Köpte Rothco flamm- och knivsäkra handskar... Ena handsken tumm är felsydd och cirka 5mm kortare än den vänstra. samt bredare än den vänstra är lika med passform noll. På pekade detta och sände in en... Zobacz więcej
Det tog lite längre tid än förväntat, kanske för att jag lade min beställning på en klämdag? Varan jag hade beställt fanns inte i lager trots att det visades på hemsidan. Butiken ringde upp och frågad... Zobacz więcej
Jag läste recensionerna och var lite orolig men de skötte min retur perfekt. Det är ett litet företag med ganska brett utbud så räkna med att det kan ta lite mer tid att lösa strul/krångel eller att... Zobacz więcej
Köpte en produkt som krävde yrkeslegitimation, men paketet trots det tog bara en dag att komma! Snabbt och smidigt, seriöst företag.
Garderoben.se erbjuder militärkläder, kamouflagekläder, taktisk utrustning, friluftskläder, airsoft, knivar och jaktprodukter på nätet och i butik.
Tegnérgatan 20, 113 59, Stockholm, Szwecja
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Gillar att de svarar här med att man ska kontakta support för att sedan aldrig få svar av support. Som sagt trisst och icke professionella.

Odpowiedź od Garderoben
Alltid snabb leverans och samtliga produkter jag har beställt genom åren hae haft hög kvalité!

Odpowiedź od Garderoben
Jag tycker att ni har snabba leveranser och jag är väldigt nöjd med vad jag har fått. Ni har bra produkter överlag och till överkomliga priser.

Odpowiedź od Garderoben
På pekade detta och sände in en bild på handskarna, efter 14dagar ingen respons alls, svarar inte ens på mail... Vi kommer att byta iköps ställe efter detta, vårat team måste kunna lita på sin utrustning från dag 1...

Odpowiedź od Garderoben
Hörde av mig till de via kontaktsidan men väntar fortfarande på svar ca 1 vecka senare.

Odpowiedź od Garderoben
Snabb leverans och ett klädesplagg där storleken överensstämde med verkligheten.

Odpowiedź od Garderoben
Jag fick tag på en bra vara till ett bra pris (Märke som jag gärna handlar). Beställningen gick bra och fick varan väldigt snabbt.
Väldigt nöjd med köp över nätet trots att jag annars åker till butiken.