Phone Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Heb mijn Samsung in het zwembad laten…

Heb mijn Samsung in het zwembad laten vallen. Kon er niets meer, geen teken van leven meer.
Toch hebben ze mijn gegevens en foto's nog over kunnen zetten op een nieuw toestel. Snel, goed en deskundig geholpen!

3 czerwca 2025

Top bedrijf!

Hij had eigenlijk want er was een grote reparatie, maar hij had toch even tijd vrij gemaakt voor het vervangen van een batterij. Duurde 10 minuutjes voor de iphone 12 mini

9 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Mijn problemen niet opgelost

Veel beloftes maar niet kunnen helpen, uiteindelijk met een minder gevoel naar huis gegaan.

13 lutego 2024
Logo Phone

Odpowiedź od Phone

Wij kunnen uw ervaring icm uw telefoonnummer, profielfoto en naam (KNJB Hoofdsponsor Ajax ??) niet plaatsen.
Wij hebben dan ook het vermoeden dat er nooit een ervaring heeft plaats gevonden en dat dit helaas weer een lasterlijke review betreft waar TrustPilot geen actie tegen onderneemt.

Oceniono na 1 z 5

Gurufix Rosmalen Niet service/klantgericht

Niet service/klantgericht, willen alleen maar verkopen (ben drie a vier jaar klantgeweest bij deze zaak). Heb je een vraag hiervoor stuur me dan even een privé bericht dan licht ik toe wat ik daar heb meegemaakt. In de Vreeburgpassage zit een klachtgerichte partij met een groter assortiment. > nu ben ik gezien de oneerlijke reactie toch genoodzaakt inhoudelijk te reageren. Ik heb de screenprotector gratis gekregen en kocht bij jullie op dat moment een hoesje en een iPhone oplader voor mijn nieuwe IPhone 13 (abonnement) en vroeg alleen of je dan uit service de gratis screenprotector erop wilde plaatsen, daar had je ook prima geld voor kunnen vragen. Je reactie was, ‘ik verkoop die dinge zelf’ ‘dus dat doe ik niet’. Ik ben zelf ondernemer en had dit zeker anders aangepakt vandaar mijn review, je hebt dit totaal niet klantgericht aangepakt. Dit zal ik dan ook iedereen laten weten. >>>@de ondernemer, we kunnen een keer een biertje gaan drinken om het op te lossen, het is inmiddels een aantal jaren geleden maar sta nog steeds achter mijn ervaring. Dit is trouwens echt de enige plek waar ik er iets over geschreven heb.

17 maja 2022

Prima en snelle service

Vanochtend mijn iPhone 5 laten vallen, scherm kapot. Om 11.05 uur was ik bij Gurufix, voordat ik mijn (prima) koffie op had was de reparatie al klaar. Vriendelijke jongens, goede en snelle service. Het blijft een hoop geld zo'n nieuw scherm maar vergeleken met andere plaatsen zijn zij niet duur, zeker niet voor de goeie service die ze verlenen.
Ik raad iedereen in de buurt van Rosmalen aan hier heen te gaan als je problemen hebt met je telefoon of iPad.

24 listopada 2014
Oceniono na 4 z 5

iPhone 4S Glas Reparatie

Eergister was mijn iPhone kapot gevallen. Na GuruFix opgebeld te hebben kon ik gelijk terecht en hebben ze mijn tel. binnen 1 uur gerepareerd. Hij ziet er weer helemaal als nieuw uit en voor een lage prijs!! Zeker een aanrader.

Mvg Jan

14 listopada 2013

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej