Glasshop.dk Recenzje 825

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service og hurtig levering. Vi bestilte et glas på specialmål og med en bestemt afslutning i glassets kant mandag aften. Tirsdag formiddag bliver vi ringet op, får tilbudt hjælp if... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En helt igennem professionel betjening. Nemt bestillingssystem. God kommunikation- løbende informering- forretningen ringer retur, hvis de er optagede- venlig udlevering af fejlfri varer til den love... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Nemt og smart og god kommunikation og en fin SMS når klar til afhentning, meget før jeg forventede det. Til gengæld grinte glarmesteren helt vildt af at jeg havde betalt 197 kroner for denne rude genn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle købe nogle glasbundlister. Glasshop gav hurtigt svar på min email vedr spørgsmål om clips og varenummer, jeg valgte afhentning og det var klart samme dag den ene gang og dagen efter for mi... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Szklarz
  2. Sklep ze szkłem i lustrami
  3. Sklep z wyrobami szklanymi
  4. Sklep z lustrami

Napisane przez firmę

På www.glasshop.dk kan du bestille alt i glas til indretning og facader: stænkplader, glaspaneler, spejle, brusedøre, brusevægge, glasplader til borde, glashylder, gelænderglas, glasværn, hærdet glas, lamineret glas, opslagstavler, magnettavler, dækkeservietter, termoruder, energiruder, samt div. tilbehør i form af beslag, lågegreb og værktøj til glasmontage. ALT EFTER DINE EGNE MÅL OG ØNSKER. Du kan selv vælge facon, tykkelse, typeglas, slibning af kanter og meget mere. Vi har stort set ingen varer i "standard" mål - men leverer alt glas efter dine mål samt ønsker om glastype, form, farver m.v. Hurtig levering, alt i høj kvalitet, service og rådgivning fra faguddannede glarmestre. Du kan også helt GRATIS afhente dine varer i ét af vores 16 afhentningssteder. Glasshop er E-mærket som et sikkert sted at handle!

Napisane przez firmę

GLASFAGLIG EKSPERTISE

Fagligt godkendt med ekspertise i råd og vejledning.

Fagligt godkendt med ekspertise i råd og vejledning.
Glasshop er den eneste danske webshop, der er medlem af Glarmesterlauget og dermed er fagligt godkendt ekspert i råd, vejledning og montering af glasprodukter.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Helt perfekt

Virkelig god service og hurtig levering.

Tirsdag formiddag bliver vi ringet op, får tilbudt hjælp ift. den afslutning vi havde valgt på glasset, som viste sig at være forkert, men vi fik rigtig god vejledning.
Glasset blev leveret tirsdag eftermiddag.

Meget tilfreds!

17 lutego 2025
Oceniono na 2 z 5

Blevet voldsomt dyrt

Seneste ordre for tre år siden var til 350 kr - tilsvarende rude nu 830 kr...
Der er vist gået "inflation" i den ved Glasshop.

Jeg købte ved en konkurrent, til afhentning ved samme grossist, til 344 kr...

21 lutego 2025

Kære Jakob,

Ud fra det du skriver, kan vi hverken se mål, glastype eller produkt, du har søgt efter - Det undrer os. at du har kunne finde en så stor prisforskel, så du må rigtig gerne vende tilbage til os med flere oplysninger, så vi kan undersøge det nærmere på info@glasshop.dk

Ellers vil jeg ønske dig en god dag :-)

Jana, Glasshop

Super satisfied

Super satisfied! It was extremely easy to order exactly what I wanted through the webpage. Everything was smooth and as expected from delivery to final installation. 👍🏼

7 grudnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Længere leveringstid end lovet

På hjemmesiden reklamerer de med “Danmarks hurtigste levering”: 5-7 hverdage. Efter bestilling får jeg en mail med en leveringstid på 10 hverdage.

16 września 2024

Kære Emil,
Tak for din anmeldelse. Vi er først og fremmest kede af, at leveringstiden ikke levede op til dine forventninger.

Selvom vi skriver ca. leveringstider på hjemmesiden, kan der fx opstå længere leveringstid pga. travlhed, så derfor kan vi ikke på forhånd oplyse en præcis leveringstid. Vi oplyser dog altid en leveringsdato på mail straks efter, vi bliver bekendt med den, når vi har bestilt ruden hos produktionen.

Vi håber dog alligevel, at du bliver glad for din rude :-)

Jana, Team Glasshop

Oceniono na 4 z 5

Egentlig en rigtig god oplevelse til 5 stjerner!

Det var en rigtig god oplevelse (= 5 stjerner), at købe gummilisterne.......jeg havde bare bestilt en forkert størrelse, så jeg skulle have dem byttet.

Det var også en service til 5 stjerner!

Brian nævnte, at han nok ikke havde den rigtige størrelse på lager, men det ville han lige undersøge.

Så gik der 8 dage uden nogen kontakt - idag (= 5.9.) rykkede vi så svar - og der lå så besked fra Glasshop i mailen i morges.

Så den samlede oplevelse bliver til 4 stjerner (vi havde meget brug for de lister, fordi vi er ved at sælge huset) - og jeg køber gerne hos jer igen!!

27 sierpnia 2024

Kære Christian,
Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse hos os.

Vi er først og fremmest meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at købe listerne, og at det har været en 5-stjernet service.
Det er dog ikke vores standard at have så lang svartid, så derfor vil vi tage din feedback til efterretning og blive bedre på det punkt.
Vi glæder os meget til at tage imod dig igen en anden gang :-).
Held og lykke med salg af huset!

Jana, Team Glasshop

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej