Egentlig havde jeg gerne givet pladsen en hel håndfuld stjerner, da jeg blev meget venligt betjent ved tjek ind, samt modtog alt nødvendig og nyttig information. Ved skranken var yngre mand og den kvi... Zobacz więcej
Det har være en dejlig forårssæson. Vi blev udsat for både stormvejr og hedebølge der manglede ikke noget 😆😆 dejlig plads med fine forhold. Skønt naturområde omkring campingpladsen.
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5 Grenaa Strand Camping er et sted, man har lyst til at vende tilbage til – igen og igen. Det, der gør campingpladsen helt unik, er den familiære stemning. Man føler sig ikke bar... Zobacz więcej
Prenille en Michael hebben ons een warm welkom geheten en we hebben een fantastisch verblijf bij hen gehad. Wat een prachtige Camping voor jong en oud. Zeer schoon en goed onderhouden sanitair. Gro... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi, Pernille og Michael og hele vores team, vil gerne byde dig og din familie hjerteligt velkommen til en uforglemmelig og eventyrligt anderledes ferie på Grenaa Strand Camping. Pladsen ligger i et smukt skov og natur område, tæt på handelsbyen Grenaa og direkte ud til en 7 km lang hvid badestrand, kåret til Jyllands bedste.
Fuglsangvej 58, 8500, Grenå, Dania
- www.grenaastrandcamping.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fantastisk campingplads
Fantastisk campingplads. Kan varmt anbefales. Vi boede i en af campingpladsens udlejningscampingvogne, super oplevelse.
Meget børnevenlig campingplads. Alt er i superstand!
Meget venligt og hjælpsomt personale i receptionen.
Vi havde 5 skønne dage sammen med vores barnebarn!
Nu glæder vi os til at komme igen i august måned hvor vi har lejet en af de nye hytter med udendørs spa.
Skøn hytte på dejlig campingplads
Vi havde nogle skønne dage i de nye Grenaa hytter. Hytterne er lyse og lækre og ligger i udkanten af campingpladsen ved skoven, så der er stille og roligt. Det var ret idyllisk at sidde i spa og kigge op i trækronerne. Hytterne har 3 værelser. 2 værelser med 2 x enkelt senge og 1 værelse med dobbeltseng. Der var overraskende meget skabsplads til opbevaring. Fint lille badeværelse og et køkken/stue. Der er et klimaanlæg som lynhurtigt kan opvarme, så det var dejligt. Tænker at den om sommeren tilsvarende hurtigt kan nedkøle, hvis det er nødvendigt.
Ude var en dejlig terrasse, hvor der er læsejl som kan trækkes for så terrassen er ret ugeneret. Der er stort spisebord, liggestol og spa. Terrassen vender ud mod skoven, så det var helt klart vores favoritsted.
Personalet på campingpladsen er meget hjælpsomme og venlige.
Pladsen er meget pæn og ren.
Der er legepladser rundt på pladsen, bla et sted med hoppepude og overdækkede trampoliner samt et sted med et kæmpe piratskib som legeplads. Derudover er der fx stor pool og minigolf (både ude og inde).
Pladsen ligger meget tæt på en skøn sandstrand.
Vi kan absolut anbefale denne skønne campingplads :)
Desværre ikke et sted vi kommer igen
Desværre ikke et sted vi kommer igen. Det er ikke en plads for familier med større børn. Vagtmanden skælder meget ud og vi havde børn der kom meget bange hjem i campingvognene. Der er ikke plads til teenagere på denne plads.
Ejeren er meget agressiv i sin kommunikation, både over for voksne og børn.
Rigtig ærgeligt for det er en skøn plads med dejlig beliggenhed.
Rigtig dejlig ferie i campinghytte
Rigtig dejlig ferie i campinghytte. Mange gode faciliteter og altid noget at lave for børnene, også selvom vejret var sløjt. Vi var overraskede over, hvor rent der var på pladsen, ingen skrald eller cigaretskodder nogen steder. Og personalet var altid søde og hjælpsomme og smilende, selvom der altid var travlt og kø (vi kom i året travleste uge, hvor pladsen havde alt udsolgt). Det var desuden enormt dejligt, at vi kunne få hjælp til at få sendt de ting, vi havde glemt på pladsen, med posten, efter vi kom hjem. Det var en kæmpe fornøjelse at holde ferie her, og vi sender en varm anbefaling. Der var gode faciliteter for børn, fede arrangementer på pladsen og en rigtig fin hytte.
Selve pladsen er fin, MEN
Selve pladsen er fin, med gode faciliteter.
Lejrchefen er dog de mest arrogante og ubehøvlede menneske jeg nogensinde har oplevet.
Arrogant ejer - som kun tænker på penge
Stor god campingplads og mange aktiviteter for børnene.
MEN en total arrogant camping chef, så ubehøvlet og ligeglad med sine gæster. Det er en pengemaskine på campingpladsen ALT koster mange penge, man skal have godt med lomme penge med.
Vi ville godt have haft lyst til at komme igen hvis det var nogle andre søde ejere.
Perfekt for 2 gang
Vi kom her for anden gang, og har nydt vores ophold. Toilet og bad forhold er pænt og ren. Piratskibet var et hit ved ungerne. Naboerne omkring os var børnefamilier så her blev accepteret lidt skrig og skrål fra børn og voksne.
Ugen bød på hedebølge og temprature op mod 34 grader. Der nød vi godt af flere timer ved poolen, samt standen lige nedenfor pladsen.
Vi lander her sikkert også 3 gang.
Det er et dejlig sted!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stor og flot campingplads med masser af…
Stor og flot campingplads med masser af aktiviteter og fede ting til børn. Her vil jeg gerne give den 5 stjerner..
MEN... En provokerende vagt med smart attitude ødelagde de første dage af vores ophold.
Det er lidt underligt at pirat skibet må have åbnet fra 9-22 med larmende børn men allerede kl 20 kommer der en vagt ned til os på pladsen og ber os om at gå i seng eller gå på stranden! (vi spillede ingen musik)
Det er for dårligt at man betaler så mange penge for at være på en campingplads og så bliver man bedt om at gå i seng eller et andet sted hen!
Vi valgte at gå på stranden, men da vi kommer tilbage kommer vagten forbi os 2 gange mere selvom vi bare snakkede uden musik!
Og som jeg kan se i reglerne skal der være stille på pladsen kl 23. Men vi får allerede besked på at være stille kl 20!
Vi havde allerede lyst til at køre hjem dagen efter.
Har aldrig oplevet noget lignende på anden campingplads før.
Helt klart vagtens skyld at jeg ikke giver 5 stjerner.
Resten af vores ferie var fantastisk, men der var heller ingen vagt til at banke os i hovedet..... vi er trodsalt voksne mennesker!
Ok campingplads
Pladsen var fin, og rengøring fin, meeen lejerchefen var da det mest arrogante menneske
Professionel behandling fra…
Professionel behandling fra campingpladsen ejere da der var lidt småproblemer med vagten. Alt er løst og vi ser frem til at besøge pladsen igen til næste år
Har absolut aldrig oplevet så træls et…
Har absolut aldrig oplevet så træls et personale på en campingplads før. Musikken var ikke meget højere en hvad en radio spiller og vi blev truet med at blive smidt ud og vagten var virkelig flabet. Gal en dårlig plads
Kold pool. Køkken uden gryder/ pander/elkoger
Dejlig placering tæt på strand.
Poolen var meget kold ( kom lige fra anden campingplads med 27gr. Opvarmet pool).
Meget irriterende at køkkenet intet indeholder udover kogeplader og ovne. Det forventes at man har pander og gryder med selv. Virkelig træls at skulle købe kaffe til 20 kr hver gang.
Og trist med alle de hække. Det giver et meget lukket udtryk hvor folk kan passe hvert sit. Jeg følte mig ikke godt tilpas og velkommen med mit lille letvætstelt.
Dejlig campingplads
Dejlig campingplads lige ned til vandet, og prisen er rimelig. Smilende personale, man føler sig velkommen. Gode toilet og bade forhold og i cykelafstand til Grenå by, kommer helt sikkert igen😀
Dejlig campingplads
Efter campingtur til Grenå Strand Camping i netop overstået weekend, må jeg sige at vi havde en fantastisk tur. Vi er ikke fastliggere, så det er de nære og umiddelbare indtryk jeg beskriver her. Blev mødt af et fantastisk imødekommende og smilende personale. Nemt at komme til pladsen. Omgivelser og faciliteter for at par, der kun er på pladsen for en kort stund er fantastiske. Det må blive en klar anbefaling her fra. Pris var også særdeles rimelig.
Generelt en fin camping plads hvis bare…
Generelt en fin camping plads hvis bare den blev vedligeholdt. Alt var meget slidt og pladserne var ikke vedligeholdt med klipning af træer/hæk og græs.
Det virker som om det er en for stor mundfuld for ejeren. Poolen var kold selv om der stod den var opvarmet. Udvendig minigolf var meget slidt og ikke vedligeholdt. Samtidig var de heller ikke godt nok forberedt på Corona forholdene da det var svært at overholde de anbefalinger der er og der var ikke sat sprit op fra starten. Ejeren virker også meget arrogant når men henvente sig til ham. Vil ikke anbefale denne plads til andre.
God oplevelse - Vi kommer igen.
Dejlig, rolig campingplads i naturskønne omgivelser.
Med mange gode aktiviteter for børnene (pool, minigolf, legepladser mm) og samtidig i gå afstand til stranden. Servicebygningerne er rene og pæne - mødte rengøring stort set hver gang 😊 Personalet var meget søde. Kan klart anbefales.
Selve camping plads og faciliteter var…
Selve camping plads og faciliteter var rigtig fine.
Men noget af personalet er meget arrogante hvilket giver en rigtig dårlig oplevelse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.