Gavnø Slot Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 3 z 5

Helt sikkert et meget smukt slot som skal opleves. Må sige i forhold til hvad man kunne se på slottet er entre prisen for høj, da der var mange afmærket steder med privat, det ændre en del p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi ville bare køre forbi og se slottet ude fra vejen , men endte i Apcoas parkeringsfælde. Når man kører over broen kan man ikke undgå at ende på Gavnøs parkeringsplads hvor man bliver fotograferet a... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har nu været 3 gange på GoFly og og en enkelt gang også i park og på slottet, da en opgave for børn førte os rundt. Har egentlig synes det har været super oplevelser, MEN I har et kæmpe problem me... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

På ingen måde pengene værd. Købte billet til at se slottet, de fleste af malerierne kan man ikke se, grundet enormt dårlig belysning. Det er en stor gang genskær. Værelserne kan man kun kigge ind... Zobacz więcej

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

145 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

Intet at se

Har netop været på Gavnø Slot, men fik desværre ikke læst anmeldelser her først.
Så havde vi muligvis ikke smidt penge ud på absolut ingen ting!!!!
Nok fordi, sidste gang, vi var der, fik vi en fantastisk oplevelse, men det er jo også flere år siden.
Nu er der kun visne blomster, at se og et par geder. Blomster fra April til Oktober, som der står på nettet findes ikke.
Desuden er sommerfugle anlægget nedlagt, som vi også kom, for at gense.
Efter lang tids søgen på hjemmesiden, står det under aktiviteter for børn, at anlægget er under lukket ned. I hvert fald ikke noget, man umiddelbart lægger mærke til.
Så alt i alt en meget skuffende og dyr oplevelse.
Forstår ikke hvorfor i vil fjerne min anmeldelse og betvivler dens ægthed, i har jo svaret retur!!

18 maja 2024

Kære LN
Vi er kede af, at jeres besøg ikke levede op til jeres forventninger.Kære Allan
Vi er kede af, at dit besøg ikke har levet op til dine forventninger.

De mange tusinde tulipansorter er en blanding af tidlige sorter og sene sorter, så antallet af blomstrende tulipaner afhænger af tidspunktet for ens besøg og frem for alt vejret. De fleste tulipaner er afblomstret nu på grund af de høje temperaturer, og derfor afholdes der også, som det fremgår af vores hjemmeside Grav-selv-dag, hvor man gratis kan afhente de afblomstrede tulipanløg til egen have.

Sommerfuglehuset er, som det også fremgår af vores hjemmeside, lukket i 2024, idet vi er i færd med at restaurere det bevaringsværdige væksthus samt etablere et helt nyt Herskabsgartneri og tilhørende Sommerfuglehus.

Vi har i år indviet en helt ny trætopbane, Insektsafari med insekthoteller rundt omkring i parken, et helt nyt gedeanlæg med shelter og legetårn til vores 5 afrikanske bjerggeder, som de mindste har taget rigtig godt imod.

I er altid velkommen til at ringe forud for et besøg, hvis I har særlige ønsker eller spørgsmål til os, som vi kan hjælpe med at besvare.

Kæmpe skuffelse

160 kr. i entre...absolut ikke det værd. Afblomstrede tulipaner, kedeligt område og på ingen måde handicapvenligt (stortset umuligt at skubbe en rullestol igennem de mange småsten på deres stier).
Kæmpe skuffelse.

12 maja 2024

Kære Signe
Vi er kede af, at dit besøg ikke har levet op til dine forventninger.
De mange tusinde tulipansorter er en blanding af tidlige sorter og sene sorter, så antallet af blomstrende tulipaner afhænger af tidspunktet for ens besøg og frem for alt vejret. Man er altid velkommen til at ringe forud for besøget, hvis man har særlige ønsker eller spørgsmål.

Som det fremgår af vores hjemmeside, er Gavnø Slotspark tilgængelig for kørestolsbrugere. Undtaget er dog Gavnø Slot på grund af de mange trapper. Det er muligt at reservere kørestole til fri afbenyttelse, når man skal rundt i parken, hvilket mange af vores gæster benytter sig af. Nu kender vi ikke den type "rullestol" du nævner, men måske den ikke egner sig til grusstierne og kun til de asfalterede veje på Gavnø, som man kan benytte hele vejene gennem parken og frem til slottet og klosterkirken. Vi håber, at I benyttede lejligheden til at besøge klosterkirken, som også er inkluderet i dagsbilletten. Der er slisker til rådighed for kørestolsbrugere.

Oceniono na 1 z 5

Har lige været på gavnø slot til…

Har lige været på gavnø slot til markedets dage. 160 kr pr voksen kontra 85 på gisselt felt.
Utrolig få boder ( i forhold til gisselt felt) masser af afblomstrede tulipaner.
Det er bestemt ikke penge værd og der går nok meget længe før vi kommer igen.
Utroligt skuffet oplevelse

12 maja 2024

Kære Allan
Vi er kede af, at dit besøg ikke har levet op til dine forventninger.
Gavnø afholder ikke livsstilsmesse, men til gengæld Markedsdage på Gavnø, som det fremgår af vores hjemmeside, SoMe og alt vores øvrige markedsføring. Der er tale om, at vi i den store weekend omkring Mors Dag indbyder forskellige boder til at tage tage opstilling og inspirere med deres varer. Det er blot et ekstra tiltag, som man får ved et almindeligt besøg uden forøget entre.

Oceniono na 3 z 5

Første besøg levede ikke op til forventninger

Vi havde ikke tidligere besøgt slottet og haven. Måske var vores forventninger for store både til blomsterpragten og markedsboder ud fra de flotte billeder på hjemmesiden. Mængden af blomstrende tulipaner var ikke ligefrem overvældende, og flere bede henlå uden planter og med ukrudt. Guiden omtalte selv, at blomstringen af tulipaner ikke rigtig var lykkedes i år.
Rundvisningen (mod ekstra betaling) var udmærket og fortalte om tidligere og nuværende ejere samt bygningernes og kunstværkernes historie.
Vejret var dog pragtfuldt og helt perfekt til et parkbesøg. Men det var lidt skuffende med den manglende mængde af tulipaner.
Der var heller ikke særlig mange boder til det annoncerede "livsstilsmarked". Hvorvidt bodernes udbud kan relateres som livsstil eks. billige smykker, stangtøj og pølser, vil jeg sætte spørgsmålstegn ved.
Selvom det dejlige vejr indbød til at spise ude, så var antallet af udendørs borde og stole ved "Cafe Tulipanen" meget begrænsede. Vi blev nødt til at sidde inde i, hvor akustikken er lidt dårlig. I øvrigt var udbuddet af sandwich og smørebrød ret begrænset. Det var ingen kulinarisk oplevelse. Der manglede rødvin, bakker, gafler og knive. Vi måtte vente på, at opvaskemaskinen gjorde sit arbejde færdigt. Personalet virkede både meget stresset, forvirret og urutineret.
Alt i alt var det en noget broget oplevelse, som ikke levede op til forventningerne og billetprisen. Inden besøget havde jeg købt årskort for at kunne nyde alle de herligheder, som hjemmeside omtaler i løbet af året.
Tag det som en positiv kritik.... der er mange forhold, som kan forbedres og leve op til de forventninger, som besøgende må forvente ud fra jeres hjemmeside.
Vil I tiltrække lokale og turister, så kræver det også, at man har lyst til at komme igen. Måske min egen fejl, at jeg købte årskort inden besøget :-(

11 maja 2024

Kære Salome
Tak for din konstruktive kritik, som vi sætter pris på. Vejret dette forår har, som du sikkert ved, været ekstraordinært vådt. De store og usædvanlige mængder regn har givet tulipaner svære vækstbetingelser, men til trods for dette har vi haft mange tusinde tulipaner i smuk vækst, som vanligt. Tulipaner er jo en blanding af tidlige sorter og sene sorter, så antallet af blomstrende tulipaner afhænger af tidspunktet for ens besøg.
Dit sæsonkort kan du få stor glæde af. Allerede i morgen den 22. maj kan du som sæsonkortholder komme og grave gratis tulipanløg op til egen have. Sidenhen kommer veteranbilshowet, landets største julemarked, halloween m.m. Husk at kortet også giver rabat på entré mange steder.

Utrolig meget ukrudt

Dyrt, meget få boder, blomster - men til gengæld utrolig meget ukrudt....

11 maja 2024

Kære Anita
Der er i oktober 2023 udplantet i tusindvis af tulipaner i den 8 ha store slotspark, der er en blanding af tidlige sorter og sene sorter.

Markedsdage på Gavnø er ikke en livsstilsmesse, som det fremgår af vores hjemmeside, SoMe og alt vores øvrige markedsføring. Der er tale om, at vi i den store weekend omkring Mors Dag indbyder forskellige boder til at tage tage opstilling og inspirere med deres varer. Det er blot et ekstra tiltag, som man får ved et almindeligt besøg uden forøget entre.

Vi håber, at I ved jeres besøg benyttede muligheden for at se slottet, de nyrestaurerede værelser, den store kunstsamling og klosterkirken, som også er inkluderet i dagsbilletten. Vi har i år indviet en helt ny trætopbane, nye hoppenes i trækronerne, en Insektsafari med insekthoteller rundt omkring i parken og et helt nyt gedeanlæg med shelter og legetårn, som vi håber, at eventuelle børn i jeres selskab har fået glæde af.

Ikke en god oplevelse

Intet var som forventet - haven bar tydelig præg af at være forsømt - masser af ukrudt og bevoksning på gangstierne.
Toiletterne var beskidte og der var ikke håndtørre papir.
De unge piger i både caféen og i indgangen gjorde et forsøg på at levere varen, men de manglede tydelig oplæring.
Vi var fire voksne og et barn - den ene i kørestol.
Haven er ikke handecap venlig.

7 maja 2024

Kære Johann Wolff

Tak for din mail.

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med dit besøg på Gavnø.

Det ekstraordinære vejr i år med store mængder regn har været en stor udfordring for vores gartnere. På grund af vejret har de ikke haft mulighed for at bekæmpe ukrudtet før nu, men med en park på 8 ha, vil der stadig vare et par uger, før alt ukrudtet og bevoksningen på gangstierne er som normalt. Plænerne har været så våde, at vi ikke har kunne gøre brug af parkens maskinpark. Det ville simpelthen have ødelagt dem og efterladt dem med større skader, end hvad regnmængderne har forårsaget.

Toiletterne rengøres dagligt, mindst to gange. Før og efter frokost. Der fyldes op med papir samtidig. Det er desværre ikke alle gæster, som efterlader toiletterne som ønsket, og i disse dage med mange grupperejser dagligt, er de særlig benyttet.

Selve parkens gangstier er plan, og det er muligt at benytte kørestol, inklusive klosterkirken, hvor der ligger kørestolsramper tilgængelig. Vi stiller også kørestol gratis til rådighed for vores gæster, hvis de ikke selv har haft mulighed for at medtage. Idet slottet er fredet, må vi desværre ikke opsætte kørestolselevator på slottet.

Gavnø fonden modtager ingen tilskud, og entréindtægterne går ubeskåret til vedligeholdelse af kulturarven på Gavnø, herunder slottet og de historiske samlinger. Personalet gør en kæmpe indsats hvert år for at bevare kulturarven og fortsat fremvise den for offentligheden. Derfor er vi særligt kede af en sådan 1-stjernet anmeldelse på Trustpilot, idet en park af denne størrelse er meget vejrafhængig, og dette har vi desværre ingen indflydelse på. Gartnerne gør en kæmpe indsats.

Bondefangeri

Vi havde i den grad set frem til besøget, men at betegne det en tulipanfestival at besøge Gavnø Park nu her i foråret, kan kun betegnes som det rene bondefangeri. Det koster kr. 160 at komme ind i en ikke specielt velholdt park med spredte tulipanbede, delvis udgåede tulipaner og ikke så lidt ukrudt. Eneste positive oplevelse var vejen op til slottet med en allé af blomstrende kirsebærtræer, og det kostede til gengæld ikke noget!

29 kwietnia 2024

Kære Jørgen Winther Rasmussen

Vi er ked af, at jeres besøg ikke har levet op til forventningerne.

Der er i slotsparken udplantet mange tusinder tulipansorter, som er en blanding af tidlige og sene tulipansorter. Blomstringen afhænger naturligvis af vejret og hvilen dag, man besøger parken.

Vi håber, at I benyttede lejligheden til at besøge det historiske rokokoslot og de nyrestaurerede værelser, foruden klosterkirken. Havde I børn med håber vi også, at de benyttede muligheden for at komme på Insektsafari, skattejagt, besøge vores helt nye gedeanlæg eller prøve kræfter med den helt nye trætopbane og de tilhørende hoppenet i trækronerne.

Redigér svar

Oceniono na 1 z 5

Hele familien var taget afsted

Hele familien var taget afsted, og især min mor havde glædet sig, til at se tulipaner i lange baner og med de smukkeste farver, men nej…. 😳🤷🏼‍♀️
Der var flere bede med mælkebøtter, end der var tulipaner… 160,- pr voksen for at se tomme bede og ukrudt, det er bare IKKE ok…
Oveni den store skuffelse, så havde vi booket en kørestol, hvilket jo er en dejlig service, men at den så kører på træhjul, som ikke rigtig går i spænd med sten og grus stier, det gjorde ikke oplevelsen bedre… 🥵🙄

Hvis vejret har været skyld i den dårlige blomstring, så burde prisen som minimum været fulgt med. Eller man skulle ha været gået ALL IN, på at gøre ALLE bede fine og fri for gule mælkebøtter…
ØV…

28 kwietnia 2024

Kære Rikke

Tak for din besked. Tulipanfestivalen i slotsparken er af naturlige årsager afhængig af vejret, hvilket også fremgår af vores hjemmeside. Det kølige forårsvejr i år medførte, at de mange tusinde tulipaner lod vente på sig og sprang ud senere, end når foråret har været varmt og lunt. Man er altid velkommen til at benytte billetten igen, når Tulipanfestivalen for alvor er igang.

Det er rigtigt, at vi tilbyder lån af kørestole, som kan bookes i cafe Tulipanen. Kørestolene er udstyret med gummihjul - og ikke træhjul.

Vi håber, at I benyttede lejligheden til at besøge det historiske rokokoslot og de nyrestaurerede værelser, foruden klosterkirken, som er indeholdt i entreen. Havde I børn med håber vi også, at de benyttede muligheden for at komme på Insektsafari, skattejagt, besøge vores helt nye gedeanlæg eller prøve kræfter med den helt nye trætopbane og de tilhørende hoppenet i trækronerne.

Oceniono na 1 z 5

Snyd og bedrag - bliv væk!!!!

De kalder det tulipa-festival, men uden rigtig at have tulipaner

Når man er kommet ind efter at have betalt, så kan de sætte et skilt om, at vejret har gjort, at det ikke er et godt tulipan-år, men det skilt burde stå før billetlugen samt oplyst på sociale medier/hjemmeside, så man kan træffe en beslutning på oplyst grundlag frem for at blive snydt.

Når kun omkring 1/3 af tulipanerne er lykkes så burde man også kun tage 1/3 af den normale billetpris.

Oveni det så var de andre bede, som blomstre senere, fyldt af ukrudt, og overhovedet ikke blevet passet, så det hele lignede en park i et 3. rangs sted, fremfor en slotspark

27 kwietnia 2024

Kære Isabelle Christensen

Tak for din besked.

Tidspunktet for Tulipanfestivalen i slotsparken er af naturlige årsager afhængig af vejret, hvilket også fremgår af vores hjemmeside. Det er ikke korrekt, som du skriver, at 1/3 af tulipanerne ikke er "lykkedes". Det kølige forårsvejr i år medfører, at de mange tusinde tulipaner lader vente på sig og springer ud senere, end når foråret er varmt og lunt. I skal være hjertelig velkommen til at benytte billetten igen, når Tulipanfestivalen for alvor er igang indenfor 1-2 uger.

Oceniono na 2 z 5

Skuffende oplevelse

Når tulipaner etc. er så dårlige pga. vejret at man selv synes et skilt er på sin plads, så sætter man det før betalingen.
Det var virkelig en skuffende oplevelse.
PS min hustru har aldrig været i parken.

Og hvilken frækhed at bede om flere oplysninger, med trusler om at fjerne anmeldelsen. Hvordan tænker I at det er muligt at beskrive et skilt, hvis jeg ikke havde været i parken

28 kwietnia 2024

Kære Lars Christensen

Tak for din besked. Vi har også modtaget en enslydende besked fra din hustru, går vi ud fra, og du modtager derfor samme svar.

Tidspunktet for Tulipanfestivalen i slotsparken er af naturlige årsager afhængig af vejret, hvilket også fremgår af vores hjemmeside. Det er ikke korrekt, som du skriver, at tulipanerne i år er "dårlige". Det kølige forårsvejr i år medfører, at de mange tusinde tulipaner lader vente på sig og springer ud senere, end når foråret er varmt og lunt. Du kan hver dag følge med på vores SoMe kanaler og se, hvor langt de er kommet.

HVOR HERRE BEVARES!!!

Kr 160,- for at se på nogle Påskeliljer(de gror vel af sig selv)og tulipaner i stærkt begrænset omfang . "Berigende" besøg i slotskirken. Mest positive, de har lukket for "sommerfugle huset"(var i forvejen under al kritik!) pga renovering(gad vide hvornår det er færdigt?) var i forvejen TOTALT, spild af tid! De må virkelig mangle penge, og /eller professionel administration.
Efter jeres svar, altid noget man kan benytte billetten gen. Jeg synes dog stadig at Kr 160,- er pænt i overkanten.Jeg kunne ikke se at der var adgang til andet end kirken, ikke slottet?

21 kwietnia 2024

Odpowiedź od Gavnø Slot

Tak for din besked. Tidspunktet for Tulipanfestivalen i slotsparken er af naturlige årsager afhængig af vejret, hvilket også fremgår af vores hjemmeside. Det kølige forårsvejr i år medfører, at de mange tusinde tulipaner lader vente på sig og springer ud senere, end når foråret er varmt og lunt. I skal være hjertelig velkommen til at benytte billetten igen, når Tulipanfestivalen for alvor er igang indenfor 1-2 uger.
Vi er kede af, at jeres besøg ikke er blevet indfriet med en blomstrende Tulipanfestival, men vi håber, at I vil komme tilbage om et par uger, og samtidig opleve Danmarks største Kirsebærallé være i fuld blomst!
PS Sommerfuglehuset er, som oplyst på vores hjemmeside, under renovering, idet et helt nyt væksthus og sommerfugleland er i færd med at blive etableret og det historiske Figenhus renoveres.

Forfærdelig oplevelse

Ja, vi kom jo så aldrig ind på Gavnø Slot. Vi holdte i kø 1 km fra slottet i over en time. Det var slet ikke til at komme frem! Og af hvad jeg kan læse af andres oplevelse har det været fuldstændig uacceptabelt med den mængde mennesker I lukker ind. Det er jo på ingen måder i orden!
Så må man sætte et maksimum på og skrive udsolgt, når man har det antal der rent faktisk er plads til. Men kan man tjene en ordentlig stak penge, så gør man jo gerne det og er sikkert fuldstændig ligeglade med, om folk kommer ind eller ej.
Jeg skriver en mail og regner med, at jeg får mine penge retur. Jeg har jo betalt for en oplevelse, jeg ikke har kunne bruge, fordi I ikke kunne lukke os ind, da der var for mange mennesker. Svineri.

Kære Cecilie,

Vi beklager den lange bilkø og den dårlige oplevelse. Det er bestemt ikke det vi ønsker for vores gæster.

Grundet mange besøgende til Jul på Gavnø, blev vi i en periode nødt til at stoppe for bilerne til Gavnø for at vores gæster stadigvæk fik en dejlig oplevelse under julemarkedet. Vi havde både informeret om de ekstraordinære mange besøgende på vores sociale medier, samt lukket for køb af onlinebilletter på vores hjemmeside. Alt dette for ikke at få flere gæster til Julemarkedet. Desværre kan vi ikke se på hvilke biler der har købt online billetter og hvilke der ikke har købt, så vi kan først prioritere vores online gæster når I ankommer til Julemarkedet hvor der er en speciel "hurtigt" indgang kun til jer.

Du er meget velkommen til at skrive til os på info@gavno.dk vedr. dine ubrugte billetter.

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig oplevelse alt for mange…

Virkelig dårlig oplevelse alt for mange mennesker kunne ikke komme til boderne alt for lange kø’er det vil vi ikke igen også har vi betalt 100kr entre for det kan ikke anbefales også kunne man ikke komme ind på slottet. Jul på Gavnø nej tak … med alle de 1 stjerne i har fået burde i give folk deres penge retur det ville være god stil

Kære Bi,

Vi beklager meget at du ikke fik den oplevelse som du havde forventet. Jul på Gavnø er Danmarks største julemarked. Man kan derfor forventet at vi også modtager mange besøgende. Vi lukker aldrig flere gæster ind end hvad der er tilladt, men tager selvfølgelig din feedback til os.

Både Slottet og Slotsparken var åbent - især slottet var pyntet smukt op til jul. Vi havde mange gæster der nødt Slottet og Slotsparken som var inkluderet i din billet.

Oceniono na 1 z 5

Julemarkedet kan desværre ikke anbefales

Som mange andre skriver var der grotesk mange mennesker. Vi ankom til åbningstid og her var det ok. Der var mange men det var muligt at se lidt og bevæge sig rundt i et stille tempo. Herfra gik det dog stærkt omkring en halv time efter ankomst var der proppet. Altså selvfølgelig forventede vi, at der ville være mange mennesker, men det var umuligt at bevæge sig rundt eller se noget som helst.
Super ærgerligt for stedet har da potentiale. Vi kørte hurtigt igen og kunne konstatere at køen til både til billetter og ikke mindst bilkøen var vokset til måske 3-4km lang og næsten ikke bevægede sig. Jeg tror ikke de stakkels mennesker nåede det inden lukketid!
Vi kommer ikke igen.

De burde overveje biletter med tidsinterval, noget som mange udbydere af oplevelser benytter sig af i dag. Det er et nyttigt system, når man ønsker sine gæster får en god oplevelse.

Kære Stine,

Tak for din feedback.

Den dårlige oplevelse er bestemt ikke det vi ønsker for vores gæster.

Grundet mange besøgende til Jul på Gavnø, blev vi i en periode nødt til at stoppe for bilerne til Gavnø for at vores gæster stadigvæk fik en dejlig oplevelse under julemarkedet. Det er denne kø du oplevede, da du kørte fra os. Vi havde både informeret om de ekstraordinære mange besøgende på vores sociale medier, samt lukket for køb af onlinebilletter på vores hjemmeside. Alt dette for ikke at få flere gæster til Julemarkedet.

Vi er i gang med at lave nye tiltag til næste år, så vi bedre kan få fordelt vores gæster over hele vores åbningstid, så vi undgår at alle kommer på samme tid på dagen som vi oplevede i år.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer laaangt væk fra denne klamme …

Hold jer laaangt væk fra denne klamme og ulækre pengemaskine. Alt for mange mennesker og biler og alt alt for høj entrepris for ingenting. Ækel toiletvogn, ækle og ikke rengjorte spise-oaser hvor du kan indtage dine kolde æbleskiver og gløgg, skulder v skulder med fremmede mennesker, grundet ekstremt overopfyldning af overbetalende gæster.
Og hvorfor kaldes det “jul på gavnø slot” når nu man på ingen måder er i nærheden af slottet? Man går jo rundt et godt stykke derfra i en gammel lade?
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse og vi kommer aldrig nogensinde tilbage.

12 listopada 2023

Kære Janne,

Den dårlige oplevelse er bestemt ikke det vi ønsker for vores gæster.

Vores arrangement hedder "Jul på Gavnø" hvor julemarkedet er over i vores avlsbygninger mens slotsparken og slottet er som udstilling hvor der er pyntet smukt op til jul. Entré til Slottet og Slotsparken er inkluderet i din billet.

ALT for mange mennesker!

Vi havde glædet os til julemarked på Gavnø i dag. Mine forældre og min 3 årige datter tog afsted og var der kl 10:15 ca. Her var der okay, ikke for mange mennesker og man kunne se standende.
Men allerede 30 min efter var der simpelthen så mange mennesker og kl 11:30 var det umuligt at komme rundt.

Det var slet ikke muligt at se de fine stande, ej eller købe noget.
Der var så mange mennesker at man blev skubbet til, kørt ind i af barnevogne og ikke kunne gå videre.
Hvad der skulle have været en hyggelig dag med god julestemning, blev i stedet en stresset og frustreret dag.

Da vi kørte hjem kl 11:45, var der den længste kø ud mod Gavnø på flere kilometer og køerne ind til selve julemarkedet var også meget lange, og på det tidspunkt var der allerede alt for mange mennesker!

I burde sætte begrænsning på hvor mange der må komme ind, samt tidspunkter, hvis i ønsker det er noget der skal være hyggeligt.

12 listopada 2023

Kære Christine,

Tak for din anmeldelse. Den dårlige oplevelse er bestemt ikke det vi ønsker for vores gæster.

Menneskemylder

Møg hamrende elendigt besøg. Det jo jo helt galt at i kun tænker på penge og er fløjtende ligeglade med jeres besøgende. Det er jo ikke til at bevæge sig rundt med så mange gæster, man ser ikke standende og hvad der skulle være en rolig og hyggelig eftermiddag bliver erstattet af stress og jag. Og i behøver ikke kommentere med jeres kommentar som i plejer. For i burde lære af jeres fejl, få indført et vist antal billetter til diverse tidspunkter, det ret nemt hvis ikke det var fordi i var så penge griske.

Kære Bamsefar,

Tak for din feedback.

Den dårlige oplevelse som I havde under jeres besøg er bestemt ikke det vi ønsker for vores gæster.

Oceniono na 1 z 5

Don’t go - Absurd dårlig logistik håndtering!

Vi vendte om efter at have holdt i kø i over 40 minutter, hvor bilen havde rykket sig ca 100 meter i den 3 km lange kø.
Absurd dårlig logistik håndtering!
Og super ærgerligt når vi havde brugt 400 kr på billletter.

Kære Janni,

Team Gavnø

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej