Gasel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gennemsigtigt og nemt elselskab med gode priser. Har været kunde in flere år nu efter at have skiftet rundt efter pris og vilkår. Vilkårene får man ikke bedre andre steder, og prisen er også lav, så... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Det har fungeret godt den sidste måned, så jeg justerer mine stjerner. --------------- HISTORIE ---------------------- Dette er mest for at give besked til andre som har store problemer med der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Som nyere kunde kan jeg klart anbefale at skifte til Gasel. Nu får vi endelig en elregning, der er til at gennemskue - ingen abonnement, skjulte gebyrer mm., men blot det faktiske forbrug til en af ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi valgte efter 37 år i København, at flytte tilbage til Skagen for at nyde vores pension. Vores nye hus har varmepumpe, så vi valgte Gasel p.g.a deres gode anmeldelser på denne side og fordi de var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zakład energetyczny
  2. Gazownia

O Gasel

Napisane przez firmę

Velkommen til Gasel - din leverandør af el med gennemskuelige priser.

Gasel sælger grøn strøm til børspris fra danske solceller. Det betyder, at du ikke bliver overrasket af skjulte gebyrer og tillæg.

Hos Gasel modtager du din regning hver måned, din regning er gennemskuelig, da du betaler for dit faktiske forbrug, du betaler ikke abonnement og der er ingen bindingsperiode.

Gasel er en del af Energi Fyn.
Gasel er et selvstændigt brand i Energi Fyn koncernen, der er et af Danmarks største energiselskaber. Når du valger Gasel som leverandør af grøn energi, vælger du således også en leverandør med årtiers erfaring indenfor energiforsyning, handel og billig grøn strøm og god kundeservice.

Sjove fordele for hele familien
Besøg vores oplevelsesportal og se, hvilke familieforlystelser du kan få adgang til med op til 25% i rabat på entrebilletterne. Vælg mellem nogle af de sjoveste, vildeste og mest hyggelige forlystelser og dyreparker i Danmark.
Du bestemmer naturligvis selv, hvornår I vil af sted – og som børnefamilie kan I spare gode penge på jeres besøg i Danmarks forlystelser og dyreparker.

Har du spørgsmål, så giv os et ring
Vores kundecenter sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Vores telefonnummer er: 70 20 35 70.
Vores åbningstider er:
Mandag - torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00
Du kan også skrive til os på: kundecenter@gasel.dk

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

At jeres app ikke fungerer

At jeres app ikke fungerer - det er bare så irriterende.Langt de fleste at vores “elslugere” kan times til det billigste tidspunkt på døgnet.
Er dog glad for jeres transparente fakturering.

19 grudnia 2022

Hej Lise

Jeg skal beklage de udfordringer du har med vores app. Vi arbejder på højtryk for at få løst problemerne.

Det glæder mig at faktureringen er let og overskuelig.

Rigtig god jul.

Venlig hilsen
Thomas, Salgsleder Gasel

Super service

Havde i går kontakt til kundeservice, ja det tog 1 1/2 time kø men det var vi indstillet på, helt ok. Snakkede med en ung dame som var venlig og imødekommende, hun kunne ikke i første omgang hjælpe men lovede at ringe tilbage. Må indrømme at vi tænkte hende hører vi nok ikke fra. Men så ringede hun i dag og fortalte at hun kunne hjælpe os med det vi havde henvent os med. Det var en positiv oplevelse vi fik. Håber hun får vist denne. TAK

21 listopada 2022

Svindel firma

Endnu en a'conto faktura, og umuligt at komme igennem til kundeservice.

22 listopada 2022

Hej Max

Jeg skal beklage de udfordringer du har med aconto fakturering. Jeg ved du har været i dialog med Nanna, og sagen er stadig i gang. Nanna kontakter dig, så snart tingene er bragt i orden.

Venlig hilsen
Thomas, Salgsleder

Oceniono na 1 z 5

Sidder lige nu som nr et i køen og har…

Sidder lige nu som nr et i køen og har gjort det i 17 minutter(nu 21 minutter som nr 1 i køen - begynder at blive bekymret over at se mange dårlige anmeldelser. Tanken går på om deres udmærket priser inde på Elpris.dk er lige så ustabile?!
Så mon der er hold i den besparelse på ca. 8000 kr. ved at skifte til dem fra nuværende selskab ?!

21 września 2022

Hej Mikael

Tak for din anmeldelse.

Vi er bekendt med, at der i perioder er længere svartider for tiden. Vi kan kun beklage dette, og alle løber så hurtigt som de kan.

M.v.h. Kenneth

Oceniono na 1 z 5

jeg har nu ventet i over 2 timer på at…

jeg har nu ventet i over 2 timer på at blive ringet op
man kan aldrig få nogen til at ringe eller svare det bliver dårliger for hver dag

30 sierpnia 2022

Hej Toni

Tak for din anmeldelse.

Travlheden, som vi oplever for tiden, kan bevirke, at der kan gå op til et par timer før at vi ringer retur, men vi vil altid ringe retur samme dag, som der er bestilt Call Back.

M.v.h. Kenneth

Oceniono na 4 z 5

Gasel, 4 stjerner pil opad

Jeg er tilfreds med Gasel og har jordvarme. Gasel kunne få den 5. stjerne, hvis de kunne opgradere deres app. To ting ved app'en kan forbedres. 1. Hver gang man aktiverer app'en, er det forfra fra start. Og så skal man bruge alt for lang tid på at komme derhen, hvor man slap sidst. Giv valgmulighed: a, der hvor du var sidst og b, hovedmenu. 2. Der er ingen information om aktuelle spotpriser med alt (altså spotprisen + alt det øvrige) på en kWh. Så vil app'en virkelig være nyttig.

2 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Jeg er meget utilfreds med Gasel

Jeg er meget utilfreds med Gasel, Der er lang ventetid på Telefonen, og jeg var nr. 56 i køen.
Det kan man ikke vente på, når det er noget der haster.

Selvom jeg har bedt om at blive ringet op, nu har jeg ventet i over 1 time.

Jørn Petrius
Præstø

24 czerwca 2022

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse og ligeledes tak for en behagelig samtale i går.

Såfremt at har flere spørgsmål, må du endelig vende retur igen.

God dag,

M.v.h. Heidi

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej