GuldKyllingen Grillvogne Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ludvig har skabt noget helt ekstraordinært. Hans gulvkylling er ikke bare mad – det er ren kærlighed på en tallerken. Hvert sprødt skind, hver saftig bid, vidner om hans talent, tålmodighed og ubeting... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi bestilte kylling og chickentenders fra Guldkyllingen, Himmerland. Da de var i Farsø i går. Vi kan kun gi’ ros herfra. Det smagte virkeligt godt, god smag i kyllingen og saftig, sprøde pomfritter m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid en sikker vinder hjemme hos os🤩 Har købt fra Guldkyllingen mange gange (især ved Langenæs i Aarhus), og det er uden tvivl der, man får de bedste nuggets og bedste kylling overhovedet🤩 Det er a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top service og virkelig lækker mad hos Guldkyllingen Midtjylland. Vi elsker når Mette kommer med vognen til byen. Det er den bedste kylling og pomfritter vi har fået. Vi får den bedste betjening altid... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Take away

Napisane przez firmę

GuldKyllingen® er et take away grillkoncept. Spydstegte BBQ kyllinger. Kyllingerne steges over flammerne fra gasgrillen. Find os foran førende supermarkeder, året rundt over hele Danmark samt populære campingpladser om sommeren.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 102

Napisz recenzję

Lækker sprød kylling

Super lækker kylling der smager helt fantastisk. Det bedste take away familien kan få. Sprøde fritter, lækker salat og saftig kylling.

24 listopada 2022

Kære Tina
Vi er super glade for din oplevelse med GuldKyllingen's sprøde produkter. Mange tak :)

Oceniono na 5 z 5

Har løbende købt aftensmad herfra

Har løbende købt aftensmad herfra - det er sprøde og lækre kyllinger og mine børn elsker dem.

17 listopada 2022

Odpowiedź od GuldKyllingen Grillvogne

Tusind tak for dine fine ord. Ønsker dig en dejlig dag!

Bedste hilsner
Nadine, Guldkyllingen

Så en vogn ved Brugsen i Svinninge

Så en vogn ved Brugsen i Svinninge, tænkte, at det måtte prøves. Det bliver dog første, sidste og eneste gang.
De sad på spid men ved ikke hvornår de var stegt. Den kylling jeg fik var fedtet ind i grillsovs og absolut ikke sprød.
Men det blev da prøvet.

15 września 2022

Hej Dorte,
Vi er rigtig skuffet over din kedelige madoplevelse efter et besøg hos vores grillvogn i Svinninge.

Vi vil meget gerne høre nærmere om det, som du har oplevet. Du er meget velkommen til kontakte os på tlf. 40222333.

Kædekontoret

Guldkyllingen Midtjylland

Vi har prøvet Guldkyllingen Midtjylland mange gange. Super lækre kyllinger og pomfritter, og altid sød og venlig betjening.

1 września 2022

Hej Kirsten,
Det er vi rigtig glade for. Mange tak for stjernerne.

Umm lækker kylling

Umm, lækkert måltid fra Guldkyllingen i Virum.
Vi købte Guldkylling menu og tog med på cykeltur til Furesøen. Her spiste vi de lækre kyllinger med tilbehør
(lækker coleslaw, fritter m.m)og nød solnedgangen imens.
Vi kommer gerne igen - igen.

22 sierpnia 2022

Hej Jeanette,
Mange tak for din anmeldelse og dine flotte stjerner.
Det er vi rigtig glade for.

Oceniono na 4 z 5

Guldkyllingen Skælskør rigtig gode…

Guldkyllingen Skælskør rigtig gode kyllinger og pommes fritter og god betjening selv om der somme tider er lidt ventetid.

28 lipca 2022

Hej John
Mange tak for din anmeldelse og dine flotte stjerner.
Det er vi rigtig glade for.

Oceniono na 1 z 5

Besøgte Islev Torv 14 juli men…

Besøgte Islev Torv 14 juli men…. der var ingen vogn!
Dårlig service når man har en hjemmeside uden informationer om lukning.

16 lipca 2022

Hej Ole,
Vi beklager, og vi indrømmer at vi kan blive meget bedre til at opdatere informationer på hjemmesiden, instagram, Tiktok og Facebook o.a.

Gullkylling

Har kun positivt at sige om guldkyllingen.
Har flere gange købt til familie sammenkomster, dvs over 20 halve kyllinger, det har altid været tilberedt perfekt og der har været masser af tilbehør.
Så fin service, sød og venlig ekspedient .
Over kommelige priser.
Stort 5 tal herfra

20 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Kan ikke forstå at man ikke bruger…

Kan ikke forstå at man ikke bruger handsker når man arbejder med mad som andre skal spise
Jeg købte en menu i torsdag og det var bestemt ikke positiv for hun brugte ikke handsker og hun havde ringe på, hun tog i mod kontanter og tørrede hendes hænder af i tøjet så det er sidste gang at jeg bruger 180 på en menu hos jer

8 czerwca 2022
Oceniono na 3 z 5

Skjern/Tarm

Skjern/Tarm, d. 22/3-2022
Rimelig kedelig og tør kylling, pomfritter manglede lige de sidste par minutter i frituren, coleslaw glemte de at give os med..

Alt i alt en temmelig kedelig affære, har fået langt bedre grillkyllinger, der var hevet direkte op af fryseren og kylet i friture..

Ville have givet 4 stjerner, hvis jeg havde forventet en standard menu fra den lokale grill pusher..

23 marca 2022

Hej Frede,
Det skuffer os, at du har haft en kedelig oplevelse med vores produkter. Vi er ret påpasselige med at fremstille en høj kvalitet. Vi vil meget høre mere om dit besøg ved vores grilltruck i Skjern/Tarm. Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Lene, GuldKyllingen VestKysten (hver tirsdag ved Løvbjerg Tarm) eller du er også velkommen til at kontakte os på kædekontoret tlf. 40222333.

Ferritslev!

Ferritslev!.
Første og sidste gang vi har købt hos guldkyllingen, vi fik to uspiselige kyllinger, og ubagte pomfritter 🤢

6 marca 2022

Kære Sabrina.
Vi er skuffet over din oplevelse i Ferritslev. Du er velkommen til at kontakte grillvognen GuldKyllingen Midtfyn på tlf. 4280 9056

Oceniono na 2 z 5

Super tør kylling, gode frites

Har prøvet Guldkyllingen på Teglholmen nu to gange, og begge oplevelser var kedelige oplevelser, da kyllingen var så tør... Jovist deres pommes frites var gode, men det er ikke på grund af dem jeg bestilte kyllinhmenu hos dem.

6 marca 2022

Hej Rasmus
Vi er skuffet over din oplevelse på Teglholmen. Vores kylling er absolut i top kvalitet, så vi er rigtig kede af, at du syntes kyllingen er kedelig og tør. Du er velkommen til at kontakte os på kædekontoret tlf. 40222333.

Dejlig mad

Lækkert mad (sprød kylling og gode pomme frites) og god service. Har fået mad derfra flere gange, og har altid været tilfreds.

28 lutego 2022

Kære Mette
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god (og sprød) madoplevelse. Mange tak for stjernerne og på gensyn !

Oceniono na 2 z 5

God kylling men ikke hver at vente…

God kylling men ikke hver at vente 1time og 15 min på☹
Måske flere folk i vognen
Der var nogle der havde bestilt til kl 17.30 de ventede til kl 18 med at få deres kylling

22 lutego 2022

Hej Jan,
Vi er rigtig glade for at du syntes om vores spydstegte GuldKylling og forstår godt at ventetiden ved grillvognen ikke altid er sjov. Vi beklager din ventetid, og vi vil rigtig gerne blive bedre til at betjene alle meget hurtigere. Hvilken grillvogn har du ventet på din bestilling ? Du er velkommen til at kontakte kædekontoret på tlf. 40 222 333.

Oceniono na 2 z 5

Kyllingen var mør men tør ingen saft…

Kyllingen var mør men tør ingen saft tilbage i kødet pomfritterne var meget seje og var slet ikke krydret der var en lille smule salt på. De syltede agurker er ikke engang hjemmelavet det var første gang vi prøvede og vi bestilte en guldmenu men var begge enige i at det var en lidt en kedelig fornøjelse desværre :)

6 lutego 2022

Kære Mikkel Jepsen,
Vi er skuffet og kede af din madoplevelse hos en grillvogn. Alle vore produkter er den højeste kvalitet. Vi vil meget gerne vide mere om din kedelige oplevelse, og hvor du har købt din GuldMenu, så vi kan få en eventuel fejl rettet. Du er meget velkommen til at kontakte os på kædekontoret tlf. 40222333.

Oceniono na 5 z 5

Første gang vi har prøvet Guldkyllingen…

Første gang vi har prøvet Guldkyllingen men det bliver ikke sidste gang. 👍
Vi hentede i Tarm og det var en oplevelse af smag. Fantastisk kylling og rigtig gode pomfritter. Ja alt var rigtig godt. ☺☺☺

25 stycznia 2022

Hej Fam. Nicolaisen,
Vi er glade over, at I har haft en god smagsoplevelse.
Mange tak for stjernerne.
Med venlig hilsen GuldKyllingen Danmark

Kedelig tør kylling.

Jeg har aldrig fået en mere kedelig tør kylling. Blev langt om længe "fristet" da jeg bor overfor hvor de holder i Næstved. Grunden til i sniger jer op på 2 er fordi pomfritterne faktisk er gode nok.
Men aldrig mere.
Min veninde slger at de plejer at være gode, men at der er kommet nye folk på vognen. Før var de gode nok ifølge hende.

5 stycznia 2022

Kære Anette,
Vi er skuffet og kede af din madoplevelse hos grillvognen i Næstved. Det er rigtigt nok, at vognen har fået nye ejere. Men kyllingens kvalitet er den samme som før.

Vi vil meget gerne vide mere om din kedelige oplevelse, så vi kan få en eventuel fejl rettet. Du er meget velkommen til at kontakte os på kædekontoret tlf. 40222333.

Oceniono na 1 z 5

ingen tillid. de lyver dig op i andsigtet

jeg gik forbi deres "food truck" på vej i supermarket og stoppede og spurgte hvor længe de hold åbent. fik at vide "mindst til kl 19.00". da mig og min ven så kommer kl 18 har de pakket og er kørt... nå så det var måske ikke til kl 19.00.

idag spørger jeg så om de kan gemme en kylling til mig mens jeg er inde i supermarket. da jeg kommer ud har han fanme udsolgt.

det er så 2. gange de lyver mig op i andsigtet.

7 sierpnia 2021

Hej vexii
Din oplevelse med en grilltruck er vi rigtig kede af. Du må meget gerne kontakte kædens kontor på tlf. 40222333, og fortælle hvornår og hvor, du havde håbet på en spydstegt GuldKylling.
De bedste hilsner

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej