Get Fit Girl heeft mij enorm geholpen, vooral door de bewustwording van wat én hoeveel ik eet. De app is gebruiksvriendelijk, bevat veel lekkere en gevarieerde recepten en als je behoefte hebt aan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik was door de reclame erg enthousiast gemaakt maar toen ik eenmaal de recepten en dagmenu bekeek werd ik echt niet vrolijk. Je moet zoveel ingrediënten in huis halen en de meeste dingen vinden mijn k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Get fit girl laat echt zien dat diëten niet nodig is als je wil afvallen en geeft inzicht dat juist je levensstijl veranderen een blijvende verandering geeft. Dit keer zonder jojo effect. De app staat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Duidelijke app, goed contact met coaches, telefonische intake erg Duidelijk. App is handig in gebruik, hele week vooruit plannen, eigen gerechten of juist de recepten. Alles kan berekend worden. Zelfs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij ons krijg je een persoonlijk voedingsplan zodat je je jouw doel gaat behalen, natuurlijk wel met je eigen inzet en discipline. Geen voeding uitsluiten, maar de juiste balans vinden in je eetpatroon. Geen dieet, maar focussen op het creëren van een nieuwe levensstijl, die je ook echt kan volhouden! Dit doen we dmv een app, waar jouw persoonlijke plan te vinden is. De coaches staan voor je klaar in de chat en streven ernaar om binnen 24 uur je vragen te beantwoorden.
-, -, Meerstad, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Wat een super lekkere recepten. De recepten zijn makkelijk te maken. Het boek is ook erg handig. Een aanrader voor iedereen die lekker wil eten, afvallen en lekker in z’n vel wil zitten. Zij hebben mij het duwtje gegeven dat ik nodig had!

Odpowiedź od Get Fit Girl
De tips zijn fijn en duidelijk. Een prettige manier of je leefstijl aan te passen vol te houden. Bij vragen snel een duidelijk antwoord!

Odpowiedź od Get Fit Girl
Goeie lekkere recepten, heel veel keus. Zelf ook makkelijk in te vullen.
Zelf wat wisseling met voeding gehad wat wel en niet mocht, hier hele goede hulp bij gekregen!
Handig en overzichtelijke app !

Odpowiedź od Get Fit Girl
Een persoonlijk plan met veel vrijheden en mogelijkheden die het afvallen en/of bewuster eten een stuk makkelijker maken.
Heerlijke gerechten, makkelijk om te maken, geen doorlopen gevoel van 'trek' gedurende de dag.
Fijn om snel in contact te kunnen zijn met de coaches.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Voelt niet als een dieet. App is makkelijk in gebruik. Ondersteuning via de chat kan wat beter. Afvallen ging niet snel maar ik viel wel af en voor een zoetekauw als ik zitten er veel lekkere recepten tussen.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Blij dat ik het instapprogramma heb gevolgd. Ik heb hier heel veel nieuwe inzichten in gekregen. Het lekkerste vind ik nog te weten dat je alles kan eten! Zo blij met mijn broodjes, ik kan niet zonder.
Ook heb ik nu het boek, hier staan ook leuke recepten in en kcal calculator waar ik veel aan heb. Ik maak nu betere keuzes en ben goed op weg.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Get Fit Girl heeft mij geholpen om 6 kilo af te vallen, wat ook mijn streven was. Wat ik eigenlijk belangrijker vind is dat Get Fit Girl mij heeft geleerd hoe ik de balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten moet aanhouden in mijn eetpatroon. Eerst at ik door de dag heen te weinig met te weinig vetten waardoor ik dit gemis in de avonduren in ging halen. Je eetpatroon is met GFG afgestemd op jouw behoeften en jouw doel met heerlijke recepten. De ingrediënten van de maaltijden moet je wel steeds afwegen want je moet die balans blijven houden van eiwitten, koolhydraten, vetten. Het is een ander eetpatroon wat heel goed bij mij past. Ik ben er erg tevreden over. Maar je zult het wel zelf moeten doen. En gaat het niet zo goed, zoek zelf contact met je coach.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Sinds febr begonnen met GFG en met succes. Zo fijne gesprekken, adviezen al mogen hebben / krijgen. Ze helpen me als ik in een dipje zit, ze motiveren me als het moet en iedere x krijg ik weer een boost als het goed gaat, ik het deel met hun om door te gaan. Het is niet veel wat ik kwijt moet maar ze helpen mij enorm en dat is super fijn!! ❤️

Odpowiedź od Get Fit Girl
Morgen precies 4 maanden bezig en ik ben al een dikke 24 kilo kwijt. Ik wou dat ik eerder was gestart want ik heb totaal niet het idee dat ik 'op dieet' ben, en dat wilde ik ook niet. Ik kan met recht zeggen dat het een leefstijlverandering is. Eerder viel ik terug in oude gewoontes maar dankzij Get Fit Girl ben ik ervan overtuigd dat mij dit niet meer gaat gebeuren. Verder zijn de dames en hun team ontzettend motiverend met leuke filmpjes op de socials en via de chat in de app. Ik ben echt oprecht heel blij dat zij in mijn leven zijn gekomen en raad het iedereen aan ik te starten.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Fijne methode, welke ook goed werkt bij een traagwerkende schildklier. Het gaat niet hard, maar gelukkig wel in een goede dalende lijn. Dit alles met heerlijk eten.
Wat wil je nog meer.
Ik raad het iedereen aan die een andere levensstijl wil aanhouden

Odpowiedź od Get Fit Girl
Dankzij get fit ben ik 10 kilo kwijt en hou ik dit vol! Super fijne app, het boek is echt amazing en het hele team staat echt dag en nacht voor je klaar. Professionele begeleiding en adviezen. Ook zijn de dames super sympathiek en meelevend. Door te starten met get fit heb ik een enorme boost zelfvertrouwen gekregen! Ik kan het echt iedereen aanraden. Thnxx girls!

Odpowiedź od Get Fit Girl
Fijne makkelijke aanpassing van mijn eetpatroon en daardoor goed in mijn vel komen dat is toch de way of living wat je wilt. De voorgestelde recepten zijn makkelijk an te passen naar je behoeften en indien nodig kan je vragen stellen via de chat of via de community. Zo fijn.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Sinds 1,5 jaar maak ik gebruik van het Get Fit Girl abonnement. Na ruim een half jaar 10 kg kwijt! De app met (voorstel) menu’s, met bijbehorende calorieën, verdeeld in eiwitten, vetten en koolhydraten, geeft een mooi inzicht in je eetgewoontes en eetgedrag. Die geven mij juist houvast. Ik kan zelf wisselen van menu’s of gewoon ingrediënten toevoegen dus geen moeilijke constructies. Het draait natuurlijk wel om wilskracht en omgaan met ups and downs. Jezelf herpakken als t even niet gaat zoals gepland.
De chat functie werkt prima. Binnen 1/2 dagen heb je een reactie op je vraag of een advies.
Buiten het wandelen of recreatief fietsen, hoepelen sport ik weinig maar toch het gewenst resultaat omdat ik toch aan gemiddeld 10.000 stappen per dag kom en op voeding let en genoeg water drink.
Ik blijf de app gebruiken omdat ik op gewicht wil blijven en deze nieuwe levensstijl wil vasthouden.
Ik vind de Gef Fit Girl erg fijn en past bij mij.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Al enige tijd ben ik bezig met Get Fit Girl. Ik raakte na verloop van tijd in een dip en kwam er zelf lastig uit. Gelukkig waren daar de coaches van Get Fit Girl. Samen met hun een plan van aanpak gemaakt en sinds januari'24 weer strak bezig. Inmiddels bijna 10 kg kwijt. Misschien niet zoveel, maar ik voel me hier ontzettend goed bij. Gezin kan gewoon mee eten en exclusieve gerechten/producten hoeft niet als je dat niet wilt. Dit is goed te doen voor elk budget. Het boek vind ik een fijne aanvulling op de app.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Inspirerend en heerlijke recepten! Het is geen dieet het is een nieuwe leefstijl hier heb ik het meeste uitgehaald.

Odpowiedź od Get Fit Girl
Super blij met getfitgirl!! De laatste kilo's kreeg ik er niet af en begon weer meer te snaaien. Met getfitgirl kan ik eten wat ik wil en ben ik de laatste kilo's kwijt geraakt en blijf ik nu al enkele maanden op gewicht!!!

Odpowiedź od Get Fit Girl
Super fijn afvalproces met GFG, je kan gewoon lekkere dingen blijven eten en toch afvallen! Ook fijne begeleiding! Zowel via insta als via de app snel antwoord op mijn vragen!

Odpowiedź od Get Fit Girl
Wat ben ik onwijs blij dat ik me aangemeld heb. Na lang twijfelen en ondertussen op instagram en facebook alles in de gaten aan het houden was. Kwam ik in de supermarkt een bekende tegen die heel veel afgevallen was. Ik vroeg hoe ze dat had gedaan en daar komt die GFG. Ik twijfelde geen minuut meer en heb me direct aangemeld en zo blij dat ik de stap heb gezet. Het is je levensstijl veranderen maar je mag alles eten. Maar dan alles net iets minder. Ik ben nu net een maand bezig en de eerste 4,5 kilo is eraf. Ik ga door en de GFG dames ook. Water drinken gaat ook goed en met name uit die mooie fles van ze.
Een blije meid hier met broeken die nu te los gaan zitten hajaja

Odpowiedź od Get Fit Girl
Altijd behulpzaam bij vragen en de diverse diëtistes hebben veel kennis. Al veel geleerd en ook heel lekker en divers gegeten (en nog!) ☺️

Odpowiedź od Get Fit Girl
Ik heb vorig jaar mee gedaan aan Get Fit Girl. Ik ben 8 kilo afgevallen en heb ook een nieuwe levenswijze ontdekt. Nu na de zwangerschap ga ik deze levenswijze terug oppakken!