Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Een beetje huiverig na het lezen van de reviews. En ik had ook nog te veel besteld. Maar keurig te woord gestaan en binnen 2 minuten was de hoeveelheid aangepast en had het geld al op mijn rekening.... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Prima assortiment aan zaden op hun website en alle zaden die ik besteld heb kwamen netjes verpakt aan. Ik had alleen graag gezien dat het pakketje op de aangegeven dag was afgeleverd, want nu ben ik... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep ogrodniczy
  2. Ogród
  3. Pielęgnacja trawników
  4. Dostawca nasion

Napisane przez firmę

Elke tuin wordt mooier met Graszaaddirect.nl! Een heerlijk grasveld om lekker op te voetballen, of een prachtig gazon om op te relaxen, bij Graszaaddirect.nl vind je altijd het juiste graszaad. Dat kan ook niet anders, want Graszaaddirect.nl heeft het allergrootste assortiment graszaadmengsels van de Benelux en misschien zelfs wel van Europa! Sterke merken & eigen merken, voor ieder budget en voor ieder type gazon. Ook op het gebied van bloemzaden is Graszaaddirect.nl groot. Heel groot zelfs, al zeggen we het zelf. Het grootste assortiment bloemenmengsels van de Benelux en nog steeds groeien we hard! (net zoals onze zaden) Prachtige wildbloemen, nectarhoudende bloemenmengsels, biologische mengsels en vele bloemenmengsels met inheemse soorten, je vindt het allemaal op Graszaaddirect.nl. Samen met een groot assortiment losse bloemzaden en groenbemesters hebben we alles in huis om iedere tuin mooier te maken. Aangevuld met een pakket aan producten om de tuin ook in goede conditie te houden, zoals tuingereedschap, tuinbemesting en onkruidbestrijding, is Graszaaddirect.nl jouw totaalleverancier op het gebied van gras en groen in de tuin.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

Levering en betaling prima, maar ontkiemt niet

Levering en betaling prima! Maar op een of andere manier ontkiemt het speelgras hier niet! Organische meststoffen toegevoegd en 5 kg gekocht, elke dag gesproeid 2x per dag. Het graszaad van de action daarentegen komt wel op. Dit is al 3 jaar zo en nu kan ik de rest weg gooien, ivm over de datum. Misschien een slechte batch gehad ofzo.

18 kwietnia 2025

Gewoon helemaal prima

Ook de duur van de levering viel mee. Idd wel iets langer maar ik had ook mijn bestelling aangepast.
Dus mijn ervaring is meer dan positief.

19 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Een tijdje geleden BG 11 graszaad…

Een tijdje geleden BG 11 graszaad besteld in zakken van 15 kg. Ze vermelden op hun site dat je met 1 zak 3000m² kan doen , ze duidelijk gemaakt dat dit niet klopt. Ze bewijzen dat je met een zak van 15 kg wel weide gras kan zaaien met een oppervlakte van 3000m². Ze nemen de mensen voor ezels , nooit meer GRASZAADDIRECT. Mensen een verwittigd mens is er twee waard.

4 kwietnia 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos.
Op site staat: voor 1700 besteld, zelfde dag Verzonden. Woensdag 15.00 besteld. Het is nu vrijdagmiddag, nog NIET verzonden. Volgens man aan telefoon misschien maandag. Uitgelegd wat op site staat en dat ik het dit weekeinde nodig heb. Ik zal de bestelling op urgent zetten, maar ik geef het geen kans. Nee hoor, misschien maandag. Wat een waardeloos bedrijf!!
Advies: NIET bij bestellen!!

20 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

communicatie verloopt heel slecht!!!

communicatie verloopt heel slecht!!!! twee maal een mail gestuurd dat hun programma ivm factuur btw stelsel niet juist is en nog steeds niet in orde is
dan de noodoplossing ; graag zou ik dit bestellen kan je factuur opmaken geen reactie.
Er klopt daar iets niet met dat bedrijf !!!!!!!!
Niet bestellen is de boodschap !!!!!!!!

3 marca 2026

Levert niet, geld weg.

Op 27 feb kunstmest besteld. Zou binnen 1-4 werkdagen worden geleverd. Inmiddels 14 maart en nog steeds niets ontvangen. Diverse keren gemaild, 1x antwoord gehad dat t erg druk was en eea de volgende dag verzonden zou worden. Niet dus. Op app komt alleen standaard antwoord, geen enkel antwoord op gestelde vraag.

14 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Eenvoudig bestellen, maar niet snel geleverd.

Eenvoudig bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis...tenzij het druk is. Op zondag een bestelling geplaatst i.v.m. de kans op regen. Op dinsdag in huis verwacht.
Op maandag nog geen bericht en dinsdag zelf maar contact opgenomen. Door de enorme drukte kon het een aantal werkdagen duren. I.p.v. dat het op hun site gezet wordt of bij de automatische mailtjes, mag ik er zelf achteraan.
Geannuleerd bij de medewerker en als reactie een automatische mail dat de bestelling is geannuleerd en nog niet is terugbetaald. Zal mij benieuwen of ik daar nog iets van ga vernemen of ik ook daar weer achteraan moet. Nu meerdere keren besteld en alweer dat het niet soepel loopt.
De verwachting die gecreëerd wordt komen ze niet na. Zet erbij dat de levertijd tot 5 dagen kan duren en dan is er niets aan de hand. Nu beloven ze iets wat ze niet nakomen.

Update: Terugbetaling binnen 1 dag weer op de rekening. Dat is netjes.

8 marca 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, Ze beloven volgende dag bezorging, maar na 3 dagen nog niks ontvangen en ook geen track & trace.
Blijkbaar allen te volgen via een schimmige “shop’ app, die elk verstandig persoon niet download

5 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Nog géén handleiding of beschrijving…en veel spam

Nog géén handleiding of beschrijving helemaal niets. Letterlijk een zak Oost-Duits graszaad met dito Duitse instructies. Geen touw aan vast te knopen. En nu die mailtjes.....om gek van te worden. Eindeloos spam met gras gras en nop eens gras. Ze kunnen beter een beschrijving geven dat reclame.

20 października 2025

Top ervaring

Top ervaring, ze hadden per ongeluk het verkeerde verzonden, dit meteen gemeld, probleem werd meteen opgepakt en opgelost.
En het verkeerd geleverde produkt heb ik mogen houden.

Top service!

6 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Krijg niet geleverd wat besteld is

Helaas voel ik me ook wat bedonderd in het bestelde tov het geleverde
Ik heb online graszaad besteld wat goed zou zijn voor 1000m2 inzaaien (wat duidelijk zo vermeld stond op de site)
Bij ontvangst staat er duidelijk op de zak met grote letters dat het goed is voor 750m2 inzaaien. 😳
Hierover contact gehad met de klantendienst, hun reactie was dat ze de verwarring begrijpen maar dat het geschikt is voor 1000m2

Ik heb hierop nog gereageerd dat als ik een liter sinasappelsap zou bestellen en ik ontvang 750ml dat het niets met verwarring te maken heeft dat geen enkele klant dit zal begrijpen

Waarop ik als reactie een linkje krijg toegestuurd
Beetje kansloos geheel
Gewoon 25% minder ontvangen en afgescheept worden met een linkje.

Gelukkig zijn er meer bedrijven die goed zaad verkopen ik zou zeker adviseren verder te kijken

18 sierpnia 2025

Bloemrijk gazon

Na een eerste bestelling Bloemrijk Gazon Type M5 een beetje teleurgesteld van resultaat. Na contact opgenomen te hebben met klantendienst en beantwoorden van enkele terechte vragen werd mij een positief voorstel voorgesteld. Ik ben dan ook bij deze zeer tevreden over de positieve oplossing en over Graszaaddirect zelf. Ik raad hen ten zeerste aan voor aankopen van eender welke zaden. Doe zo verder.

16 lipca 2025

Top klantenservice

Last-minute nog een order moeten annuleren (omdat de bezorging me niet meer uit kwam), was geen probleem en had direct klantenservice aan de lijn. Ze 'liep nog even het magazijn in' op het voor me op te lossen' Top service en kom zeker terug voor mijn volgende bestellingen!

10 czerwca 2025

Waarschuwing, kijk uit!

U bent gewaarschuwd!

Een week geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niks ontvangen. Geprobeerd om in contact te komen met graszaaddirect maar er wordt zowel op de e-mail als telefonisch niet gereageerd. Kijk uit mensen, ze komen niet na wat ze op de site aangeven. Of ze überhaupt iets gaan leveren is ook nog maar de vraag. Hier absoluut niet bestellen!

9 maja 2025

Levertijd en service

Op maandag 7 april mijn bestelling geplaatst met een levertijd van 2 tot 6 werkdagen. Op woensdag stond mijn bestelling nog steeds op "Order word momenteel gepickt". Vervolgens op woensdag 9 april aan het einde van de middag gebeld om aan te geven dat wij zaterdag 12 april graag gras zouden willen inzaaien, en als het niet ging lukken om de bestelling voor die tijd af te leveren dat ik de bestelling dan graag zou willen annuleren om elders graszaad te kopen. Ik ben netjes te woord gestaan en er zou een notitie bij mijn bestelling gezet worden om de verzending iets te versnellen. Op donderdag 10 april kreeg ik bericht dat mijn bestelling was verzonden en vrijdag 11 april hebben wij de bestelling in ontvangst mogen nemen. Erg netjes afgehandeld en we hadden het graszaad dus netjes optijd binnen. Ik ben zeer tevreden over de service van Graszaaddirect.

7 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Na 1 week staat de bestelling nog op: WORDT OP DIT MOMENT GEPICKT.

Jurgen Kruitbosch heeft gelijk. Due heeft ook een review geplaatst en ik maak het zelfde mee.

Ik heb op 28 maart 2025 een bestelling geplaatst en het is nu 6 april 2025 en de status van de bestelling is nog steeds het zelfde: WORDT OP DIT MOMENT GEPICKT.

Je wordt door verwezen van Graszaaddirect naar Mulder Retail.

Ik heb een mail gestuurd en de bestelling geannuleerd. Ben benieuwd of ik mijn geld terug krijg.

Zal ik daar in de toekomst weer bestellen. 100% NEE.

6 kwietnia 2025

LET OP!!!!!

LET OP! Ze laten mensen reviews schrijven die niet kloppen! Het is gewoon een tussenpersoon waardoor leveringen VEEL te lang duren! Twee a drie weken levertijd, beter naar de plaatselijke Welkoop.

1 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej