2,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

2,4

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Totaal geen service!!!

Zoals ik eerdere negatieve commentaren heb gelezen over garage Kenis,zijn ze helaas allemaal zeerherkenbaar en waarschijnlijk ook waar. De service van hun stopt na de verkoop van een wagen.het ergste vind ik dan persoonlijk,dat ze de mensen aan het lijntje houden en totaal niet meewerken voor het zoeken naar een oplossing. Laatst mijn wagen 5 dagen bij hen binnen geweest en op een zaterdag in dezelfde toestand de wagen terug opgehaald zonder uitleg of dergelijke( want er is niemand aanwezig buiten de verkopers) nadien ook geen telefoontje of mail met uitleg of dergelijk. Totaal NIETS !!!! Als iemand mij iets vraagt over die garage,raad ik ze altijd aan elders te gaan,want de cursus " service" hebben ze daar nog nooit van gehoord!

19 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Verkoop ging vlot ,kreeg weinig uitleg…

Verkoop ging vlot ,kreeg weinig uitleg over de wagen.
Na een maand rijden met mijn nieuwe auto ging mijn radio nog steeds niet,3 maal in garage geweest en nog steeds niet,
Er moest een nieuwe up date komen ,maar wanneer .....weten ze niet.
Daarom het zijn maar kleine problemen ,maar het vertrouwen in group Kennis is weg .

14 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Offerte gevraagd voor wagen met kluitje…

Offerte gevraagd voor wagen met kluitje in het riet gestuurd 15 min en stond terug aan de buitendeur, buur nieuwe wagen gekocht problemen met ingebouwde GPS werkt niet naar garage Kennis gegaan ook met kluitje in het riet gestuurd antwoord was is eigen aan Dacia slechte GPS kunnen het probleem na 2 keer nog niet op lossen echt heel slechte service zowel naverkoop trekt op niks, nooit raad ik iemand garage Kennis aan

10 września 2025

trieste service na verkoop

Vijf maanden geleden kocht ik hier een tweedehandswagen met de verwachting zorgeloos te kunnen rijden. Helaas bleek al snel dat er problemen waren met de boordcomputer en het accelereren van de wagen. Het infotainmentsysteem werkte onstabiel, viel regelmatig uit en ook het rijgedrag gaf problemen bij het optrekken.
Wat mij nog het meest teleurstelde, was de manier waarop dit nadien werd opgevolgd. Gedurende vier maanden heb ik herhaaldelijk moeten bellen, lang moeten wachten op antwoorden en zijn er verschillende diagnoses en pogingen ondernomen zonder echte oplossing. De communicatie verliep moeizaam en ik had vaak het gevoel zelf achter alles te moeten blijven aanzitten.
Omdat mijn vertrouwen in de wagen volledig weg was, heb ik gevraagd om de auto terug over te nemen in functie van een andere, nieuwere en duurdere wagen uit hun aanbod. De overnameprijs die ik hiervoor kreeg, was echter bijzonder teleurstellend en stond totaal niet in verhouding tot de problemen waarmee ik al maanden zat.
Jammer genoeg heb ik hierdoor het vertrouwen in deze garage verloren. Service na verkoop en klantgericht meedenken heb ik hier onvoldoende ervaren.

6 maja 2026

Echt zo slecht behandeld

Echt zo slecht behandeld! Wij gaan echt NOOOOIT iemand advies geven daar een wagen aan te schaffen.
Gewoon door de telefoon uitgefoeterd worden als je toch niet besluit daar een wagen te v
Bestellen. Echt schandalig, klant vriendelijkheid is echt -0

24 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Zeer teleurgesteld in Garage Kenis…

Zeer teleurgesteld in Garage Kenis Turnhout.

In september 2022 kocht ik bij hen een nieuwe Renault Arkana, in de veronderstelling dat ik hiermee minstens vijf jaar zorgeloos zou kunnen rijden. Het tegendeel bleek waar. De wagen kreeg al snel te maken met ernstige technische problemen (motor, versnellingsbak, brandstofpomp, verwarmingselementen, software …).

Daarnaast werd de renting in de eerste maand foutief op de verkeerde firma ingeschreven door de verkoper ward. als ook bij nader orde een verkeerd advies in gegeven maar het liegt niet aan hem.dit is niet zijn taak.

bij het terugnemen/verkoop van de wagen loopt elke vorm van medewerking allesbehalve vlot.

Een auto met fabrieksgarantie zou zonder discussie correct en klantgericht opgevolgd moeten worden, maar daar is hier geen sprake van. Ik heb bewust gekozen voor een officiële dealer om dit soort problemen te vermijden — helaas is dit een grote ontgoocheling geworden.

Ik wil niemand anders met deze ervaring opzadelen. Voor mij nooit meer Garage Kenis.

9 września 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej