Granokoffie Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Al jaren bestellen wij de Intenso koffie bij Granokoffie. Na lang zoeken hadden we deze gevonden. Wij zijn zeer te spreken over de smaak. De koffie wordt altijd dezelfde dag verstuurd. Alles is goed g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lekkere goede koffie. Snel geleverd. Al langere tijd klant Grano. Droge bonen dus weinig ophoping van koffieresidu.

Oceniono na 5 z 5

Al meerdere keren koffie besteld. Erg lekkere koffie en betaalbaar voor single origin in deze dure koffietijd. Erg tevreden en zojuist wederom de Brazil en Peru besteld. Dank vast Grano Verde!

Oceniono na 5 z 5

Al jaren klant. Dulce blijft onze favoriet. Bestelling altijd snel en keurig verzorgd.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kawą

Napisane przez firmę

Sinds 2018 leveren wij met zorg gebrande koffiebonen. Ons doel is om vers gebrande koffiebonen van topkwaliteit te leveren tegen betaalbare prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en koffie.

Als inwoner van België een zeer vlotte service en communicatie en uitstekende koffie.

23 kwietnia 2021

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw reactie.
Geweldig om te horen.

Oceniono na 5 z 5

Wat een toppers en wat een super service!

Wat een toppers!

Als nieuwe klant besloot ik het proefpakket van grano te bestellen (PS aanrader!!!) en na binnenkomst heb ik ontzettend genoten van de eerste twee smaken.
Echter bij de 3e zak kreeg ik ineens geen crema op de koffie en was de smaak aanzienlijk minder. Toch maar even een mailtje gestuurd of ik de enige was en binnen 't uur had ik al antwoord. Het probleem met de zak hebben we nooit gevonden helaas, maar hij is in no time vervangen voor een nieuwe zak en die was weer top!

Kortom, deze mannen staan voor hun kwaliteit en zorgen voor hun klanten, en verkopen ook nog eens heerlijke koffie ;)

31 marca 2021

Goedemiddag Thijs,

En zo hoort het. Als er iets is. Aan de bel trekken en zo kunnen wij de kwaliteit hoog houden.

Mooi bedrijf!

Lekkere koffie, leuke mensen!

30 marca 2021

Geweldig.

Dulce

Ik heb dulce geprobeerd, het smaakt goed, ik heb het in andere koffies geprobeerd, ik kon het niet proeven.

19 marca 2021

Oceniono na 5 z 5

In korte tijd fan geworden

In korte tijd fan geworden! Als eerste van de koffie, maar daarnaast van de service die verleend wordt.
We hadden een aantal zakken Grano Intenso medium gebrand besteld, met deze bestelling kregen we als verassing ook een zak Brasil Yellow Bourbon medium erbij!
Grano koffie, ga vooral zo door. Wij vinden het lekkere koffie en een dikke plus voor de service!

3 marca 2021

Geweldig om te horen.

prima en snelle levering

prima en snelle levering . 1 koffie soort pas kunnen testen en eerste indruk is dat de koffie niet vet is zoals andere merken. smaak is goed.
het is te vroeg om een algehele review te geven.

3 marca 2021

Geniet van het testen.

Koffie nog niet geproefd

Koffie nog niet geproefd. Maar bestellen en levering hartstikke goed.

24 lutego 2021

Beste Tommy,

Hartelijk dank voor de review.
Met dat proeven moet het zeker ook goed gaan komen.

Prima

Prima, snelle levering en achteraf betalen. We hebben nu net 1 pak op en deze was heerlijk.

23 lutego 2021

Goedemorgen,

Geweldig! Vertel het voort.

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering zonder vooraf betalen

Snelle levering zonder vooraf betalen! Lekkere koffie. Moet nog wat meer smaken ontdekken.

14 lutego 2021

Hartelijk dank voor uw review.
Leuk. Succes met het testen.

Oceniono na 5 z 5

Op aangeven van een collega deze koffie…

Op aangeven van een collega deze koffie besteld. Van de afwikkeling kun nog veel bedrijven wat leren. Je krijgt netjes een mail dat ze de eerste werkdag de bonen op de post zullen doen. Bij vertraging van de levering door postnl wordt netjes een mail gestuurd uit eigen initiatief. Kortom service zoals het hoort.

De bonen ruiken en smaken heerlijk.

8 lutego 2021

Goedenavond Martijn.

Hartelijk dank voor de review.
Goed om te horen. Met dit weer en de corona is het met het versturen wel wat vervelender. Duurt soms erg lang.

Lekker proefpakket

We hadden het proefpakket besteld, Granokoffie had het snel verstuurd maar Post NL zorgde voor twee dagen vertraging. Inmiddels hebben we alle smaken geproefd want wij zijn grote koffiedrinkers. De Brasil yellow bourbon is de lekkerste. Die gaan we weer bestellen voor feestdagen. De Intenso, op iets groffere maling, was ook lekker. De Dulce viel bij ons het best in de smaak om op elk moment te drinken. De dulce gaan we daarom snel weer bestellen.
Kortom, snelle levering, goede ondersteuning via mails maar vooral lekkere koffie. Wij gaan Granokoffie promoten bij onze familie en vrienden.

7 lutego 2021

Goedemorgen.

Erg uitgebreid. Leuk.

Geweldige Koffie

Geweldige Koffie. Super aardige eigenaar, neemt de tijd voor je! Beste prijs voor vers gebrande koffie in omgeving.

7 lutego 2021

Goedemiddag,

Lekkere koffie

Lekkere koffie, snelle en correcte levering

24 stycznia 2021

Goed om te horen.
Het gaat niet altijd snel met post nl ivm vertraging. Maar dan wordt je direct heel hard afgestraft, zie review hieronder.
Daarom onze dank voor uw review.

Oceniono na 1 z 5

Erg slechte behandeling,als ik wat…

Erg slechte behandeling,als ik wat bestel bij online drogist of visdeal.nl heb ik het de volgende dag.
Zijn ook grotere spelers op de markt,maar ik zocht contact met Grano en was een zeikerd.
Nu inmiddels wordt het een week,en nog niets ontvangen.
Als ik zo iets mee maakt,zorg ik dat mijn klanten het wel op tijd binnen krijgen.
Al moet ik het zelf brengen!
En dan ook nog sarcastisch doen,ik krijg nooit geen koffie meer van Meneer.
Nou ik hoef die oudbakken zooi niet,echt niet.
Klant is koning,heeft Arno nooit van gehoord.
Dit was mijn ervaring,met Grano

22 stycznia 2021

Goedemorgen Martin Ivo.

Wij dachten al. Wanneer zou die komen.
Bedankt voor de review, eigenlijk wel blij met deze review.
Kunnen wij ook eens toelichten hoe uw klacht is ontstaan.
Op zaterdagavond 22.39 heeft u de bestelling geplaatst. Wij hebben hierop hebben wij direct de bevestiging gestuurd dat dit maandag verzonden zou worden. 0p maandag is dit gebeurt.
Op dinsdagochtend om 08.50 mailt u waar uw koffie blijft en dat u de koffie niet meer wenst te hebben en inmiddels ergens anders heeft besteld. omdat u te lang moet wachten. Hierop is netjes gereageerd door ons naar u.
Helaas komt er dinsdag een bericht van Post NL dat er een aantal pakketten vertraging hebben opgelopen. Maar ja. U wil de koffie toch niet meer dus wat maakt het dan uit dat er vertraging is.
Wij ontvangen weer een mail van u. Wanneer de koffie nu komt. Erg vreemd... Want u wil de koffie helemaal niet meer.

Weer een dag later krijg ik van u weer een mail.
Wat u met de koffie niet doen. Weggooien? Want zal wel oud bakken zijn..... Beste klant. (ex) wat verwacht u nu voor een reactie van ons. Als er al 2 x is uitgelegd dat u de bonen kunt terugsturen en dat wij dan geen rekening zullen sturen.
Mochten de bonen niet retour komen zult u van ons netjes een factuur ontvangen.
Wordt deze dan niet voldaan zullen wij de vordering uit handen geven.

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn op zoek naar een lekkere…

Wij zijn op zoek naar een lekkere koffie
En daarom proberen wij Grano koffie.

Een zeer snelle levering en netjes verpakt.

17 stycznia 2021

Goedemiddag.

Leuk.

En bevalt de koffie?

Zeer tevreden

Van mijn dochter het adres van GranoKoffie gekregen. Proefpakket besteld. Niet het standaard pakket maar 2 kg. Intenso, deze kreeg in na onderhandelen voor een proefpakket prijs t.w. € 30,00 Ook vroeg Grano wie mij opgegeven had. Mijn dochter kreeg daarna een e-mail dat zij als dank altijd 10% korting krijgt. Prima geregeld GrondoKoffie.

17 stycznia 2021

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de review.
Goed om te horen dat u tevreden bent.

Prima koffie

7 stycznia 2021

Hartelijk dank.

De bonen zijn top

De bonen zijn top! Zelf zo lekker dat ik nu voor eerst zwarte koffie drink en ook blijf drinken...

6 stycznia 2021

Top snel geleverd

19 grudnia 2020

Hartelijk dank voor uw review.

Gelukkig. Post nl is af en toe wat langzamer deze periode, wat begrijpelijk is. Maar fijn dat het snel binnen is.

Geniet ervan.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej