Mycket bra samtal med säljare Magnus och vi är nöjda med varorna. MEN, då jag skulle vara utomlands ville jag säkerställa att sonen skulle kontaktas vid leverans och det lovade Magnus. Trots detta ble... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Så värt att köra nästan 7 mil för billig och superbra jord! Vi passade även på att gå en runda i butiken och kan väldigt varmt rekommendera Gränsbygdens Köpcentrum om man vill ha en nostalgisk men pr... Zobacz więcej
Bra kund service, någon att prata med. Leverans under all kritik med DSV. Annonserar att dom ska leverera onsdag, det kommer ett mail att dom inte kommer efter halva tiden. Sen hör man inget... Zobacz więcej
“Jag är väldigt nöjd med Gräsbygdens köpcentrum. Personalen är trevlig, engagerad och hjälpsam. Jag har alltid fått ett bra bemötande och känner mig väl omhändertagen. Rekommenderas varmt
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vår filosofi är enkel. Bra produkter till konkurrenskraftiga priser ger nöjda kunder helt enkelt. Vår styrka och framgång i över 60 år!
Dane kontaktowe
Råstorpsvägen 12, 285 93, Markaryd, Szwecja
- 043314100
- info@gransbygden.se
- www.gransbygden.se
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 6% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Hade varit fem stjärnor om ni anlitat…
Hade varit fem stjärnor om ni anlitat någon annan än Bring för leveransen. De körde spisen till ett mellanlager i Östersund och där stannade det upp i vecka innan de hörde av sig om hemleverans. Vi får se när de kan tänkas komma!?
Trevlig o bra service
Bra service
Produkt som hade gott ur hos leverantören…
Gränsbygden tåg ansvar och bjöd att ersätta till samma pris en produkt som hade utgått hos leverantören. även om ersättningsprodukten van dyrare. Toppen service!
Jag ångrade köpet samma dag som jag…
Jag ångrade köpet samma dag som jag hade beställt, detta gick dom med på fast jag får betala en transpirtkostnad tydligen?
Bra pris snabb leverans och service.
Produkten hade varit uppackad tidigare
Produkten hade varit uppackad tidigare, banden som skulle fixera produkten i kartongen var uppklippta och kartongerna var brutna.
Bra o korrekt service
När personlig service inte bara är…
När personlig service inte bara är tomma ord. Toppbetyg!
Snabb leverans!
Leveransen har fortfarande inte kommit…
Leveransen har fortfarande inte kommit fram. Riktigt dåligt.
Här har vi handlat flerea gånger nu!
Trevlig och tillmötesgående personal. Bra hemsida, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Precis so mdet skall vara!
bra utbud och priser
Doświadczenie Trustpilot