Kunne jeg give ingen stjerner så gjorde jeg det!! Købte vare hos dem den 6/2-2024. Og har intet hørt fra dem siden uden at jeg først har måtte tage kontakt til dem. Og har jeg fået min pakk... Zobacz więcej
Bestiller julegaver den 9. Dec hos jer. Pakken skulle komme blot en uge efter. Trods mange henvendelser og manglende penge for varer jeg ikke har modtaget, som de har trukket anser jeg min tålmodighe... Zobacz więcej
Bestilte 2 stk hårvoks som ifølge deres side var på lager. Fik bestillingbekræftelse pr mail og alt ting så ud til at være fint. Fik endda mail, om at jeg skulle bedømme dem her på Truspilot... 14... Zobacz więcej
Købte det her curl secret jern fra babyliss, prisen var lav men det virker ikke som det skal. Jeg får kun krøller i de nederste 10 cm af håret. Glambox vil ikke tage varen retur (obs reklamtionsretten... Zobacz więcej
O GLAMBOX.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Gratis fragt over 499 kr.
Hos GLAMBOX.dk ved vi at det er irriterende at skulle betale fragt, derfor giver vi altid gratis fragt på alle ordrer over 499 kr.
Kort leveringstid
Levering sker med Post Danmark. Leveringstiden er ca. 1 - 5 hverdage. Ordrer modtaget før klokken 14.00 sendes normalt samme dag. Vi leverer udelukkende til Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Prisgaranti
Finder du et produkt billigere et andet sted - så matcher vi prisen!
Returret
Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på GLAMBOX.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Sikkerhed
Vi er naturligvis godkendt af E-handelsfonden og vi offentliggører alle vores kundeanmeldelser på Trustpilot.
Kundeservice
Det er let at handle på GLAMBOX.dk. Skulle der, mod forventning, opstå nogle spørgsmål kan du kontakte kundeservice på 38 411 001, på mail info@glambox.dk eller på vores chat direkte på GLAMBOX.dk. Vores åbningstider er hverdage fra 10-14.
Fredericiagade 28, 1. sal, 6000, Kolding
- info@glambox.dk
- www.glambox.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Lever 100% op til mine forventninger
Perfekte varer og hurtig levering. Jeg vil handle der igen
Fik hvad jeg bestilte.
Bestilte forskellige varer, og alt kom til tiden.
Jeg har kun oplevet rigtig god service fra Glambox og deres kundeservice.
Hurtigt og nemt
Mange varer der koster mindre end andre steder jeg har set. Oven i hatten dejlig hurtig levering. Der vil jeg gerne handle igen
Hurtig levering og varen var perfekt.
Alt var som det skulle være.
..Super..!
...Super --pakken kom nærmest, inden jeg havde bestilt den! Køber bestemt der igen..
Alt var iorden!!!!
Nem hjemmeside, gode tilbud og lækre produkter
Lige som det skal være
Hurtig levering, pakkens indhold var som det skulle være og så var det en fornøjelse at handle på en side, hvor man fik sparet lidt penge ;)
Hurtig og nemt
Dejligt at kunne finde min vare her, hurtig levering. Kan kun anbefales
Alt som forventet
Nemt at bestille, gode priser og hurtig levering - jeg handler gerne igen.
Fine varer og OK hurtig levering +++
Fin web shop, pænt udvalg, god service, fine varer og rimelig hurtig levering. Handler gerne her igen...
Det bestilte kom dagen efter, så kan kun anbefale Glambox.
Tilfredsstillende
Jeg syntes det er meget nemt at bestille varer hos jer, det står tydeligt og klart, hurtig levering. så jeg er alt i alt meget tilfreds, og jeg køber gerne igen.
Inge Michaelsen
Hvad er en "Leveranceadresse" ?
Deres service er helt fin, men desværre har de svært ved at benytte "Leveranceadressen" - varen blev sendt til "Fakturaadressen".
Også god behandling ved reklamation.

Odpowiedź od GLAMBOX.dk
sidde i stille ro
Dejligt man kan sidde i ro og læse på varen man gerne vil bestille .og der efter bestille.har handlet der mange gange ,aldrig nået der skulle retur.

Odpowiedź od GLAMBOX.dk