Min nabo og jeg havde en bøgehæk der var groet os lidt over hovedet, så vi fik Gartner Frederik & Co. til at gøre arbejdet med klipning og beskæring. Efter at jeg havde set tre stærke mænd være i ga... Zobacz więcej
Gartner Frederik har løst sin første opgave for os, og ved fremtidige behov bliver det også ham vi kontakter. Både Frederik og de folk han har med er yderst behagelige at omgås, han forstår en brief,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi varetager alle grønne opgaver og vi vil hellere end gerne tilbyde dig professionel hjælp til haven. Ring og få en snak med Frederik :-)
Svend P. Jacobsensvej 9, 3250, Gilleleje, Dania
- +4560615078
- info@gartnerfrederik.dk
- www.gartnerfrederik.dk
Rydning af krat/småttæer
Vi havde et ca. 28 meter krat/småtræer som vi skulle have fjernet, og plante nyt. Vi valgte Gartner Frederik og Co til opgaven, og det har vi bestemt ikke fortrudt! De mødte op 4 mand med diverse maskiner og fuldførte opgaven præsic som aftalt, og til prisen i henhold til tilbud. Søde, venlige unge mennesker - vi vil til enhver tid hyre dem igen👍😊
Tilfreds kunde
Efter at jeg havde set tre stærke mænd være i gang i fire timer med nogen haveredskaber der langt overgår hvad vi selv havde, tænkte jeg at pengene var givet godt ud. Det havde vi ikke selv kunne klare.
Derudover har de lavet et rigtig pænt stykke arbejde og gjort præcis som vi ønskede det.
Anbefalingen givet videre
Vi fik firmaet anbefalet af en bekendt. Og vi kan kun give anbefalingen videre. Frederik var meget fleksibel til at komme og se på det vi ønskede han skulle lave. Han gav et godt og rimeligt tilbud. Dagen kom for hvor arbejdet skulle udføres det gik og super fint. Og vi ser frem til næste gang Frederk skal komme og hjælpe os.
Super fin service og godt arbejde. Kan kun anbefale Gartner Frederik.
Frederik laver et virkelig godt stykke…
Frederik laver et virkelig godt stykke arbejde. Han holder alle aftaler.
Vi kan på kreftigste anbefale ham.
Altid høflige og til tiden
Altid høflige, altid til tiden og altid profesionelt arbejde. Tak for hjælpen. 🌱
Gartner Frederik er absolut ok ....
Valgte at entrere med Gartner Frederik og co. i forbindelse med et større flise arbejde (ca. 100 m2) som indebar udskiftning af ca. 60 år gamle fliser. Blev mødt med stor imødekommenhed og oprigtig forståelse/forklaring/dialog om problemstillinger i forbindelse med opgaven. Har en let skrående grund som gav udfordringer hele vejen rundt om huset og udenomsbygning. Meget tilfreds med resultatet og Gartner Frederik er klart til UG. Behøver vel næsten ikke nævne at tilbuddet matchede den endelige pris.
Et imponerende resultat
Vi har i 2025 brugt Gartner Frederik og hans dygtige folk til en total omlægning af vores baghave, inkl. sandstone-terrasser, højbede i cortensstål og meget andet. Gartmerne var med hele vejen fra design til færdiggørelse. Resultatet er imponerende, og vi nyder det hver dag.
Gartner Frederik og hans team har…
Gartner Frederik og hans team har fældet og beskåret flere træer hos os og vi er yderst tilfredse. Prisen var fair, de ryddede flot op og vi har fået en både venlig og professionel behandling fra start til slut. Vi vil klart anbefale og selvfølgelig selv bruge Gartner Frederik og hans team igen
Kan varmt anbefales
Møder op som aftalt, Gode, effektive og venlige folk, der også rydder flot op.
Hækkeklip
En meget flot arbejde. Han overholder aftale. Jeg har brugt ham i 3 år og altid resultaten er meget tilfredsstillende. Jeg anbefaler ham til de andre.
Bruger dem gerne igen 👏👍🏼
Rigtig god, stabil og fair 😃
Har brugt Gartner Frederik til den store årlige gennemgang af haven 4 år i træk.
Han en man kan regne med. altid godt arbejde og til en fair pris.
Jeg giver Frederik mine varmeste anbefalinger.
Gardner Frederik lavet et rigtig fint…
Gardner Frederik lavet et rigtig fint arbejde i min have og kom med ideer og løsninger for mit budget- og holdt budgettet! Jeg glæder mig til at nyde din dejlige have igen! Frederik var meget kommunikativ, jeg vil helt klart anbefale!
Gartner Frederik (Jacob)
Folkene hos Gartner Frederik (Jacob), kom som aftalt til tiden og plantede 30 meter hæk. Rigtig god dialog med Jacob og folkene. lt blev lavet på aftalt tid og til aftalt pris. Godt arbejde. Tak for det. Hilsen Michael
Vi har haft Frederik og Co forbi vores…
Vi har haft Frederik og Co forbi vores have til fældning, beskæring mm. God dialog og superfint arbejde. Der er bare så flot, når de har været forbi :-).
Gartner Frederik kan anbefales!
Gartner Frederiks 2 folk kom som aftalt, udførte arbejdet som aftalt, udførte i tillæg noget ekstra arbejde som først blev aftalt da de var kommet, alt var perfekt - og regningen var som aftalt, så det kunne ikke være bedre! Kan klart anbefales!
Professionelt beskæringsarbejde
Gartner Frederik udførte et super professionelt beskæringsarbejde i vores sommerhushave i Nordsjælland. Arbejdet blev udført helt som aftalt. Klar anbefaling herfra.
Vi havde Frederiks team til at fjerne…
Vi havde Frederiks team til at fjerne en hel del Efeu på to af vores træer i haven. Arbejdet blev udført med yderst omhyggelighed og ordentlighed. Vi kan kun give Gartner Frederik og hans dygtige team vores varmeste anbefaling. Han er venlig, imødekommende, rigtig god til at komme med spændende ideer og inspiration til vores have. Nu glæder vi os til de næste projekter, som de skal klare for os.
Tre æbletræer med sammengroede kroner
Tre æbletræer med sammengroede kroner. Ringede om mandagen, Frederik kom om fredagen. Hyggelig og kompetent medarbejder, der fiksede det på 5 timer. Flot beskæring og ikke en kvist lå tilbage. Og da timelønsberegningen var billigere end tilbuddet, slap vi 25% billigere. Kan absolut anbefales :-)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.