Gitaarsnaren.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Op de site staat: levering de volgende dag. Op de 13e besteld en betaald, op de 17e nog niks in huis. Ik boos dus. Natuurlijk ook boos mailtje gestuurd. Binnen een uur antwoord en excuses... ze zitt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

3 sets snaren besteld en binnen 20 minuten al het erg leuke email bericht dat ze verzonden zijn. Volgende dag in huis, eindelijk een onderneming die waarmaakt wat beloofd wordt! (Next day delivery... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nadat ik een geweldige mail had gekregen waarin stond dat mijn pakje was ingepakt door een verpakkingsspecialist die tot voor kort bij NASA werkende was, kreeg ik een tweede mail waarin stond dat de g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Uitstekend! Nadat ik de nieuwe snaren op mijn gitaar heb gezet werkte ze meteen! En de bijgeleverde plectrums doen hun werk uitermate goed. Geen geklaag, geen tegenstrubbelingen. Ze laten gewoon de... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z instrumentami muzycznymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Gitaarsnaren.com is een webshop gespecialiseerd in het supersnel leveren van snaren en diverse accessoires voor gitaar en basgitaar.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Prima!

Bestelling is geleverd zoals aangegeven. Voldeed helemaal aan de verwachtingen.

14 grudnia 2014
Oceniono na 4 z 5

klantvriendelijk met de nodige dosis humor

prima service en snelle levering, helaas was niet alles wat ik bestelde op voorraad maar heb daarvoor in de plaats een vergelijkbare duurdere vervanging gekregen (zonder bijbetaling). Ook was het prettig dat ik daarvan vooraf schriftelijk op de hoogte werd gebracht.

8 grudnia 2014

Topwinkel!

Ruim assortiment, goede spullen, snelle levering. Als je al service nodig hebt, wordt die deskundig gegeven, maar de site is zo duidelijk dat je er eigenlijk alles op kunt vinden.
Prima shop voor je gitaarspullen, ik ben er al vaak geweest, en kom zeker weer terug. Aanrader!

27 listopada 2014
Oceniono na 3 z 5

Gemengde ervaring, maar over het algemeen tevreden.

Ik heb nu 2x besteld bij gitaarsnaren.com. De eerste keer ging zonder problemen en had ik mijn bestelling de volgende dag binnen, wat echt super was. De tweede keer echter had ik een bestelling snaren gedaan, die volgens de website allemaal op voorraad waren. Daar had ik op geselecteerd, want ik had ze de volgende dag nodig. Ik had op tijd de bestelling gedaan, zodat het die dag nog verzonden zou worden. Ik kreeg echter een mail met dat er onduidelijkheid was in het magazijn en dat niet alles wat ik had besteld op voorraad was en dat ze daarom een deel van de bestelling (3 van de 7 pakjes) zouden opsturen, maar dat het niet meer gelukt was om het op tijd te doen zodat ik het de volgende dag binnen zou hebben. Beetje balen dus, want ik moest toen alsnog naar een winkel toe om last minute snaren te kopen. Desalniettemin is het de eerste keer wel goed gegaan, dus ik vertrouw erop dat het volgende keer weer helemaal goed gaat. Ter compensatie heb ik 10% korting gekregen op mijn volgende bestelling. Beetje jammer dat deze korting maar tot 1-1-2015 geldig is en ik niet weet of ik binnen 5 weken meer snaren ga bestellen.

24 listopada 2014
Oceniono na 5 z 5

Supersnel, goede service en veel keuze

Ik was vergeten om mijn huisnummer in te vullen, kreeg een uur na bestelling al een mailtje, mijn input werd meteen verwerkt en de snaren lagen de volgende dag, netjes verpakt in mijn brievenbus. Voortaan haal ik hier mijn snaren!

21 listopada 2014
Oceniono na 1 z 5

Na 1 week nog steeds geen levering...

Wij hebben de snaren besteld op 8/11/14, vandaag op 14/11 zijn ze nog steeds niet aangekomen.
Wij zijn niet tevreden 😒😒😒

14 listopada 2014
Logo Gitaarsnaren.com

Odpowiedź od Gitaarsnaren.com

Beste Hilde,

Een bestelling die in het weekend (zoals zaterdag 8 november) wordt besteld, wordt op maandag door ons verwerkt en verzonden. Aangezien de postbezorging een overkomstduur van 2-4 werkdagen tussen Nederland en België aanhoudt kan het zijn dat je bestelling nog niet aangekomen is. Wij kunnen dit helaas niet beïnvloeden en vragen je daarom ook een beoordeling te plaatsen ná ontvangst van de bestelling.
Gelukkig ontvangen veel van onze Belgische klanten hun bestelling ook binnen 1 werkdag. Hopelijk ontvang jij je bestelling toch nog vandaag of morgen in de bus.

Gitaarsnaren.com

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej