Vi holdte vores bryllup på Gerlev Kro med både reception samt selve bryllupsfesten. Alt spillede med god mad, god service og fantastiske omgivelser. En klar anbefaling herfra! Martin er god til at g... Zobacz więcej
Endnu en vellykket fest er til ende på Gerlev Kro. Vi er så glade for at gæste Gerlev Kro, personalet er i top, forstår en pingpong mellem gæst og personale, maden er i top, værelserne formidable med... Zobacz więcej
Den rene krostemning. Vi havde bestilt 2 overnatninger. Vi blev under hele opholdet mødt med meget venligt, serviceminded og imødekommende personale. Værelset var rent, pænt og hyggeligt. Dejligt pl... Zobacz więcej
Selskab på 5, hvoraf 4 valgte den anbefalede sæsonens 3-retters menu. Fin forret, og dejlig hovedret med lækkert kød og masser af god sovs. Desserten var der heller intet at sætte på. Men de vegansk... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Al'la carte Smørrebrød Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund Nordsjælland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig Højreb
Bygaden 4, 3630, Jægerspris
- www.gerlev-kro.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Meget fint kro ophold
Lige hjemvendt fra et to dages ophold på Gerlev kro, føler jeg anledning til at anmelde dette ophold. Alt fungerede perfekt, hyggelig kro, gode værelser og senge samt fantastisk mad. Alt til rimelig pris. Alt i alt et særdeles godt ophold, som klart kan anbefales.
It is amazing
It is amazing. Fantastic service and the meat is incredible:)
Fantastisk konfirmationsfejring
Holdt konfirmation for vores søn - maden var af super god kvalitet (og vi er flere med allergier, som der var helt styr på), stemingen god, der var pyntet flot op, og især betjeningen var så rar og opmærksom.
Vi tog på Gerlev Kro ifm Mors Dag den…
Vi tog på Gerlev Kro ifm Mors Dag den 14.maj 2023, og fik den skønneste betjening af en super sød ung tjener, lækreste wienersnitzel, og det er det mest hyggelige sted vi længe har besøgt, og der kan købes mange forskellige pynteting på kroen. Absolut et fantastisk sted med pragtfuld mad til en fin pris.
Holdt fødselsdag
Holdt fødselsdag. Virkelig god mad og 2 venlige og kompetente tjenere. Rigtig god oplevelse. Alt i top.
Igen en rigtig god oplevelse.
Igen en rigtig god oplevelse.
Maden var perfekt. Alle aftaler overholdt.
Der kommer vi meget gerne igen.
Altid glad personale perfekt mad har…
Altid glad personale perfekt mad har spist her i 2 uger
Super god mad og flinkt personale altid…
Super god mad og flinkt personale altid en super oplevelse
Helt perfekt aldrig en dårlig ting og…
Helt perfekt aldrig en dårlig ting og sige om denne fantastiske kro
Slangerupkorets forårsafslutning på Gerlev Kro
Hermed stor ros til Gerlev kro, samt personale ; hvor vi holdt sæsonafslutning for Slangerupkoret søndag d.30.4.23.
Vi havde på forhånd aftalt menu , gl. dags oksesteg og citronfromage. En mild / lav alkohol velkomstdrink og efterfølgende kaffe.
Prisen pr person var forhandlet, så alle i koret deltog , vi blev 51 fremmødte. Flot tilslutning.
Stor tak til Arne , som lod os låne sit keyboard under middagen, så vi kunne spille til de festlige indslag som naturligvis kommer når så mange sangglade mennesker er samlet.
Det blev en skøn aften , med dejlig mad, god betjening og tak for vi fik lov at fylde de dejlige lokaler , efter vores ønsker og behov.
Også tak til Martin som hjalp med planlægning af festen, inden for Gerlev Kro’s rammer.
Vores bedste anbefalinger.
Karen.
Slangerupkoret
Højagergaard , Slangerup
Alletiders kro ophold
Helt i top
Superskønt ophold i påsken
Utrolig lækker mad, fik den møreste kalvecullotte og skønne pomfrites. Anrettet flot på tallerken og et stort plus at der ikke var de sædvanlige udkogte grøntsager der bare skal være der for at give et farverigt udseende
Det meget fine lyserøde kalvekød kunne godt give tallerkenen et smukt udseende i sit eget selskab
Min hustru fik deres mørbrad gryde også supermørt kød og flot anrettet med kartoffelmos rand, smuk anretning
Overnatning i dejligt værelse
God lille morgemadsbuffet med dejlig lunt brød
Og betjeningen var super under hele opholdet.
Steen
Kanon god mad
Kanon god mad, og total god service. Værelserne er super gode. Kan kun anbefale kroen😀
Fantastisk lækker mør kalve culotte
Fine rummelige værelser.
Og en helt fantastisk god oplevelse i restauranten med deres kalve culotte, som var så lækker og mør, fantastiske pommesfritter til, og god bearnaise til.
Morgenmaden var ok. Ikke så stort udvalg, men rigtig godt brød, og også noget fint glutenfrit brød.
ok ophold lækker aftensmad
ok ophold lækker aftensmad, men morgenmaden var lidt slatten. manglende opfyldning.
mvh
JPJ
God oplevelse.
God oplevelse.
Min kæreste og jeg tog en overnatning med aftensmad og morgenmad. Vi havde en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. God aftensmad, hyggeligt værelse, god atmosfære og god betjening. Alt i alt rigtig godt og vi vil klart komme igen og anbefaler det helt klart. Så hvis man trænger til et lille break hjemmefra, så er Gerlev kro et besøg hver. Bonus var også at man kan købe en lille souvenir i deres restaurant, hvor de har alle mulige fine ting. Vi købte en lille figur med hjem.
Frokost for 20 personer
Det store kolde bord var virkelig lækkert. Betjeningen effektiv. venlig og hjælpsom
Prisen er yderst rimelig
Glæder mig til at komme igen
Rigtigt hyggeligt sted
Rigtigt hyggeligt sted, hvor jeg er kommet siden jeg var barn. Altid lækker mad, som vi også ofte tager ud af huset. Vi har holdt mange fødselsdage her og vil forsat gøre det. Jeg sender min varmeste anbefaling til denne kro.
Kommet her igennem mange år altid god…
Kommet her igennem mange år altid god service kan varmt anbefales
Super service og kanon mad
Super service og kanon mad, kan kun opfordre alle til og spise på kroen.