoor dank!
Goede communicatie met de klantendienst…
Goede communicatie met de klantendienst waardoor de levering en bestelling succesvol was!
Goede service, reageren snel en lossen problemen snel op.
Product aanbieden wat ‘op voorraad’ wat…
Product aanbieden wat ‘op voorraad’ wat in werkelijkheid niet is.
Komt volgende week binnen, niet dus…
Na week het geld nog steeds niet retour ontvangen erg matige service!
Betreft ordernummer ORDHBO530209
Misschien wordt het nu bekend

Odpowiedź od HairandBeauty
10 dagen geleden product besteld- niks…
10 dagen geleden product besteld- niks ontvangen. Ik zal zeker aangifte doen

Haar crèmes
Ik ben heel tevreden over deze site en de producten die geleverd zijn

Producten kapot ontvangen
Producten kapot ontvangen. Klantenservice doet alsof ik het zelf gedaan hebt en wilt me niet helpen. Ik wordt ook nog eens onvriendelijk te woord gestaan. Eens maar nooit meer..

Doświadczenie Trustpilot