GratisSpil.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

En virkelig dårlig spilleside. Ingen af de valgte spil åbnede- men det gjorde mange andre. Udbyder vil bestemme hvad brugeren skal spille. Skod side

Oceniono na 1 z 5

Det var den bedste side da jeg gik på handelsskolen... Nu er der ca. 1 minuts reklamer, for hver 20 sekunder spil. Vanvittig dårlig administration af siden.

Oceniono na 1 z 5

denne hjemme-side er super kedelig, de skulle have nogle flere krigs-spil.. Det gode er der kommer et nyt spil/film hver dag men, det hiver ikke op i mine karakterer. 1 ud af 5. :(

1. Dostawca gier

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Tusinder af gratis online spil. Spil et nyt spil hver dag. Vælg mellem flash, java, shockwave og macromedia spil. Medlemmer kan gemme deres favoritspil og deltage i konkurrencer.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

39 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

var super fint

Jeg brugte det meget da jeg var mindre, og der var jeg rigtig glad for det.. det er dog længe siden jeg har brugt det, men tror helt sikkert stadig det er godt :)

27 stycznia 2012
Oceniono na 4 z 5

godt

Et godt sted at spille der er mange gode spil derinde

21 września 2011
Oceniono na 3 z 5

Spil??

Jeg har brugt gratisspil.dk en del, men det er da godt nok de ringeste spil man finder der inde! Det er faktisk helt pinligt at indrømme jeg har været gentagende gange!
Men gratis er nu engang gratis - man får hvad man betaler for!

17 marca 2011
Oceniono na 3 z 5

Jaa.. Gratisspil.dk er en sjov side..

Der ligger enormt mange små spil der inde, som bare ligger og fylder og ikke bliver spillet..

Jeg synes at der burde blive brugt nogen tid på at få den fixet lidt op.. Den er ikke særlig god kvalitet - I forhold til at den er så gammel som den er..

16 maja 2010

Ingen kvalitetssans

Dårlig og forvirrende opbygning af siden, ingen kvalitetskontrol af spil, det er ligesom om at mest er bedst - man KUNNE bruge timer på kedelige spil hver dag. Dog har jeg en sund fornuft der fortæller mig at der er bedre alternativer:-)

20 kwietnia 2010

super dårlig

18 grudnia 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej