Kanon service MEGET omhyggelige og flot…
Kanon service MEGET omhyggelige og flot arbejde
Kanon service MEGET omhyggelige og flot arbejde
Dette var anden gang jeg fik brug for en glarmester , og første gang brugte jeg Glarmester Madsen med en ekstrem god oplevelse på alt lige fra kundeservice til produktet samt leveringen.
Så valgte naturligvis at give dem chancen igen, og endnu engang en helt igennem sublim oplevelse.
Kunden er max i fokus , og ALT er transparent i forhold til pris, levering, produkt og hvor jeg dog godt kan lide den kundeservice.
TAK igen.
Glarmester Madsen har i den grad opfyldt hvad der kan forventes i kundepleje med mere end 5 stjerner.
Ved min henvendelse vedrærende udskiftning af glas i mine vinduer, fik jeg allerede en aftale til dagen efter.
Modtog pr- e-mail et overslag med en pris, og bestilte arbejdet til udførelse.
På dagen glasset skulle skiftes ankom 3 mand høj, og på rekord tid blev det skiftet.
En super god oplevelse, og kundeservice - her er der mange som kan tage ved lære.
Kan kun anbefale Glarmester-Madsen.dk
Vi har brugt Glarmester Madsen og Sønner flere gange og kan klart anbefale dem. Vi har både fået lavet spejl til badeværelset, skiftet vinduer ved hoveddøren, samt spejlvæg til vores søns walking closet. Alt er udført professionelt og til aftalt tid og pris.
Vi har fået ødelagt et vindue/termorude
De rykkede hurtigt ud og fik afdækket ruden:-)
Termorude blev sat i som aftalt ugen efter. Rigtig god service og dygtige ansatte.
Flot arbejde, vil helt sikkert bruge dem fremover.
Vi har brugt Glarmester Madsen flere gange både i Dragør og på Christianshavn til både vinduer og en brusekabine. De laver flot arbejde og vi kan klart anbefale dem.
Indleverede et billede for at få nyt glas isat. Da vi skulle hente det, var det væk, ja det var faktisk udleveret til en anden kunde; hmmmmm!
Han lovede at få det tilbage, og ville derefter levere det på vores adresse. Det skete også, og man beklagede det skete. 200,- for et nyt glas; det var dyrt, ok 150,- pga bøvlet. Ved nærmere eftersyn, da glarmesteren var kørt, viste det sig at der var fedtfingre på indersiden af glasset, og håndværket var udført ufatteligt sjusket med store søm på bagsiden. Vi klagede via den sms vi tidligere havde brugt, og fik et beskidt svar tilbage om at henvende os i åbningstiden. Det gjorde vi direkte i butikken. Efter nogle dage kunne vi så hente billedet igen. (en tur mere til Chr. havn). Fedtfingrene var godt nok væk, men det var en rids i glasset, og sømmene var blevet lidt mindre, men stadig ringe håndværk, hvis man kan tale om håndværk. Nu gad Madsen ikke mere, og vi fik vores 150,- kr igen og kunne gå med billedet med besked om at vi ikke kunne klage når vi havde fået det gratis!
Rigtig dårlig, dyr og rodet oplevelse. Første spejl faldt ned, en glarmester der lover en ting i butikken som ikke holdes, spejle der bliver væk, lange ventetider, manglende ansvarstagen, forkerte mål, manglende aftalte slibninger... Alt i alt, dyrt, rodet, langtrukkent og træls... Pøj Pøj :-)
Jeg ville bestille ét stykke alm. glas i 3 mm og derfor ringede jeg til den lokale afdeling i Dragør. Min ordre blev venligt modtaget, men det var lidt mere besværligt at oplyse mig pris - og leveringstid umuligt.
Der gik et par dage uden at jeg havde hørt noget, så derfor ringede jeg og rykkede for min ordre og i det mindste oplysning om hvornår jeg kunne forvente glasset. Det kunne stadigvæk ikke oplyses og fik ingen tilbagemelding som lovet. Senere rykkede jeg igen og fik fat på den oprindelige ordremodtager, som så senere kunne oplyse mig at de var løbet tør for den type glas og hun gik iøvrigt på ferie fra næste uge - så hvis jeg stadigvæk var interesseret kunne jeg ringe til værkstedet om mandagen (ca. en uge efter min ordre).
Jeg ringede om mandagen til værkstedet og fik informeret personen om ordren, som vidst nok havde hørt om min ordre, og personen lovede mig en tilbagemelding. Igen igen hørte jeg intet, så derfor ringede jeg 2 dage efter og annullerede min lille ordre. Personen som modtog min annullering lød ligeglad og ønskede mig held og lykke med at finde glasset hos en anden glarmester.
Så alt i alt, har jeg rigtig dårlig erfaring med Glarmester Madsen og kan absolut ikke anbefale at man bestiller glas hos dem (eller forventer noget der hedder kundeservice).
Sidst i Januar, afleverede jeg et maleri, som skulle spændes op og indrammes - det skulle tage 4 uger.
Efter 8 uger ringede jeg, og fik at vide, at billedet var da indrammet for længe siden!
Det er en ommer!!!
Generelt blev opgaven med udskiftning 9 vinduer udført efter forventning. - Det var venlige og høflige folk, der udførte arbejdet.
Lidt bedre intern planlægning vedr. materiel, kunne måske have sparet lidt tid, men prisen forblev som aftalt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.