HANDL IKKE HER.! Bestilte en gorialla tripod, med 4 -5 dages leveringstid. Pengene blev hævet med det samme. Varen kom aldrig. rettede efter ca 14 dage henvendelse til Godigital via formular på deres... Zobacz więcej
Godigital.dk - I forbindelse med bestilling af DVD-RW skiver, var der fejl på hjemmesiden hvad angår type og pris. I bestillingen stillede jeg et spørgsmål, der aldrig blev besvaret. Sidenhen henv... Zobacz więcej
Jeg bestilte 12/5 et UV-filter til mit camera og der stod der var 2-5 dages leveringstid. Fredag før pinse (29/5) kontaktede jeg firmaet og fik en historie om at leverencen ville komme om eftermidda... Zobacz więcej
God og velstruktureret hjemmeside, nem at finde rundt på og med mulighed for at sammenligne produkter - stort plus! God service ved forespørgsel via mail. Desuden problemfri og hurtig levering inkl... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
GoDigital.dk Din Online Fotohandler - Vi har alt i kamera, video og tilbehør
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Genial
Synes det var fantastisk at der blev leveret dagen efter, at jeg havde bestilt.. Selvom jeg havde bestilt efter kl. 13 havde jeg min pakke dagen efter :)
Produktet indeni er heller ikke at sætte nogle fingre på - det fungerer bare!! :)
Det er ikke sidste gang jeg handler her, og det er godt et sted jeg vil anbefale andre at handle :)
Mangelfuld..
Mangelfuld ..Da jeg ikke ved hvornår mit køb ,ank på min adr...Har pt ventet i en uge ,har haft kontakt med Godigital via mail ,men de har ikke svaret mig som lovet ....
du modtager din vare du bliver ikke snyt.
du kan handle på Godigital du for din vare
Sikkerhed og hurtig ekspedition
Super hurtig og professionel internetbutik som er e-mærket, som jeg klart anbefaler.
Kundefokus!
Hurtigt modtaget og i perfekt stand, uden omsvøb, de er absolut med til at højne e-handlen
Perfekt levering og meget responsivt!
Bestilte min vare kl 16.45 om eftermiddag. 30 min senere fik jeg en besked om, at varen var afsendt og den ankom næste morgen på mit arbejde.
Meget bedre bliver det ikke!!
God og hurtig betjening
Jeg synes der var et godt udvalg og de filtre jeg valgte var af en god kvalitet, den eneste anke er at man ikke kan afhente selv hvis man er på de kanter, hvis der alligevel er en person der passer forsendelserne kan det vel ikke være så besværligt når varen er fundet frem at lægge den på en disk i stedet for at skulle pakke den, varen er jo betalt.
Nemt og uden problemer
Bestillingen gik let og smertefrit, når man lige fandt shoppen. Godt udvalg og leveringen gik rimeligt hurtigt.
Alt i alt en god købsoplevelse.
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice, hurtig forsendelse.
Perfekt
Det har været en fornøjelse at handle Godigital.
Ingen problemer - proffesionel behandling - varen leveret 3 dage før den lovede dato!
100% god oplevelse
God service ved forespørgsel via mail. Desuden problemfri og hurtig levering inkl. Track & Trace, og varen (et Canon EOS 550d) var pakket helt forsvarligt ind. Anbefaling herfra.
Det kan ikke gøres bedre.
Her kan man handle uden problemer.
Man tænker ikke på, at man er i en online-handel. Alt foregår perfekt.
utrolig go service.
Kan kun anbefale dem! Gode priser og god service!
Hurtig service og levering
Jeg fik hurtig svar på mine henvendelser vedr. produktspørgsmål.
Havde varen et par dage efter ordre, så det er bare super hurtig levering til fuld tilfredshed.
Kan varmt anbefale Godigital
Lever fuldt ud op til forventningerne
God pris, hurtig levering
Alt forløb som det skulle. Vi modtog vores kamera og tilbehør hurtigt og effektivt.
God service og hurtig levering
Jeg købte modlysblænde og pol-filter til mit Canon EOS 450D hos Godigital.dk og alt forløb uden problemer. Et spørgsmål blev hurtigt besvaret pr. mail, fin service. Anbefales :-)