Helt sikkert et meget smukt slot som skal opleves. Må sige i forhold til hvad man kunne se på slottet er entre prisen for høj, da der var mange afmærket steder med privat, det ændre en del p... Zobacz więcej
Vi ville bare køre forbi og se slottet ude fra vejen , men endte i Apcoas parkeringsfælde. Når man kører over broen kan man ikke undgå at ende på Gavnøs parkeringsplads hvor man bliver fotograferet a... Zobacz więcej
Har nu været 3 gange på GoFly og og en enkelt gang også i park og på slottet, da en opgave for børn førte os rundt. Har egentlig synes det har været super oplevelser, MEN I har et kæmpe problem me... Zobacz więcej
På ingen måde pengene værd. Købte billet til at se slottet, de fleste af malerierne kan man ikke se, grundet enormt dårlig belysning. Det er en stor gang genskær. Værelserne kan man kun kigge ind... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Slidt og lukket
Hvis man ikke vil i go high banen så bliv væk.
Sommerfugle parken er lukket (den ville vi se)
Der er ingen forklaring eller info om det er på slottet.
Parken var kun pæn i den første del.
Skuffende og vi var færdig på 1 time
Alt for dyrt samt dyr parkering som ikke stoppede som der står på skiltene
Farlig afslutning på svævebaner
I besøgte Go Fly og overordnet var det en okay oplevelse. Dog skal man være opmærksom på at man ikke kan stoppe undervejs på en af banerne - når først man er startet er man tvunget til at gå hele ruten igennem. Afslutning på bane 4 og 5 er decideret farlige!! Vi kørte begge med høj hastighed ind i den afsluttende jordhøj med ryggen først. Personalet kommenterede at man bare kan styre og lande med benene, men når man prøver det første gang ved man jo ikke lige hvordan man styrer og jeg er reelt bange for at benene var brækket hvis de havde ramte først. Min datter fik slag i ryggen og et mindre piskesmæld i nakken, og jeg selv har alvorlige smerter i ryggen. Turene er ok - men afslutningen er for farlig med stor hastighed og dårlig landing
Stor skuffelse
Parken var en meget stor skuffelse, de blomsterbede der er holdt, er meget rodede med dårlig sammensætning af blomster. Den overvejende del af bedene var enten tomme el. fyldt med "vild natur". I rosenhaven fandt vi kun en labyrint, der er så tilgroet, at den er helt umulig at komme ind i.
Kommer desværre ikke igen.
Hvis man kan give en halv stjerne så…
Hvis man kan give en halv stjerne så var det denne oplevelse skulle have.
Man betaler 320,-kr for at se nogle helt afblomstrede tulipanbede, en kedelig sansehave som ligner de danske vejgrøfter"vild med vilje",og masse skilte der står ingen adgang.
Det eneste man kan få lov at se på selve slottet, er nogle gamle mørke værelser med møbler fra år ?
Desuden var der tusindvis af billeder af personer som lignede Jesper fra tv med en kromosomfejl.
Undskyld Jesper!
Det som var pæneste var kirken, alt andet var totalt kedeligt.
Absolut ikke pengene værd, og ud over det så bliver man også opkrævet næsten 50 kr for parkering.
Til trods for øsende regnvejr
Til trods for øsende regnvejr, var besøget til det vidunderlige bilshow simpelthen så godt.
Tak for det. Fin betjening i caféen- alt godt.
Ingen tydelig skiltning af p-afgift, bøde modtaget
Tyveri ved højlys dag! Parkeringsafgift på 45 kr indført uden TYDELIG skiltning. Resultat 550 kr i bøde (hvem vil undlade at betale 45kr, hvis ellers man er opmærksom på, at der er indført p-afgift?)
En park med flotte tulipaner i bede, men større arealer med ukrudt, nedlagte bede, sommerfugle hus lukket, etc og stadig til 160kr i entré/person.
Ak en skidt oplevelse 😡
Bliv væk!
Vi besøgte parken d. 31. maj. En meget skuffende oplevelse, absolut ikke pengene værd! Tulipanerne var selvfølgelig afblomstrede, men i stedet for at der var noget andet i de mange bede, stod de bare med visne blomster. De andre bede var fulde af ukrudt og havde dårlig skiltning. Græsset var for langt. Afsnittet med sommerfugle var lukket. En virkelig dårlig og dyr oplevelse.
2 uger efter besøg har vi modtaget P-bøde
Besøgte Gavnø Slot d. 11. Maj med min søster. Nu 2 uger senere modtager vi en P-bøde fra Apcoa på 550kr!
Vi har besøgt parken hvert eneste år i mange år, og har aldrig betalt for parkering. Vi ville med glæde have betalt 50kr i P-afgift, men så absolut ingen skilte med oplysninger om at der nu skulle betales for parkering. Ingen nævnte det ved indgangen da vi betalte for entre. Vildt irriterende! Man burde godt kunne forvente at parkeringsafgiften blev nævnt ved indgangen, eller en tydeligere skiltning på p-pladsen.
Parken så skrækkelig ud. Ukrudt allevegne, tomme bede. Sommerfuglehuset var lukket, og det hele så ud som om det var under ombygning.
Vi var to voksne og to børn afsted
Vi var to voksne og to børn afsted. Vi glæder os til at se mange smukke blomster; men der var meget få , da der var mange der var udtørret og flere steder , der ikke var plantede blomster . Sanse haven var tom. Sommerfugle område , var under ombygning . Labyrinten var en KÆMPE skuffelse , den var groet til af ukrudt.
Absolut en skuffelse .
Virkelig smuk park
Fantastisk smuk park og smukke omgivelser😍
Vi tog derned for at Go-High i trætoppene. Og vi fik en virkelig god introduktion af Emil. Vi har prøvet det andre steder, men sikkerhedsudstyret på Gavnø er virkelig nemt at bruge👍
Der er (kun) 6 baner, og de er ikke alt for svære. Men sjove.
Eneste minus er, at hjemmesiden skriver, at man får 10% rabat, hvis man booker online. Det fik vi ikke, fordi vi havde overset, at man selv skal indtaste en rabatkode😞
De 10% burde automatisk trækkes fra, da man jo KUN kan booke online via hjemmesiden😉
Akustik problem
I går, var jeg en del af et netværksarrangement med 141 mennesker. Arrangementet som var planlagt af gruppen selv var virkelig godt. Problemet var at slots lokalerne, havde så dårlig akustik at ingen kunne hører hinanden. Man kan ikke engang fører en samtale med en der sider overfor. Så skal man bruge lokaler til stor fest, så find et andet sted.
Skuffende besøg
Skuffende besøg. Levede slet ikke op til forventningen og gav indtryk af et etablissement, som vil maksimere indtjening på bekostning af kundeoplevelsen.
Var i dag i Gavnø slotspark for at se…
Var i dag i Gavnø slotspark for at se tulipaner og nyde parken.
Det er så den mest triste oplevelse jeg/vi har oplevet i parken, som vi ellers har været på besøg i flere gange.
Det kan dog ikke anbefales at besøge denne park mere.
Entre 160,00kr og 45,00 kr i parkeringsafgift.
Dette er hvad man får for sine penge.
En virkelig dårlig vedligeholdt park, med masser af ukrudt i bedene dårlig læselige skilte eller slet ingen på hvad det er, der er i bedet, men okay ukrudt behøver heller ikke nogen nærmere forklaring.
Sommerfugle huset, nå nej det var lukket grundet renovering. Det står heller ikke på hjemmesiden.
Det ene hjørne af parken ligner nærmest en genbrugsplads for planter og gødningsbunker.
Om alt dette skyldes ny ledelse elller at Gavnø slot bare fattes penge skal være usagt.
Fjern denne hadet P afgift som tydeligvis ikke gør gavn for haven.
Om jeg kommer igen er jeg meget i tvivl om, men det vil tiden vise og evt. bedre anmeldelser på Trustpilot.
Ps. Stakkels søde og venlige pige/unge dame som sad i kassen og skulle både hjælpe og forklare hvordan jeres tåbelige P. afgift skal betales sammen med entre billet.
Kan ikke anbefales
Dagens mors dags tur gik til Gavnø slotspark, som så mange gange før. Men hov, nu skal der betales for parkering og “skidtet virker ikke på nummerpladegenkendelse” så der betales i kassen ved indgangen ved at skrive registreringsnummeret og telefonnummer. Jeg må have overset noget, der har aldrig været P-afgift før. Parken ligner noget der ikke stemmer overens med 3 x entre billet. Godt nok er der stadig flotte tulipan bede at kigge på, selvom nogen jo allerede er afblomstret. Men alle de andre bede ! Hvad sker der lige der, det ser ud som om alt er under renovering eller omplantning kald det hvad du vil. Hvor blev navneskiltene af i sansehaven, skal vi nu gætte os til hvad der er hvad!
Sommerfuglehuset kan vi heller ikke se grundet renovering. Hvor stod det lige ? Toiletbesøg blev det også til, er der ingen der gør rent der mere? Det var papir overalt ved siden af skraldespandene, fordi de var fyldte.
Alt i alt en rigtig dårlig mors dags oplevelse, har ikke lyst til at besøge Gavnø igen.
Dog skal siges at pigen i kassen var fantastisk venlig og imødekommende, det er synd for hende at skulle sidde og undskylde til hver eneste betalende gæst, fordi alle havde problemer med den pokkers parkereringsafgift. Fjern P afgiften, pengene går jo ikke til haven, det mærkes tydeligt.
10/5-2025 røveri ved højlys dag
10-5-2025. 165kr i indgang pr voksen ( vi var 4) 50kr i parkering. 710kr inden vi overhoved kom ind. 20 sløje boder, hvor der intet arrangement var fra personalet. Vi kommer ikke igen. Som i aldrig !
Bøde for at besøge parken
Vi har besøgt slotshaven hver påske de seneste ca 20 år. I år blev vi 2 uger senere tilsendt en parkeringsbøde på 550 kr. Der lusker altså parkeringsvagter rundt ved en turistattraktion langt ude på landet nu. Uden at de vælger at sætte en seddel på ruden, naturligvis. Smart, for på den måde risikerer man jo ikke at blive opdaget. Men dem har I jo i sagens natur selv inviteret. I kan jo overveje, hvor smart det er, at I selv har sat vagter til at luske omkring og give jeres kunder bøder for at holde på parkeringspladserne ude på nærmest åben mark, og hvordan det vil reflektere på jeres renomme og besøgstal i fremtiden. Vi er i hvert fald færdige med at komme her.
Tulipanerne var flotte
Tulipanerne var flotte, men det er ikke stisystem for kørestole.
Vi brugte ledsagerkort, var OK.
Handicapparkering på stejl ujævnt terræn; —- og så betale knap 50 kroner??? Dette er ikke godt nok Otto.
kørte igen
vi kørte idag fra Gilleleje til Gavnø slot for at opleve tulipaner. På parkeringen hvor vi betalte straks, blev vi mødt af flere vrede og skuffede gæster. Alle rådede os til ikke at gå ind, blandt andet fordi at parken ikke er hvad den har været, samt manglen på tulipaner. Nogle anbefalede os, at vi istedet kørte til Karrebæksminde, vi fulgte deres råd. Jeg havde både min datter på 5 og min mormor på 85 med, vi var ærgerlige over at have brugt en dag på så meget kørsel, men vi sætter pris på de ærlige mennesker som frarådede os at gå ind i parken og dermed sparede os entréen.
Fjern p-afgiften
160 kr for entré er ok set i lyset af det kæmpe arbejde det må være at sætte alle tulipanløgene, og i det hele taget at holde parken, men at man også skal betale for parkering finder jeg usmagelig, og det er vi ikke éne om, det bør i fjerne igen.
Toiletterne kunne godt trænge til en opdatering.
Kedelig oplevelse
Kedelig oplevelse. Vi kommer og besøger parken i påsken. Desværre er deres dejlige legeplads til børn væk. Der er bygget andet leg i luften. Da vi går rundt i parken lugter der utroligt meget af røg! Om de brænder halm eller andet ved jeg ikke? Men utroligt chikanerende, at hele parken stinker!
Vi finder også ud af at sommerfugle huset er lukket. Det kunne man godt orientere om på jeres hjemmeside. Alt i alt en stor skuffelse. Absolut ikke pengene værd.!