Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Le site annonçait un climatiseur mobile. Il s'agit en réalité d'un simple ventilateur à un prix nettement excessif pour cette seule fonction. Par ailleurs, celui-ci est de piètre qualité, avec le pied... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

tu crois commander en hollande mais en fait tout vient de Chine, la qualité du produit est exécrable et ne correspond pas du tout a ce que tu es droit d'attendre. Pour les retours, oublie! il te pro... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wij kochten een airconditioning bleek het achteraf gewoon een blazer te zijn. Heel lang op moeten wachten, kwam uit China. We kunnen dit ook niet gebruiken want er zit een stekker op die we niet kunne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Je bestelt een lamp, komt weken later aan in een kapotte doos dus ws ook defect. Wilt hem op voorhand retourneren en dan komt het… retour naar China met douaneformulier, €51 armer. Ze geven aan dat MT... Zobacz więcej

1,2

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Koop hier niets via glamorix oplichters zijn het

2 overhemdjasjes besteld na lang wachten de bestelling binnen gekregen er een uit de verpakking gehaald de pasvorm was niet goed dus meteen een berichtje terug gestuurd dat ik een retourlabel wou hebben een keertje een reactie terug ik moest foto's maken en alles uitpakken en een video filmpje maken en dan naar hun terug sturen ik dit gedaan en nooit meer reactie terug ook hun adresgegevens kloppen niet en hun 14 cijferig telnr zal ook nooit bereikbaar zijn want die klopt ook niet bestel hier aub nooit niets bij de oplichters

20 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Service déplorable À FUIR !!!

Service déplorable et politique de retour scandaleuse, J’ai commandé sur le site de Glamorix, basé aux Pays-Bas, pensant acheter auprès d’un vendeur européen fiable. Quelle erreur !
Le produit reçu ne correspondait pas( trop petit contrefaçon), et lorsque j’ai demandé un retour, on m’a proposé… un remboursement de 5% et de garder l’aricle ou un retour à mes frais en Chine ! Inacceptable, surtout pour une entreprise qui se présente comme européenne. Aucun respect pour le client, aucune solution honnête.
Le service client se cache derrière des excuses logistiques et refuse toute prise de responsabilité. Résultat : je me retrouve avec un produit inutile et aucun recours sérieux.
À fuir absolument. Ce genre de pratiques frôle l’arnaque.

10 czerwca 2025

Rechtuit bedrog

Rechtuit bedrog. Bestelde een GRASSMASTER – Krachtige en Effectieve Grastrimmer. Was afgebeeld met foto waarop een elektrisch toestel stond met een stalen borstel onderaan. Kreeg enkel de borstel geleverd. Na mijn klacht werd mij gevraagd om een video te sturen waarop ik de foute levering verklaarde.
Na dit te hebben gedaan kreeg ik te horen dat "Grassmaster krachtige en effectieve grastrimmer" enkel een borstel betekende. Waarom dan niet gewoon een foto van een borstel plaatsen? Gewoon de koper misleiden. Kan dit niet anders benoemen. Werd dan gepaaid met een tegemoetkoming. Een terugbetaling van 5% van het product als ik het niet zou terugsturen. Terugsturen ( naar China) zou meer kosten dan het product waard is. Ik zal Glamorix nooit aanbevelen aan andere kopers. Integendeel zelfs. Mogelijke kopers verwittigen van deze wanpraktijken.

13 czerwca 2025

Slechte kwaliteit schoenen

Slechte kwaliteit schoenen
Zels de goedkoopste schoenen bij Bristol zijn beter. Geen communicatie. Verpakking is een plastic zak.
Maat 45 is meer maat 43 of 44.
Alleen mooie veters.
Nooit meer

20 czerwca 2025

Meest slechte ervaring ooit

Meest slechte ervaring wat ik ooit heb gehad bij een bedrijf. Het lijkt een mooie website, maar als je verder gaat scrollen kom je erachter dat alles nep is. Het bedrijf is dropshipping vanuit China, mogelijk alieexpress of temu. De kwaliteit beweren ze als zeer goed en exclusief, maar het is ondermaats. Daar vragen ze dan ook de hoofdprijs voor. Ik had een leren jas besteld voor €50 en het was heel mooi geadverteerd op de website. Eenmaal gekregen na 4 weken voelt het meer plastic dan een vuilniszak. Bericht over retourneren werd snel beantwoord. De 2 opties zijn: retourneren naar China, op een adres wat geen bedrijfsnaam bevat of 5% van het aankoopbedrag terugkrijgen. Zeer slecht bedrijf en een zeer dure les.

19 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Een externe ssd schijf 3tb gekocht

Een externe ssd schijf 3tb gekocht. 40 dagen na aankoop kapot. Jammer zegt Glamorix, termijn is 30 dagen. Koop maar een nieuwe. Dit wordt dan maar een juridische zaak. Wees gewaarschuwd met aankopen bij Glamorix

19 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Oplichters!!! Niet bestellen hier!!

Weken moeten wachten op een bestelling. Uiteindelijk moeten dreigen dat ik ze als fraudeurs ga melden, bestelling binnen gekomen maar niet compleet. Oplichters!! Niet bestellen hier. En ze willen ook nog is geen retourbon geven, moet ik ook nog zelf betalen!!

27 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat is dit voor een amateuristisch…

Wat is dit voor een amateuristisch website??? Ik bestel schoenmaat 38, vervolgens krijg ik een mail dat de schoenmaat niet op voorraad is. Vraag om geld dan terug te krijgen sturen ze mij schoenmaat 40??? Doe even normaal als je niet kan leveren stop er dan mee. En nu maar maanden lang wachten om mijn geld terug te krijgen. Nooit meer!!

3 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Pakket goed ontvangen

Wij hebben onze bestelling tot onze tevredenheid goed ontvangen, ik was er bang voor na het lezen van de reviews .
Maar in ons geval geen klachten , mag ook wel een x gezegd worden.

12 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Klok besteld zou bezorgd worden 16 juni…

Klok besteld zou bezorgd worden 16 juni morgen dus heb met de gemaild waar de klok blijft sturen ze je 2 links door waar de bestelling helemaal niet mee te vinden is. Een grote oplichterij en de vraag is nog maar waneer de bestelling binnen komt en of die wel gaat komen nooit bestellen op deze website

15 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

WIj hebben het verkeerde product…

Firma bedrog. KOOP NIKS DAAR WIj hebben het verkeerde product ontvangen.
Na contact foto's moeten sturen en maar wachten op reactie. weer foto's moeten sturen van artikel wat we hadden besteld. Dan komen ze met u krijgt korting van 5 en 2 dagen laten van 10% als u het toch houdt.
Wat moet ik hiermee. Dan staat op de site dat ze kosteloos het juiste product sturen. Dat gebeurd niet. Verder geven ze gaan dat we via een retour label het verkeerde artikel kunnen retourneren. Label hebben ze niet moet dit op eigen kosten terug sturen naar China terwijl hun vanuit adres in Delft handelen. echt verschrikkelijk bedrijf

14 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Slippers besteld voor Hallux Valgus...€…

Slippers besteld voor Hallux Valgus...€ 32.00 betaald maar nog steeds niet ontvangen...
Precies dezelfde slippers besteld bij Temu voor € 5.00, maar het is waardeloze rommel...maat klopt ook niet...
Het zijn oplichters, krijg ook geen antwoord op mijn mail..
Ik ga hierover de internet politie inschakelen...NIET KOPEN BIJ DIT BEDRIJF...

2 czerwca 2025

Bedrieglijke firma

Ik heb in maart een spot besteld bij glamorix 50 euro ik dat is genoeg voor een redelijke kwaliteit na ongeveer 2 maanden is mijn spot defect en ik heb Kontakt opgenomen met glamorix, geen probleem antwoorden ze stuur een video van de defecte spot en wij regelen de rest.na vele dagen naar mekaar gemaild te hebben sta ik nergens als ik video van kapotte spot verstuur antwoorden ze niet meer en als ze antwoorden vragen ze om een filmpje te versturen van defecte spot ik denk dat ze dit doen om het mij moe te maken en ik het zo laat.bedriegelijke firma waar ik nooit nog iets koop.

31 maja 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej