Gunner Due Go oplevelse, ved køb af ny Mazda E6 -fik fri lånebil nogle dage inden leverig, og svar på alle relevante spørgsmål- så super oplevelse -så håber jeg bilen lever op til det.
En dejlig oplevelse at sælgeren lod os tænke os om og svarede på allle vores spørgsmål. Der var god tid og udstillingen i forretningen blev gennemgået med hensyn til teknik og udstyr. Det endte med... Zobacz więcej
God service. Flink sælger (Torben). Hurtig levering bil fra fjernlager. Perfekt levering af bilen. Mange der skal demonstrer betjening gør det ved at vise hvordan man gør. Den rigtige måde at demons... Zobacz więcej
Tangmosevej 105, 4600, Køge, Stany Zjednoczone
- phillip.due@gunnerdue.dk
- www.gunnerdue.dk
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
God og grundig betjening uden pres
Det endte med en foreløbig købsaftale som siden er blevet underskrevet.
Ekstrem dårlig service
Ekstrem dårlig service. Skulle have ny nøgle tilkoblet, ingen opdatering på situationen undervejs, måtte selv henvende mig efter 1.5 time. Fik afvide fra start det cirka tog 35 min. Ja bevares teknologi kan drille. Men så bare en opdatering på de havde problemer, dette kaldes kundeservice. 2 timer senere kan jeg forlade værkstedet. Da jeg kommer hjem virker det så ikke når jeg tager i døren og den skal åbne automatisk. Kommer derned igen. De kigger. Lige pludselig er det et nyt håndtag. Ja og selvfølgelig på min regning. Sjovt nok virkede det inden i fik hænderne i min bil. Aldrig køb bil der. Kunne man give 0 stjerner for dårlig service havde de fået det.
Ny Mazda E6
Imødekommende og professionel...
Kan varmt ANBEFALE Gunner Due biler i…Køge
Kan varmt ANBEFALE Gunner Due biler i Køge
Fik ny bil d 27/2 Især tak til Glenn Campbell for
God service og hjælpsomhed.
Jan og birte
Rigtig god service og imødekommenhed…
Rigtig god service og imødekommenhed ift spørgsmål / køb af elbil hos Glenn/Gunnar Due biler. En tryg og informativ oplevelse som kunde.
Bilkøbet gik rigtig godt
Bilkøbet gik rigtig godt. Torben var meget hjælpsom. Kan anbefales.
Super hurtig handel
Super hurtig handel.
Jeg skrev på bilen først på eftermiddagen og få timer senere prøvekørte jeg den og skrev under med levering 1.april. Det kunne ikke være bedre.
Vi har været rigtig glade for at handle…
Vi har været rigtig glade for at handle dig og vi fik en god bil med hjem. Og Torben hjalp os rigtig meget.
En fin oplevelse
Havde problemer med opdatering
Havde problemer med opdatering, efter kontakt til Gunner Due Roskilde, oplyser de at bilen er indkaldt pga. 12 volts batteri. Jeg tager fri fra job og kører på værksted. Værksted siger den nu er opdateret herefter kører jeg hjem. Da jeg er hjemme sættes bilen til ladestation og så skriver bilen igen på at den stadig mangler opdatering selvom Ford påstår den er opdateret. Jeg kontakter igen Ford og får en ny tid mandag den 26. februar. Lørdag den 24 februar skal jeg ud og handle. En pal i døren vil hverken åbne eller lukke og dermed kan bilen ikke kører, da Ford ikke har udskiftet 12 volt batteri der. kulance og bilen går i defekt mode pga. lavt 12 voltbatteri. Søndag fragtes bilen på lad til værksted. Ford ringer og siger der skal nyt 12 volt batteri da gammelt skal udskiftes. Vi mener det må være et spørgsmål om kulance da vi kan se andre Ford kunder har fået dækket dette tidligere. Det er ligeledes samme batteri som styrer bremseforstærkning, som den funktion som bilen har at den bremser når vi slipper gassen og som Ford har udfordringer med hvor Ford har dækket disse reparationer tidligere. Pris for nyt batteri og fejlfinding kr.4.200 selvom bilen havde været på værksted ugen inden og selv skriver hvad problemet er. Man kan ikke klage over service for der er ingen.
Meget god service under handlen
Meget god service under handlen, ved spørgsmål undervejs og levering af bilen. Både handel og oplevelse var perfekte.
Torben fra køge afd var super hjælpsom…
Torben fra køge afd var super hjælpsom og vi ville gerne købe bil af ham igen en anden gang
Ikke egnet til selvstændige…
Ikke egnet til selvstændige erhvervsdrivende.
Leasede en varevogn til 270k, hvor motoren blev defekt. Varevognen havde overholdt alle service osv. ift. gældende kontrakt, men Gunner Due forlangte alligevel at jeg skulle betale 72.000 kr. + moms for en ny motor.
Ingen forslag om lånebil.
Ingen forslag om lejebil.
Ingen forslag om anden leasing.
Kun en opkrævning eller ophævelse af leasingaftale mod et ekstra gebyr på 20% af bilens værdi.
Så i flere måneder stod man som selvstændig erhvervsdrivende uden bil og uden hjælp fra sin erhvervsbilpartner.
For at gøre sagen endnu værre, er Finn Vidø deres "Erhvervschef" noget af det mest respektløse og inkompetente, og virkelig ikke en person som forstår sig på at samarbejde med selvstændige erhvervsdrivende.
Værkføre vender ikke tilbage
Værkføre vender ikke tilbage, registrer ikke aftaler, overholder ikke aftaler, registrer ikke oplyste udbedringer, tiltrods herfor afleveres bilen med mangelfuld opgaveløsning.
Væreste kundeserviece oplevelse i i 45 års bilejer historik.
Køb af bil
Styr på tingene fra første til sidste sekund da vi købte vores Mazda hos Torben Petersen. Meget professionel vejledning. Bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk oplevelse i Roskilde
Fantastisk oplevelse i Roskilde
Har købt begge mine biler hos Gunner Due i Roskilde. Og alt er kørt gnidningsfrit fra salgsprocessen til aftersalesdelen. Kæmpe ros!
Vi har leaset bil igennem Gunner Due…
Vi har leaset bil igennem Gunner Due Køge de sidste 5 år. Vi er ganske tilfreds med proces og resultat.
Gunner Due er gode til at hjælpe, vejlede og rådgive ang, leasing og problemløsning på biler og leasingaftaler.
Fin behandling hos Christian i Køge.
Fin behandling hos Christian i Køge.
Vi fik prøvetur og kunne se nøjagtig den model, vi ønskede os.
Nu henter vi den om 3 dage😊
Glenn Campell
Sælger, Glenn Campell, sørgede for at jeg fik en god behandling - som er sædvanen hos Gunner Due Biler i Køge.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.