Oceniono na 5 z 5

Vi holdte vores bryllup på Gerlev Kro med både reception samt selve bryllupsfesten. Alt spillede med god mad, god service og fantastiske omgivelser. En klar anbefaling herfra! Martin er god til at g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Endnu en vellykket fest er til ende på Gerlev Kro. Vi er så glade for at gæste Gerlev Kro, personalet er i top, forstår en pingpong mellem gæst og personale, maden er i top, værelserne formidable med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den rene krostemning. Vi havde bestilt 2 overnatninger. Vi blev under hele opholdet mødt med meget venligt, serviceminded og imødekommende personale. Værelset var rent, pænt og hyggeligt. Dejligt pl... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Selskab på 5, hvoraf 4 valgte den anbefalede sæsonens 3-retters menu. Fin forret, og dejlig hovedret med lækkert kød og masser af god sovs. Desserten var der heller intet at sætte på. Men de vegansk... Zobacz więcej

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Al'la carte Smørrebrød Mad ud af huset Frokostretter Hovedretter Forretter Desserter Platter Koldt Bord Udflugter Selskaber Julebal Jul & nytår Hyggekroen Hornsherred Frederikssund Nordsjælland Pejsestue Havestue Traditionelle retter Familievenlig Højreb

4,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Fantastisk sted for brylluppet

Hold vores bryllup hos Gerlev Kro. Maden var fantastisk, deres have var et utroligt smukt sted at blive gift. Alle ansætte var super søde og venlige og gjorde det til en dag uden bekymringer. Martin var meget fleksibelt med alle vores ønsker og ændringerne i planlægningen og hjælp med alt.
Maden var skræddersyet til vores ønsker og alle retter og specials smagende virkeligt gode (selv om vi har flere kokke i familien som brokker sig altid).

24 maja 2025

Perfekt

Smilende personale god service 😉 det bedste måltid jeg har fået i mange år, tak kommer helt klart igen♥️

25 maja 2025

En rigtig kro

Vi var der for første gang og bare duften, omgivelserne, menneskerne gav den rette stemning og helt fantastisk service fra vi kom ind af døren.
Maden var i top klasse 😊❤️

10 maja 2025

60 års dag

17/4-25 holdt jeg min 60 års dag på kroen og det var helt fantastisk 🤩
En skøn og lækker 3 retters menu, der var kræset godt for, og med de bedste vine dertil 🍷
Betjeningen var smilende, sød og omsorgsfuld - helt i top, og vi manglet ikke noget 🤩🥰

Hilsen Ine og de 26 gæster ❤️

17 kwietnia 2025

80 års fødselsdag

En fantastisk oplevelse at afholde min mands 80 års fødselsdag på kroen. Fantastisk service, flot opdækning, fabelagtig god mad, der manglede abolut ingenting. Tjenerne var der hele tiden og sørgede for at ingen manglede noget og var samtidig nærmest usynlige. Maden blev serveret henholdsvis på tallerken og hovedret blev serveret direkte til hver gæst. Dejlige vine. En oplevelse af de store og gode. Mange tak for den dejlige oplevelse og det er ikke sidste gang vi besøger jer. TAK

15 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Holdt min 50 års fødselsdag på Gerlev…

Holdt min 50 års fødselsdag på Gerlev kro..ALT spillede bare ned til mindste detalje.
Lækker mad..top betjening..ingen manglede noget..der blev fyldt op hele tiden.
Jeg kan kun anbefale kroen..ingen af mine gæster gik sultne derfra .
Kunne ikke ha’ ønsket mig en bedre aften .

11 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Kære ejere af Gerlev kro.

Kære ejere af Gerlev kro.

Tilbagemelding fra julefrokost-buffet den 26.12.

Som altid super god betjening. Fantastisk service.
Har vitterlig ikke et ord at sætte på dette
Ligeså hurtig levering af drikkevarer samt fjernelse af brugte tallerkner samt bestik

Maden:

Der manglede intet...hurtig påfyldning...alt var lækkert...og konstant det vågne
øje på om der manglede noget.

Vi kommer igen det nye år....dog når vi ikke 8 hver gang, da en del kommer fra det jyske.
Men skal helt sikkert nok besøge jer til noget frokost. Og naturligvis julefrokost den 26.12.25

26 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Indløsning af gavekort

Vi dukker ikke op Gerlev kro mere.
Ringe betjening og vi måtte lede efter et stykke mørbrad i mørbradgryden som kostede den nette sum af 199,- kr.
Morgenbordet var ribbet da vi kom ind for at spise morgenmad kl. 8.15.
Værelset var ok, men sengene er pænt bløde og ikke behagelige for gigt patienter.

3 grudnia 2024

Skøn fødselsdagsfest

Min mor har lige holdt sin 80 års fødselsdag på Gerlev Kro. Fint pyntede borde, venlig og smilende betjening, lækker lækker mad med god vin til. Alle hyggede sig og har rost hele arrangementet. Tak for en skøn dag.

30 listopada 2024

Lækker juleanretning på Gerlev Kro

Har holdt det årlige julemøde vi har med vores bestyrelse på Gerlev Kro med efterfølgende juleanretning. Rigtig god mad og meget venlig betjening. Og så er der bare sådan en skøn julestemning på den gamle fine kro og god "julebutik".

20 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

God mad og dejlig betjening

Så har vi lige afholdt en dobbelt Fødselsdag på Gerlev kro. Det blev en fantastisk fest ikke mindst på grund af den gode mad og den gode betjening. Det er et sted vi gerne vil anbefale til alle andre. Endnu engang tak for at I gjorde en god bedre.

15 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Gerlev Kro (En skjult perle)

Vi var en tur på Gerlev Kro med familien.
Kroen, der ligger idyllisk placeret i naturskønne omgivelser, super hyggelig atmosfære, lækker mad og fremragende service og dejlig rent.
Vi bestilte en 3 retters menu og alt var bare lækkert, masser kød, sovs og det lækreste brød på siden.
Stedet er virkelig noget særligt, gode priser og det er bestemt ikke sidste gang vi kommer forbi dette skønne sted.

9 listopada 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej