Goboat virksomheden laver så mange lov overtrædelser inkl. deres grå lejeturs både med kaptajn overholder ikke gældende lovgivning og genere erhvervstrafikken og deres gæster laver så mange nærv... Zobacz więcej
We had a great trip with our captain JB Martin - enjoyed by the whole family including 2 teenage boys. Really informative and friendly and plenty of ‘hygge’ too with warm fleecy blankets during the tr... Zobacz więcej
Wonderful introduction to Copenhagen from the water A trip on a nine-seater electric boat to see sights around Copenhagen's waterways. Our captain, JB, was a charming guide, telling both his person... Zobacz więcej
We really enjoyed our Harbour Tour (1h)! The boat was nice and clean, and pretty new. Fully electric so also environmental-friendly. The captain was very friendly and he told us many curiosity on C... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
GoBoat er sat i verden for at give unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder på vandet. Vi ønsker at åbne vandet op og gøre det tilgængeligt for alle. Ideen er opstået ud fra en fascination af det maritime univers og ikke mindst udsprunget af den glæde og frihed, som tiden på vandet skaber. Vi brænder for at levere trygge, komfortable og æstetiske rammer og et højt serviceniveau baseret på empati, der gør, at du altid vil føle dig velkommen og godt behandlet.
Islands Brygge 10, 2300, København S, Dania
- 40 26 10 25
- INFO@GOBOAT.DK
- www.goboat.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 14% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Fin båd og en god oplevelse
Fin båd og en god oplevelse.
På hjemmesiden fremgår det at der er få både med overdækningen, det er der så ikke på Islands Brygge....

Odpowiedź od GoBoat
Rigtig fed oplevelse i Odense sød…
Rigtig fed oplevelse i Odense sød betjening det gør vi igen

Rigtig fed oplevelse i Københavns Havn
Rigtig fed oplevelse i Københavns Havn, dog havde en lille pude til måsen ikke gjort noget :)

Odpowiedź od GoBoat
Fin service og instruktion før sejlads.
Fin service og instruktion før sejlads.
Båden er nem at sejle og rummelig med stort bord til medbragt mad eller picnickurv.
Eneste jeg manglede var puder eller underlag til at sidde på.

Odpowiedź od GoBoat
Virkelig skøn tur vi var på i Odense .
Virkelig skøn tur vi var på i Odense .
Det hele fungerede fint.
Rigtig god betjening og instruktion , da vi kom .
Vi kommer igen☀️☀️

Bra service!
Den beste måten å oppleve fantastiske København! Anbefales både for store og små. Man trenger ikke båtførerbevis og det er veldig enkelt å styre båten.

Vi havde en dejlig tur
Vi havde en dejlig tur. Det er spændende og hyggeligt at se KBH fra vandsiden, men man nyder et glas vin og lidt mad.
Fin service og info ved både afhentning og tillægning

Odpowiedź od GoBoat
Quality time with the family
Wonderful way to celebrate a birthday with my family. It will be an anual tradition now.

Dejlig tur
Dejlig tur, godt tilrettelagt, herligt at se København fra vandsiden, kvikt og opmærksomt personale, som instruerede os fint.

Odpowiedź od GoBoat
Super oplevelse i de københavnske…
Super oplevelse i de københavnske kanaler.

Odpowiedź od GoBoat
En virkelig god og afslappende måde at…
En virkelig god og afslappende måde at opleve KBH fra vandsiden. Absolut pengene værd. Vi sejlede i 2 timer.

Odpowiedź od GoBoat
Rigtig god oplevelse med udlejning nemt…
Rigtig god oplevelse med udlejning nemt og enkelt.
Fedt at opleve kbh fra vandet og især i det gode vejr 28 grader og fuld sol
Godt at det er på batteri (grønt) og selv børn kan være med til at være skipper.
Vi kommer igen😜

Farvel og tak…
GoBoat konceptet var fantastisk. Desværre laver de flere og flere regler og begrænsninger i deres betingelser. Jeg har været fast kunde og platinium medlem i årevis, men fandt ud af jeg ikke engang må have en transistor radio med på turen, da jeg kom retur sidste, fordi dem med SoundBoks ikke kan styre sig. Hvad bliver det næste? At man ikke må tale sammen fordi nogen taler højere end andre? Lad vær med at lege politi, ved at lave regler udfra laveste fællesnævner.
Jeg glemte helt at nævne deres dobbeltmoral: De har selv en SoundBoks stående som brager lyd ud over området. Specielt når de ordner både ved lukketid.

3 generationer på tur
3 generationer på tur, så omsorgsfuldt personale der hjalp med at få Bedstemor sikkert i og af båden. God instruktion og en skøn måde at se Kbh. fra vandsiden. Kan helt klart anbefales, vi havde skønne og hyggelige 2 timer.

Odpowiedź od GoBoat
Et en rigtig god oplevelse
Let at booke en tur og rigtig sød betjening. Alt med båden fungerede bare😀

Very good
Got the tickets as a present, I had a very good and fantastic trip and expire this with my family

Odpowiedź od GoBoat
Skøn måde at opleve Københavns kanaler…
Skøn måde at opleve Københavns kanaler på. Dejlig rolig tempo og firmaet har styr på alt.

Super super god oplevelse
Super super god oplevelse! Man får set København på en anden måde!
Og godt at pengene først blir trukket på kreditkortet når sejlturen har fundet sted.

Rigtig god tur/oplevelse
Rigtig god tur/oplevelse. Nemt at bestille og god information inden start. Kan klart anbefales

Odpowiedź od GoBoat
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.