Man får altid god service og en god behandling ved Brich Holstebro. Flere valgmuligheder omkring løsning gav os et godt beslutningsgrundlag.

Reakcja na opinię
Virkelig flot håndværk 👍 Tid for gulvlægning overholdt nøje. God vejledning. Prisen lavere end forventet. Lidt forvirring i forløbet ifht hvem vi skulle kontakte ved forskellige spørgsmål.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Efter en totalrenovering af stuegulv mm. var tiden inde for at udskifte det gamle tæppe under sofabordet. Det blev ingen nem sag - at finde noget vi kunne bruge. En lang historie kort og efter diverse... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På trods af misforståelser om leverings tid, er dette absolut tilgivet - efter særdeles håndværksmæssigt udført nedlægning af tæppe tæt på væg, uden dæklister i pistolgang - godt gået vi er super g... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Lavhedevej 48, 7500, Holstebro, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Man får altid god service og en god behandling ved Brich Holstebro.
Flere valgmuligheder omkring løsning gav os et godt beslutningsgrundlag.

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Gode og konstruktive montører.
Stor og god hjælp af sælger.

Virkelig flot håndværk 👍
Tid for gulvlægning overholdt nøje.
God vejledning.
Prisen lavere end forventet.
Vi måtte rykke for regeringen.

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Hurtig og meget venlig levering.
Er så utrolig glad for mit gulv. Som
Er super nem at have med at gøre.

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Omsorg at det købte produkt var som aftalt. God opfølgning i processen.

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Professionelle gennem hele processen med gulv i hele huset .Rigtig dygtige montører👍

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
En fantask god service, og tømmren
Steffen må man rose for det flotte arbejde og den gode samarbejde vi havde. Så kun ros til alle
Det der blevet lavet er nyt trægulv i
hele huset, meget flot gulv.

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Hurtigt og effektivt . 2 mænd der virkelig vidste hvordan man lægger tæpper ned . Kun ros herfra

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Helt igennem en rigtig god oplevelser med prøver med hjem - sammenligning på stederne de skulle ligge i huset.
Først ved 3. Forsøg af prøver finder vi de rigtige farver kombinationer mm., så total set blev det en rigtig god løsning

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Alt har bare været i orden. Fin vejledning. Super flotte gulve vi har fået. Lagt meget omhyggeligt og perfekt. Handler helt klart igen 🌟🌟🌟🌟🌟

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Aftaler, priser og betjening er helt igennem ok.har ofte handlet der.

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Altid fremragende service ved Garant Holstebro. Har været købt klinker og trægulv flere gange, og vender helt sikkert tilbage.

Odpowiedź od Garant - Holstebro Gulve
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.