Elendig platform. Folk ser ikke mine beskeder, ingen response! jeg får ingen henvendelser på mine egne annoncer! Hvad sker der? Siden hvornår er hensynet til grådighed blevet vigtigere end folks br... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skulle bestille fragt. Når jeg betalte via Mobilepay skrev den, prøv ige, betaling ikke gennemført. Efter 4 forsøg, lykkedes det med mit dankort. Men der er sandelig blevet trukket penge på min b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
endnu en ubrugelig hjemmeside som dba... chancen for du sælger lige med 0. der kræver at man skal altid betaler for at synligegøre annoncen
Reakcja na opinię
Faldt tilfældigvis over en annonce fra GulogGratis, hvor de fortalte at dine opslag ud over annoncering hos dem også samtidig ville blive sat til salg på Facebook Marketplace. Kæmpe nyhed og boost for... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Banegårdspladsen , 5000, Odense C, Dania
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Fantastisk imødekommende , hjælpsom og kvalificeret kvinde, som i dag hjalp mig i GulogGratis' kundeservice!

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Åndsvag hjemmeside man kan ikke engang logge ind på den det er så dumt lavet

Elendig platform.
Siden hvornår er hensynet til grådighed blevet vigtigere end folks bruger oplevelser!

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Bra men långsam service. Tre dagar innan jag fick mitt mail besvarat.
Hann köpa en annan maskin under den tiden.

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Jeg har været udsat for svindel, og gul og gratis tager det ikke alvorligt, selvom det er meldt til politiet

Odpowiedź od GulogGratis.dk
God service ved telefonisk henvendelse vedrørende login problemer

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Men der er sandelig blevet trukket penge på min bankkonto, for de 4 mislykkede forsøg også.
Har sendt mail og via kontaktformular flere gange i løbet af februar.
Har ikke hørt svar tilbage overhovedet
Har nu haft ringet, og alt blev læst problemfrit. Så fin kundeservice. Tak Louise

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Et rigtigt lortesysten til login, det virker så heller ikke med kode til email, den kommer aldrig, har forsøgt mindst 10 gange. Har også forsøgt at sende formular ,trykkede på send og der sker ingenting.
Kan ikke komme ind på mine annoncer så jeg dropper gul og gratis fremover hvis det problem ikke bliver løst,
Få det nu lavet så det er nemt, nu skal man først logge ind med mail og kode, derefter tilbage i mailprogram og muligvis kommer der en kode, men har nu ventet i 10 min på den, kopiere og så tilbage i login.
Kan godt være det er en form for sikkerhed, men f.... besværligt

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Lige pludselig får man mails som man ikke har bedt om og når man så vil have en forklaring, så går der flere dage inden de gider svare og svaret kan ikke bruges til noget som helst. Det gør ihvertfald ikke at man får lyst til at have en profil på GUL OG GRATIS.

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Hvad hjælper det at de har billig fragt, når systemet aldrig virker?
Siden "fryser" så man ikke kan scrolle, postnumre bliver ikke accepteret eller det drukner i pop-up reklamer.
GulogGratis er simpelthen SPILD AF TID!

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Jeg har fået en opkrævning på et fragtgebyr pga. Afvigelse.
Ud fra informationen på Guloggratis kan jeg ikke se at pakken skulle afvige fra GLS´ regler, og mener derfor ikke at opkrævningen er ok.
Jeg har betalt opkrævningen, men mener ikke at det er berettiget, da jeg har fået besked på, at de fremadrettet vil tydeliggøre deres krav til forsendelser. Jeg skal nok overleve at betale gebyret, men mener at det er meget forkert at man først efter købet af pakkelabel får oplyst reglerne for pakkestørrelserne.

Odpowiedź od GulogGratis.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.