Rigtig godt og givende møde med gardinkonsulenten. Vi fik fremvist en masse gode eksempler og valgte det der passede bedst ind i rummet med sammenhængende farver. Gardinerne blev sat op efter ca. 2 ug... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Jeg har handlet hos Garant i Hjørring og er meget tilfreds med det endelige udkomme. Indledningsvist oplevede vi en misforståelse omkring opgaven, men det er blevet lyst fint og godt (og mere til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De havde den vare på hylden som vi eftersøgte. Gulvet blev monteret til aftalt tid .Perfekt udført Vi får en super service hos Garant i Hjørring,vi føler os velkommen i butikken. Samme oplevelse h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har kun rosende ord at sige om Garant Hjørring, særligt Lars. Da det hele brændte på i vores renoverings projekt en lørdag aften, kom Lars til undsætning og løste de problemer som vi stod overfor,... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Frederikshavnsvej 83, 9800, Hjørring, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Gode flotte gulve og god pris. Eneste minus var at jeg ikke kunne se dem, jeg valgte, i showroom, men de var som billedet

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Indledningsvist oplevede vi en misforståelse omkring opgaven, men det er blevet lyst fint og godt (og mere til).
Jeg ved med sikkerhed at jeg en anden gang gerne handler hos Michael (og sikkert alle andre) i butikken i Hjørring.

Odpowiedź od Garant - Hjørring
De havde den vare på hylden som vi eftersøgte.
Gulvet blev monteret til aftalt tid .Perfekt udført
Vi får en super service hos Garant i Hjørring,vi føler os velkommen i butikken.
Samme oplevelse havde vi gardin afdelingen .

Odpowiedź od Garant - Hjørring
klasse service - Lars var og er helt fantastisk til at hjælpe og guide

Fik slebet gulvet af Garant i Hjørring 🌞
Flot og gennemført resultat og alt blev udført som aftalt 😀😀

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Kompetent moden sælger på vores alder😉
Let at vælge med kyndig vejledning, Garant, lever op til navnet😀
Søde montører med humor, positive & servicemindede😊

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Fantastisk vejledning af yderst kompetente medarbejdere , hurtig levering og gode priser
Kan varmet anbefale at handle hos Garant i Hjørring

God kundeservice.
De ved hvad de har med og gøre.
Hurtig og god service.

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Rigtig god vejledning og service ved bestilling og levering. Endvidere ved henvendelse om tidligere levering end aftalt, hvilket blev imødekommet.

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Perfekt service og gode produkter samt priser. Jeg kommer helt sikkert igen.
mvh Uffe

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Fantastisk service og hjælp fra start til slut
Og en tydelig kommunikation omkring hele processen, så vi kunne følge med i arbejdet
Leif har været ikke bare professionel, men også utrolig venlig og serviceorienteret

Odpowiedź od Garant - Hjørring
Altid god og grundig kundeservice, med en ærlig vejledning. Uden blot mer salg for øje.
Kommer helt sikker igen.