Greendal ApS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Det er en rigtig god levarandør ,mange tak igen! Selvom jeg ringede med en masse spørgsmål, før jeg afgav en bestilling, fik jeg hver gang fremragende forklaringer. De rådgav mig tålmodigt om, hvilk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

jeg bestilte suppebæger hos dem i Jan 2024, og i Dec 2024 fik jeg og mine kunder skade i fingere pga.bæger gik i stykke ( 4 gange i alt). Jeg ringede og skrevet emaisl til dem, bare fordi jeg v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Mega nemt og med hurtig levering - eneste bagatel er at man på nogle vare min. skal bestille 10 stk. af hver - men det giver mening, når man modtager tingene, og ser selve indpakningen - den kan ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Da jeg har åbnet ny restaurant manglede jeg engangsartikler/emballage til min kommende restaurant. Jeg gik ind på google og fandt dette firma. Da jeg kontaktede dem fik jeg en god dialog med ham jeg t... Zobacz więcej

1. Opakowania

Napisane przez firmę

Servicering af Spisesteder så som Caféer, Restauranter, Sandwich og Burger bare med Servietter, Emballage, indpaknings produkter, papir, plast, engangsartikler og rengørings midler.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

46 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Flere år som kunde med succes

Vi har brugt Greendal som kunde i vores virksomhed Partium, og det har vi været rigtig glade for. Prisen er fin, produkterne er gode og de leverer varen og servicen hver gang til topklasse!

Vi har været glade kunder i 4 år nu, og vi håber på at forblive kunder i mange år fremover.

3 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Tak for jeres meget vejledende

Tak for jeres meget vejledende, hjælpsomme og venlige service. Vi sætter stor pris på, at I har forklaret os vores muligheder én for én og leveret en hurtig service. Fremover er I vores foretrukne valg.

19 lutego 2025

venlighed ,god service

Det er en rigtig god levarandør ,mange tak igen!
Selvom jeg ringede med en masse spørgsmål, før jeg afgav en bestilling, fik jeg hver gang fremragende forklaringer. De rådgav mig tålmodigt om, hvilket produkt der ville være det klogeste valg. Hurtig levering, forståelse og al deres venlighed – virkelig imponerende.

8 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

jeg bestilte suppebæger hos dem i Jan…

Jeg ringede og skrevet emaisl til dem, bare fordi jeg vil bytte til en endan, og ville ikke have kompensation fra dem.
De sagde at jeg havde bestilte hos en anden leverandør, og sagde at hvis jeg faktisk havde købt hos dem, må jeg ikke klage med varerne, hvor jeg har købt for 11 måned siden.

HAN råbte I telefon og sagde at jeg ikke må klage en emballage bestilling hvor jeg købte 11 måned siden,
Meget meget dårlig service,

4 grudnia 2024
Logo Greendal ApS

Odpowiedź od Greendal ApS

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter, men vi bliver nødt til at præcisere nogle vigtige forhold i denne sag.

Du bestilte suppebægre hos os i januar 2024, og kontakter os først i december 2024 — næsten et år senere — med en klage om produktets kvalitet. I den tid er det umuligt for os at vurdere, hvordan produkterne er blevet opbevaret, og vi kan derfor ikke påtage os ansvaret for eventuelle kvalitetsproblemer, der skyldes uhensigtsmæssige opbevaringsforhold. Emballagemateriale som pap er følsomt over for fugt og bør opbevares tørt og ved stabile temperaturer, hvilket vi tydeligt anbefaler til alle vores kunder.

Vi har solgt dette produkt i mange år til en bred kundegruppe uden tidligere at modtage lignende klager. Dette understreger, at produktet i sig selv ikke har kvalitetsproblemer, når det bruges og opbevares korrekt.

Vi vil også gerne understrege, at vi altid stræber efter god kundeservice. Vi beklager, hvis du har oplevet samtalen med os som ubehagelig, men vi kan ikke acceptere urimelige beskyldninger eller krav, som ligger uden for rimelig reklamationsret. Ifølge vores salgsbetingelser dækker reklamationsfristen normalt en væsentligt kortere periode end 11 måneder, hvilket er almindelig praksis i branchen.

Hvis du ønsker yderligere dialog om sagen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi er altid åbne for konstruktiv feedback, men vi kan desværre ikke imødekomme denne reklamation.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej