Alt fint. Det vil gøre det endnu nemmere at vælge sko hvos I også skriver bredden på. Troede normal passede barnet men var overrasket over hvor smalle skoene er. I må også gerne skrive flere detaljer... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Meduse_badesandaler hurtig og nem levering Vi skulle lynhurtigt bruge nogle badesandaler til skolens brusere efter gymnastik, og vi skulle desuden bruge dem, til badesandaler når vi skal besøge mormo... Zobacz więcej
Perfekt delivery-wld like to return one pair of shoes have return formular but do not have GLS doc? Wld like to order beige gold dot pompom and bundgaard petit mid-winter? Send you an email. Thank... Zobacz więcej
Super fin kundeservice 😊 Jeg bestilte et par sko samt en imprægnering. Da pakken kommer 2 dage efter har jeg kun modtaget skoene. Jeg skriver derfor til kundeservice om aftenen, som næste morgen s... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O GrowingFeet A/S
Napisane przez firmę
MÆRKER BØRN Angulus, Bisgaard, Arauto RAP, Bundgaard, Pom Pom, Petit Nord, ECCO, Viking, Hummel, Adidas, New Balance, PUMA m. fl.
MÆRKER DAME: Angulus, Bisgaard Women, Billi Bi, Apair, AMUST, Birkenstock, New Balance, PUMA, TEVA m. fl.
Vi tilbyder dig 5% medlemsrabat på alle varer til fuld pris. Rabatten får du når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
Vi giver dig Tryghedsgaranti, når du køber børnesko. Du kan få byttet et fejlkøb i op til 30 dage efter dit køb, uanset om skoene er brugte.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig:-)
Dane kontaktowe
Gåbensevej 41, 4840, Nr. Alslev, Dania
- +45 70 26 94 04
- kundeservice@growingfeet.dk
- www.growingfeet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Den bedste online skobutik!
Jeg har brugt GrowingFeet i mere end 5 år og kan varmt anbefale shoppen. Klare angivelser af størrelser i centimeter ved børnesko. Hurtig levering og nem returnering. Altid "smilende" betjening via mail.
Super kunderservice....de har sendt de…
Super kunderservice....de har sendt de forkerte støvler...inden jeg kunne sende de forkerte tilbage har de allerede afsendt de korrekte; meget tilfreds.
God service og hurtig levering.
Fantastisk støvle
Fantastisk støvle,
min datter en så glad. Hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gange jeg handler der
Super nem og go hjemmeside,,bestilte to…
Super nem og go hjemmeside,,bestilte to par sko og jeg havde dem dagen efter og begge par passede perfekt...5 store💥💥💥💥💥herfra
Perfekt delivery-wld like to return one…
Send you an email.
Thank you.
Anne Helderweirt
Super og hurtig service 👍
Hurtigt og nemt
Alt er som det skal være 👍
Fin butik og service.
Bestilte sko som blev sendt og leveret hurtigt.
Der er et fint udvalg og en fin service hvis man vil bytte et par. Hjemmesiden er nem at anvende og let at overskue.
Kan klart anbefale Growingfeet.
Fin og hurtig kundeservice ifm…
Fin og hurtig kundeservice ifm reklamation på et køb 😊 Jeg blev mødt af de sødeste medarbejdere på både mail og telefonisk - super oplevelse ⭐️⭐️⭐️
God bytte service
God bytte service, fik et par tøfler i fødselsdagsgave, men ville heller have med bagkappe, ingen problemer med at bestille nye og returnere de andre👍👍
Altid en god oplevelse
Kvalitetsprodukter hele vejen igennem og god vejledning. Min dreng har smalle fødder og bløde led og jeg handler al hans fodtøj hos GrowingFeet. Stort plus at jeg kan betale med Forbrugsforening!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.