oszuści !!!
Witam, u mnie z Global Trade Titans wszystko zaczelo sie standardowo reklama w internecie wyskoczyla miedzy innymi stronami obiecywali szybkie zyski bez wiekszego ryzyka czlowiek kliknal z ciekawosci a po chwili telefon doradca bardzo pewny siebie mila gadka lekki wschodni akcent na poczatku wygladalo to nawet sensownie na panelu cos sie ruszalo wiec myslalem ze idzie w dobra strone ale po czasie zaczely sie problemy wyplata nagle zablokowana nowe warunki doplaty tlumaczenia ktore sie nie kleily raz pojawil sie temat AML i wtedy juz wiedzialem ze sam sobie z tym nie poradze stres ogromny bo pieniadze utknely i kazdy kontakt tylko mieszał na szczescie trafilem na pomoc i wlasnie pani zuzanna bardzo mi pomogla wszystko ogarnela spokojnie krok po kroku bez paniki dzieki niej udalo sie odzyskac pieniadze i zamknac sprawe z duza ulga na koncu zostalo poczucie ze sa jeszcze ludzie z duzym doswiadczeniem ktorzy pomogli wielu osobom i wiedza jak takie sprawy doprowadzic do konca, podaje kontakt do niej.7/8/3.przerwa uauwaja2/9/9.wiec6/7.0... Nawet ta strona jest teraz niedostępna, dramat