Glasrikets Fönster Recenzje 3

1. Dostawca okien
  2. Dostawca drzwi
  3. Hurtownia wyrobów szklanych

Napisane przez firmę

Glasrikets Fönster – där passion, kraft och hållbar innovation möts! Med över 30 års erfarenhet skapar vi fönster, dörrar, skjut- och vikdörrar som omdefinierar ditt hem. Varje detalj är en hyllning till kvalitet och äkta service – vi levererar inte bara produkter, vi erbjuder en livsstil. Tänk vision, energi och en framtid där modern design möter miljötänk. Våga välja ett hem som speglar din ambition. Välkommen till Glasrikets Fönster – där vi tillsammans skapar magi med stormstark passion!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Utmärkt service och brett sortiment

Utmärkt service och brett sortiment. Första frågan jag ställde nig när jag lämnade dagens möte var: när fick jag den servicenivån senast? Från att ha gått från vacklande fönsterspekulant i en djungel av leverantörer och produkter blev inte dagens möte bara en intressant reflektion, det blev en fullträff med hög servicekänsla och förståelse för mina behov och en jag la beställning samma dag. Tveka inte kontakta om du också går i fönstertankar.

4 sierpnia 2025

Tack – från djupet av både hjärtat och rutan! 💥

Du anar inte hur glada jag blev när jag läste det där. Det du skriver är inte bara en recension – det är en bekräftelse på varför vi gör det vi gör.

Glasrikets Fönster skapades med ambitionen att erbjuda den bästa servicen och de främsta produkterna till rätt pris - rakt genom rutan!

Du har gått från fönsterspekulant till beslutsfattare på ett enda möte. Det är inte tur, det är känsla. Och jag kan lova dig: vi kommer att leverera med samma nivå hela vägen in i monteringen.

Stort tack. Och till alla som funderar – sluta fundera, börja bygga.

Med full fart framåt för Glasrikets Fönster – Johan 🚀🪟🔥

Oceniono na 5 z 5

Vi är otroligt nöjda med vår…

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse. Proffsigt och informativt möte. Kunnig personal med rätt produkter avgjorde vårt val. Rekommenderar med varm hand.

25 lipca 2025

Odpowiedź od Glasrikets Fönster

🌟 Vilket fantastiskt omdöme – det värmer verkligen! Att höra att ni är otroligt nöjda med mötet, att personalen var både proffsig och kunnig, och att rätt produkter gjorde valet enkelt… det är precis den upplevelse vi strävar efter varje dag.

Stort tack för att ni delar med er – rekommendationen betyder mycket. Vi är stolta över att få vara en del av er resa.

/Johan & teamet på Glasrikets Fönster

Oceniono na 5 z 5

Trevligt bemötande och riktigt bra hjälp

Vi har beställt skjutdörren till vårt sommarställe och är väldigt nöjda med både produkterna och servicen. Från första kontakt har vi blivit bemötta på trevligt och personligt sätt och vi har fått bra hjälp genom hela processen.

Det märks att de är Mona om att kunden ska kännas i trygg - vi kände oss hela tiden informerad och väl omhändertagna. Kan varmt rekommendera dem vidare!

26 maja 2025

Wow – stort tack för de fina orden! 🙏
Att få leverera skjutdörrar till ert sommarställe och samtidigt få vara en del av ett smidigt, tryggt och trevligt projekt – det är precis så vi vill att det ska kännas att vara kund hos oss.

Vi brinner för att kombinera hantverk, kvalitet och omtanke, och det är otroligt roligt att det märks. Det är ni som kunder som gör det värt allt slit, och vi blir både glada och stolta över att ni rekommenderar oss vidare 💛

Dörrar ska öppnas – och relationer byggas. Ni är alltid välkomna tillbaka!

/Johan & teamet på Glasrikets Fönster

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej