Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep odzieżowy
  3. Sklep z futrami
  4. Sklep z odzieżą damską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Great Greenland Furhouse is a modern tanning and production company that processes furs and sells clothing, fashion wear and other products made of Greenland fur and seal skin, located in Qaqortoq, south Greenland.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Dårlig service

Fik en taske til fødselsdag d 14/8-23, brugt 5-6 gange og kun indeholdt en mobil, et par briller, en pakke tyggegummi samt lommeletter. Hanken/lænken er itu (leddene løsner sig), og man kan hverken få en ny taske, eller få den repareret🤷🏼‍♀️ Virkelig dårlig stil🤬 Og vi har ellers købt mange ting der, men det skal vi da ikke mere.

11 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Amazingly arrogant e-shop costume care worker

I ordered Alpha Sealskin light boots. Unfortunately, nr 40 what l normally wear was narrow. I was surprised, it was written unisex. If it's narrow for me, how nr 40 is suitable for men? I wanted to exchange them, I sent them back and I got new boots, but when I opened the shoe box, my light boots were dark. I wrote to customer care and asked why I got the wrong boots. She answered me, it's my fault because I didn't mention when I wanted to exchange that I still would like to get light. By the way, seals' skin is a different color. If I would like to exchange again, I need to write exactly how they have to look. I was so p.. off how arrogant can be customer service. Then I decided I would like to send them back and ask refund. This amazing lady wrote to me, it's not possible anymore, because 14 days have passed since my first order. She didn't care about the EU law of 14 days starting whenever you get a new order. And she mentioned to me, they are doing a huge favor to send new boots free. I was so tired of her arrogance to mention, that I needed to pay extra, because of their mistake in sending me the wrong color boots.

Then she amazed me last time to write end of the letter - And a life lesson - you wont get anywhere with treats. Be kind and be fair. I just read it and thought, is it some kind of Danish joke that l don't understand, or what's wrong with this customer care worker?

4 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vare og service helt i top

Først og fremmest er det et flot vareudvalg, og varen, jeg netop har modtaget - med lynhurtig levering - er af rigtig lækker kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Derudover er der gode vilkår for at få byttet, hvis man får den forkerte størrelse. Topkarakter på alle parametre <3

PS: Jeg foretog straks en ny bestilling ;)

30 listopada 2023
Oceniono na 1 z 5

Kan IKKE anbefale deres outlet shop FØR…

Kan IKKE anbefale deres outlet shop FØR de får ny ekspedient. Magen til ugidelig kvindelig ekspedient skal man lede længe efter! Det er for dårligt at butikkens lager ikke er tilgængeligt fra butikken, men at ekspedienten skal ud og over i en anden bygning, for det GAD damen ihvertfald ikke, da hun havde været det 2 gange, og da vi bad om at se endnu et udvalg, fik vi at vide at NU var det sidste gang! JA, DET ER SIDSTE GANG VI HANDLER DER.

12 grudnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Mit barnebarn fik mine ubrugte…

Mit barnebarn fik mine ubrugte hjemmesko på som var et par sorte med sølvræv. Hun fik dem på om morgenen ,havde bare tæer,og havde dem desværre ikke af hele dagen. Havde lovet hun måtte få dem med sig hjem. Da hun om aftenen skulle tage dem af fik vi da et chok. TOTAL sorte fødder, det var næsten umuligt at få hendes fødder rene. Hun ville ihvertfald ikke have dem alligevel og ja det vil jeg da heller ikke. Havde jeg vidst de var SÅ fyldt med farvestoffer var de aldrig blevet købt. Så kan på ingen måde anbefale at have dem på med hverken bare tæer eller en farvet sok.

22 grudnia 2022

Rigtig god service

Købte for små sutsko og sendte dem ind og fik dem byttet. Så blev de for store. Så gik der desværre et par md. Jeg skrev endnu engang til dem og igen blev de byttet. Sikke en dejlig service.

3 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Har bestilt sælskindsluffer og…

Har bestilt sælskindsluffer og lammeskindsluffer. Kvaliteten er fantastisk. Sælskindlufferne er bare smukke.
Har bestilt 2 gange og begge gange har jeg modtaget varerne dagen efter.
Virkelig god handels oplevelse

21 stycznia 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej