Garderoben Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Det tog lite längre tid än förväntat, kanske för att jag lade min beställning på en klämdag? Varan jag hade beställt fanns inte i lager trots att det visades på hemsidan. Butiken ringde upp och frågad... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag läste recensionerna och var lite orolig men de skötte min retur perfekt. Det är ett litet företag med ganska brett utbud så räkna med att det kan ta lite mer tid att lösa strul/krångel eller att... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fenominal service och snabb frakt. Jag råkade beställa just före påsk så mitt paket hamnade lite mellan raderna. Efter kontakt med kundtjänst så kom paketet direkt och sicken hjälpsamhet. Super nöjd!... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Köpte Rothco flamm- och knivsäkra handskar... Ena handsken tumm är felsydd och cirka 5mm kortare än den vänstra. samt bredare än den vänstra är lika med passform noll. På pekade detta och sände in en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą męską
  2. Sklep z odzieżą aktywną
  3. Sklep z artykułami do gry w airsoft
  4. Sklep turystyczny
  5. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu
  6. Sklep z odzieżą uliczną

Napisane przez firmę

Garderoben.se erbjuder militärkläder, kamouflagekläder, taktisk utrustning, friluftskläder, airsoft, knivar och jaktprodukter på nätet och i butik.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Komfortabla kläder

Snygga kläder & snabb leverans.

7 lipca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Stort tack Nicklas för toppomdömet!
Kul att du gillar vår service och våra kläder.

Snabb feedback

Snabb feedback gällande leveransens status. Bra pris.

9 lipca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Stort tack Christer för toppomdömet!
Kul att du gillar vår service och våra priser.

Odpowiedź od Garderoben

Stort tack Sören för toppomdömet!
Kul att du gillar vår service och tack igen för att du är en återkommande kund.

Reklamation.

Dålig service då det gäller reklamationer.
Har ett magasin till en relativt ny pistol som läcker luft, efter jag har skickat mail 2 ggr ang. detta så har jag inte fått något svar.
Kommer att skicka ett mail för dem 3e gången får jag inget svar så måste jag kontakta ku.

6 marca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Hej, Jon vänligen kontakta oss på telefon om du inte får svar via e-mail.
Vi är i semestertider just nu och jobbar på att kunna hantera alla ärenden i tur och ordning.
Vi ber om ursäkt för sent svar, vi jobbar på att hantera detta.
Garderoben support

Oceniono na 5 z 5

Bra produkter och snadd leverans

Bra produkter och snadd leverans. Jag är väldigt nöjd 😁

4 lipca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Tack Jimmy för det fina omdömet!
Kul att du gillar vår service och våra produkter. Tack för att du handlar hos oss. Varmt välkommen åter och ha en fortsatt skön sommar!

Oceniono na 3 z 5

Garderoben kung.

Garderoben kung.
DHL har helt tappat det denna sommar.
Ett paket som ska ta 3-5 dagar tog 14 dagar!

Odpowiedź od Garderoben

Tack för omdömet Peter! Trist att DHL inte levererade denna gång.
Vi hoppas att du inte har lidit för mycket av den långa frakttiden.
Ha en fortsatt skön sommar!

Superbra

Blixtsnabb leverans. Bra och rejäla produkter till bra pris. Totalt felfritt.

29 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Tack så hjärtligt Jörgen för det fina omdömet!
Härligt att höra att du uppskattar vår service och våra produkter.
Varmt välkommen åter och ha en fortsatt skön sommar!

Odpowiedź od Garderoben

Tack så mycket Lars för det fina omdömet!
Härligt att höra att du uppskattar vår service och våra produkter.
Ha en fortsatt skön sommar!

Oceniono na 5 z 5

Köpte en skjorta (pilot modell med…

Köpte en skjorta (pilot modell med axelklaffar), enda butiken online med ett "normalt" pris på just denna modell av skjorta.

Sitter som den ska, jätte skön att ha på sig när det är varmt dessutom! Ser jätte snyggt ut med kavaj samt slips.

Snabb leverans dessutom!

25 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Tack så hjärtligt Roger för det detaljerade omdömet!
Kul att du gillar skjortan och kan rekommendera den.
Vi på Garderoben önskar dig en fortsatt skön sommar!

Oceniono na 1 z 5

Garderoben i sig gjorde ett bra jobb…

Garderoben i sig gjorde ett bra jobb men deras batalmöjligheter är totalt värdelösa.
Att få betala lite extra för att ha missat fakturadaturmet är ok men fick i slutändan betala 500% av det värdet jag köpte från dem.

7 maja 2023

Odpowiedź od Garderoben

Hej Rickard, tack för ditt omdöme. Det är tråkigt att höra om det du beskriver. Vi har kontaktat Svea och kollar upp vad som hänt med betalningen. Vi återkommer till dig när vi vet mer.
Garderoben Support

Enkelt beställning system

Ganska enkelt att göra beställning, men det uppstår lite problem när man ska fylla in sitt personnummer.

Odpowiedź od Garderoben

Tack för det starka omdömet Giorgi!
Låter märkligt att det var svårt att fylla i personnumret. Skönt att det gick bra tillslut. Varmt välkommen åter och ha en fortsatt skön sommar!

Snabba att leverera

18 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Stort tack Lars för toppomdömet!
Härligt att höra att du uppskattar vår service. Varmt välkommen åter och ha en fortsatt skön sommar!

Oceniono na 5 z 5

Snabb service och trevlig personal

Snabb service och trevlig personal. Fräsch och välstädad lokal.

Odpowiedź od Garderoben

Tusen tack Rickard för det fina omdömet!
Kul att du uppskattar vår service och vår butik. Varmt välkommen åter och ha en fortsatt skön sommar!

Snabbt och okomplicerat.

Jag fick det jag beställde på 3dagar. Mycket bra tycker jag.

18 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Tack så mycket Thomas för det fina toppomdömet!
Kul att du uppskattar vår service. Varmt välkommen åter!

Oceniono na 5 z 5

Att kundservice ringde och frågade om…

Att kundservice ringde och frågade om jag kunde byta färg, samt att paketet postades så att jag kunde hämta det dagen efter.

22 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Stort tack Jerker för det fina toppomdömet!
Kul att du gillar vår service och varmt välkommen åter.

Nästan alltid bra!

Mycket grejer, bra pris och förutom denna gång snabb leveranstid. De hade kunnat lägga lite tid på att korrekturläsa sina beskrivningar och mail.

15 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Stort tack Günter för det starka omdömet!
Vi tar till oss detta och kollar vad vi kan göra bättre. Vi jobbar på att förbättra alla våra produktbeskrivningar så att de blir så tydliga som möjligt. Tack igen för att du handlar hos oss!

Rekommenderas

Handlat av dom ett flertal gånger alltid 5/5

9 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Tack så hjärtligt för det fina toppomdömet!
Tack igen Magnus för att du väljer att handla hos oss.
Trevlig sommar önskar Garderoben teamet

Allt bra!😃🥰😙

14 czerwca 2023

Odpowiedź od Garderoben

Stort tack Tomas för toppomdömet!
Ha en fantastisk sommar och varmt välkommen åter!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej