Het is pure oplichting. Wij hadden twee velux dakramen besteld. En natuurlijk niets gekregen. Telefoonnummer niet bereikbaar. Van verkoper helemaal niets gehoord. Maar na wat onderzoek hey woonadres... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bestelling van meer dan 1000 euro; nooit geleverd, ondanks herhaalde rappels. Na een jaar dan toch maar klacht neergelegd met procedure voor de rechtbank (350 euro aub), vonnis in mijn voordeel, opnie... Zobacz więcej
Hoe is het mogelijk dat online webshop na meer dan anderhalf jaar niet naleven van bestellingen en enige vorm van communicatie, nog steeds niet van het net kan worden gehaald? Wij leven in een wereld... Zobacz więcej
Mijn nieuwe dakramen werden deze week keurig geleverd door DHL. Had wel even schrik omdat ik na de betaling maar geen antwoord kreeg en enkele slechte reviews las. Mijn enige punt van kritiek is dan o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
De Steiger 83, 1351 AG, Almere, Holandia
- 06-20101904
- info@hollandtechniek.nl
- www.goedkope-dakramen.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super snel geleverd en prijs is ook nog…
Super snel geleverd en prijs is ook nog een gunstig
Wij zijn erg tevreden
Redelijk vlot geleverd
Goed product, het werd op tijd geleverd en de communicatie met het bedrijf was kort maar duidelijk. De vervoerder kwam alleen niet binnen het aangegeven tijdvak maar een paar uur eerder. Geen probleem omdat we thuis waren maar die communicatie zou beter kunnen.
Zeer slecht!! Geen communicatie
3 augustus besteld na 3 mailtjes met de vraag wanneer ze komen leveren geen reactie ontvangen. Klarna heeft het bedrijf toch kunnen bereiken dus heb ik het product toch gekregen maar dan van zoldertrap-aanbiedingen.nl.. Na weer een mail gestuurd te hebben met de vraag dat het een verkeerd product betreft kreeg ik half antwoord. Ik heb op 06 nummer gebeld wat op de site staat en ingesproken maar ook dat heeft geen zin want ze bellen je niet terug. Dus.....bestel niet bij dit bedrijf!!!!!
Dat het pakket zoekgeraakt is dat kan. Maar het niet beantwoorden van 3 mailtjes naar jullie bedrijf is niet netjes. Half antwoord was dat ik het product wilde terug sturen maar heb daar geen antwoord op gehad. Dus half antwoord op mijn mail

Odpowiedź od Goedkope-Dakramen.nl
In eerste instantie snel gereageerd
In eerste instantie snel gereageerd, maar vervolgens geen reactie meer per mail op mijn vraag omtrent levering , die kwam overigens wel binnen een week. Dus al met al wel tevreden.
Fijne service
Fijne service. Goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering. Kan natuurlijk heen 10 geven. 😊
Mooi product
Mooi product. De handleiding met alleen afbeeldingen laat te wensen over, maar uiteindelijk is de montage geslaagd.
Complimenten!
Heldere en duidelijke Website. Gemakkelijk en goedkoop bestellen. Levering stevig en veilig verpakt keurig op afgesproken dag/tijd! Ga zo door 👍
Snelle levering!
Snelle levering! Alleen vraag gesteld per mail, daar krijg ik geen antwoord op....
Uitstekende en snelle service
Uitstekende en snelle service
Ik adviseer ook Fakro dakramen
Alles naar wens geleverd
Snel geleverd en relatief makkelijk…
Snel geleverd en relatief makkelijk installeren. Even goed lezen en de tijd er voor nemen. Heb ook nog even een tutorial gekeken maar het ziet er nu ook wel fantastisch uit.
Prachtige en snelle service
Snel en netjes geleverd tegen een scherpe prijs. Daar kunnen andere leveranciers een voorbeeld aan nemen.
Goede prijs en relatief snelle levering.
Voor de twee de keer bestelling gedaan
Voor de twee de keer bestelling gedaan. Nog steeds super service en levering. Het blijft nog steeds 5 sterren plus ! Zo door gaan heren en dames
Alltimepannenleggers.
Dakraam Velux besteld
Dakraam Velux besteld, snel en compleet geleverd. Werd door dhl geleverd met een busje, was eigenlijk geen doen om een raam van 130x140 eruit te tillen en naar binnen te dragen. Verder alles perfect.
Doświadczenie Trustpilot