Kreeg keurig optijd bericht voor verlenging, daarna werden er een aantal selecties naar me toe gestuurd via de mail. Aantal keer mail contact gehad en daarna een dienst afgesloten. Telefoon... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
werd gewoon netjes gebeld dat abonement verlengbaar was en of er per mail een aanbieding gedaan mocht worden niet per telefoon opgedrongen heb rustig de tijd kunnen nemen om alles door te nemen.... Zobacz więcej
Hoesje bestelt Dux Ducis Skin Pro Series voor mijn Samsung S 20 FE waar volgens de beschrijving een goede magneetsluiting op zit. Maar dat viel tegen want als het toestel op zn kop hield vloog hij met... Zobacz więcej
Powerbank besteld die niet werkte. Het pakket teruggestuurd op 28/7 wat me 13 euro kostte. Op 6/8 en 13/8 mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling had ontvangen . Telkens beweerde men dat het pakk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
GSM.nl staat voor kwaliteit, een uitstekende service en een overzichtelijke website. Wij kunnen alle grote providers aansluiten en leveren altijd de nieuwste en beste telefoons.
Dane kontaktowe
Postbus 219, 7040 AE, 's-Heerenberg, Holandia
- 0314-668811
- info@gsm.nl
- www.gsm.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
perfect geholpen
telefonisch alle hulp gekregen die noodzakelijk was in verband met ten naamzetting van en /of rekening. wat een geduld
Prima
Prima service, iets minder herinneringsmailtjes dat ik kon verlengen had gemogen
Prima, snel en duidelijk zoals het hoort.
Klantenservice
Ik heb een goede duidelijke en eerlijke klantenservice gehad.
Houden zo.
Top communicatie!
De mensen aan de telefoon waren heel vriendelijk, open en behulpzaam! De afhandeling verder is heel fijn verlopen.
Jaa.
Mijn mening over dit bedrijf is dat ik het een ontzettend super geweldige toffe, niet te overtreffen behulpzame, klantvriendelijke, te gekke, deskundige, onwijs snelle, goede, correcte, enthousiaste, spannende, begrijpelijke, interessante, werkelijk fantastische, originele, opgewekte, sfeervolle en waardevol bedrijf vind.
Kort gezegd: goed.
jaren lang perfecte kwaliteit en service
Gewoonweg perfect en duidelijk!
uitstekende service
Heb 10 dagen geleden nieuw contract afgesloten en nieuwe toestel gehad,heb gebelt omdat batterij van telefoon snel leeg liep,kreeg per omgaande nieuw toestel opgestuurd,dat service grote klasse............
Ga zo door, na wat finetuning zullen jullie zeker 5 sterren waard zijn.
Bestellen ging eenvoudig via de site. Ik kreeg meteen een bevestiging via mail en kon zo ook digitaal mijn contract ondertekenen en met de gevraagde documenten uploaden. Je moet wel voorzichtig zijn tijdens dit proces, zo moest ik tot 3 keer toe alles opnieuw invullen omdat de gegevens op het ingevulde formulier verloren gingen.
Eenmaal alles ge-upload kreeg ik meteen een bevestiging dat alles was ontvangen. Omdat 1 document niet goed te lezen was moest ik deze opnieuw mailen.
Vervolgens ging het leveren super snel en had ik alles de volgende dag ontvangen.
super
super aanbieding, verzending en ontvangen, allemaal binnen een week, zeer tevreden over abo en tel.
Snelle en goede service
De vernieuwing van een telefoonabonnement ging snel en vlekkeloos.
Ik ben zeer te spreken over de nieuwe snelle manier van afhandeling van het contract.
tot nu toe prima
De aanvraag is goed verlopen. Ik wacht nog op levering. Zal in juni gaan plaatsvinden. Kan dan pas beoordelen of alles ook goed werkt.
Zo hoort het!
Vriendelijke en attente medewerkers aan de telefoon gehad.
Prima uitleg om over te stappen. Binnen een dag na ontvangst van mijn gegevens was alles geregeld. Geruststellend dat het nu alleen wachten is op de overstap. Nogmaals een dikke pluim voor jullie.
Snelle service
Snelle service bij verlenging van je abonnement. Ook leuke extra's (5x 1/5 staatslot kado). Goed en snel geregeld.
Doświadczenie Trustpilot