Banner for Garant - Grindsted

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Trehøjevej 27, 7200 Grindsted, DK

Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice. Vi har været så heldige at blive hjulpet med gardiner til vores nye hus af Steffan fra garant i grindsted. Det har været kompetent rådgivning hele vejen igennem. Hurtig lever... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Hurtig ude og give et tilbud og hurtig opstart af af bestilt arbejde som var slibning af gulve og efterbehandling. Efter dette ændrede det sig da et af vores trægulve blev ødelagt og så var diskussi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Da vi skulle have nyt trægulv var vi ikke i tvivl om hvem vi skulle kontakte, og vi er kun blevet bekræftet igennem hele processen fra første besøg i butikken. Rådgivning i øjenhøjde og en forståelse... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mit første orienteren besøg vedr. vores gardiner til den nye lejlighed, fik den allerbedste vejledning af Jeppe. Da Steffen kom for at måle op og jeg skulle vælge farve. Der fik jeg også den allerbeds... Zobacz więcej

1. Materiały podłogowe
  2. Market budowlany
  3. Wykonywanie podłóg
  4. Sklep z dywanikami

O Garant - Grindsted

Napisane przez firmę

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Grindsted

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Great service, fair price.

Great service. Great value. Fair pricing.

4 maja 2026

Hi NM

Thank you very much for your positive feedback.

We are pleased to hear that you are satisfied with the service, value, and pricing.

Kind regards
Isabella, Garant customer service

Mega god service

Garant overholdte vores aftaler selvom det var lidt presset.
Yderst god service.

7 kwietnia 2026

Hej Knud

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en rigtig god service hos Garant Grindsted, og at vi lykkedes med at løse opgaven til din tilfredshed – også selvom det var under tidspres.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Hele handlen var en supergod oplevelse

Hele handlen var en supergod oplevelse. Steffan er top prof. Hurtig levering, fair pris, og vi er mega glade for de nye plisserede gardiner.

30 marca 2026

Hej Carl

Mange tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at hele forløbet har været en supergod oplevelse for jer.

Vi er glade for, at I har oplevet både hurtig levering, en fair pris og et flot resultat med jeres nye gardiner.

Hej Margaret

Mange tak for de 5 flotte stjerner.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant Grindsted. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har været tilfreds med forløbet.

Service niveau højt

Service niveau højt
Lytter til kunden
Ok oplevelse

9 marca 2026

Hej Kim.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet et højt serviceniveau, og at du har følt dig lyttet til undervejs – det er noget, vi vægter meget højt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin service og guidning

Rigtig fin service og guidning. De kunne fortælle meget om forskellen på tæpperne. Ham der kom og lagde tæppet gjorde også det godt og var god til at rydde op efter sig

8 marca 2026

Hej Carsten.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har oplevet både fin service og god vejledning i butikken, så du følte dig godt klædt på til at vælge det rette tæppe. Samtidig er vi også rigtig glade for at høre, at monteringen levede op til dine forventninger, og at der blev afsluttet pænt og ordentligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God høflig behandling af alle

God høflig behandling af alle

5 marca 2026

Hej Heinrich

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at du har oplevet god og høflig betjening af alle i Garant Grindsted.

Oceniono na 5 z 5

Godt tilfreds med mit tæppe

Godt tilfreds med mit tæppe, go service😊

20 lutego 2026

Hej Linda.

Mange tak for din anmeldelse af Garant Grindsted.

Det glæder os meget at høre, at du er godt tilfreds med dit tæppe, og at du har oplevet god service.

Vi håber, du får stor glæde af dit tæppe, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

7 lutego 2026

Hej Rita.

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om Garant Grindsted.

Det glæder os meget, at du har oplevet god service i butikken.

God eftermiddag.

Lise, Garant Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

God betjening og rigtig god hjælp med…

God betjening og rigtig god hjælp med at låne prøver samt 1 tæppe med hjem.

23 stycznia 2026

Hej Aase

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet hos Garant Grindsted .

Vi gør os umage for at gøre processen nem og tryg, og vi er glade for, at du fik mulighed for at tage prøver og tæppe med hjem.

Venlig betjening

Venlig betjening

15 stycznia 2026

Hej Else.

Mange tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for, at du har oplevet venlig og 5-stjernet betjening, præcis som vi ønsker den skal være.

Meget god service

Meget god service

12 stycznia 2026

Hej med dig.

Tusind tak for din positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Carsten

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet professionel rådgivning hos Garant Grindsted.

Oceniono na 5 z 5

God rådgivning fra sælger.

God rådgivning fra sælger.
Dygtig og behagelig montør.

17 listopada 2025

Hej Kristian

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået god rådgivning fra sælgeren og oplevet en dygtig og behagelig montør hos Garant Grindsted.

Oceniono na 5 z 5

Faglig kompetent rådgivning ved køb og…

Faglig kompetent rådgivning ved køb og montering af gardin

13 listopada 2025

Hej Lisbeth.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet faglig og kompetent rådgivning i forbindelse med køb og montering af gardin. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt vejledt gennem hele processen.

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med min vare-…

Meget tilfreds med min vare- rullegardiner.

29 października 2025

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er meget tilfreds med dine rullegardiner.

Trægulv

Det ser rigtig godt ud, og det er lagt perfekt .

3 października 2025

Hej Aase.

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med dit nye gulv – og at det både ser godt ud og er lagt helt perfekt.

Vi håber, du får stor glæde af det i mange år frem.

Positiv oplevelse.

God, og professionel vejledning.

3 września 2025

Hej Lasse.

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet god og professionel vejledning hos Garant Grindsted. Det er netop den service, vi stræber efter at levere hver gang.

Vi håber, du er glad for dit køb, og vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp igen.

flinke og tiltalende medarbejdere

flinke og tiltalende medarbejdere
virkeligt et godt gardin produkt

15 sierpnia 2025

Hej Svend Erik.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Grindsted.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds både med vores medarbejdere og gardiner.

Til Garant

Til Garant - Grindsted . Jeg vil starte med at sige tak til Steffan Thygesen. Han er hurtig , arbejder intens , og han gør et PERFEKT arbejde , og er meget behagelig . Ham skal I være meget glade for at have i Garant . Jeg vil tilføje , et kæmpe STORT plus til Steffan , men et lige så STORT minus , til jer i Garant .
Hvis ikke Steffan havde været så opmærksom på min regning , var jeg , kommet til at betale nøjagtig 1673,80 kr mere , end den regningen , I havde udregnet til mig , og det ville jeg på ingen måder , have haft muglighed for at kontrollere , netop der , var Steffan opmærksom. Her skal tilføjes , jeg er glad for tæppet .
Nok engang TAK til Steffan .
Med Venlig Hilsen Helen Vibe M Sørensen .

1 lipca 2025

Hej Helen,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Grindsted.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for tæppet og har fået en grundig og behagelig service fra Steffan. Det er godt, at Steffan var opmærksom på regningen, så der ikke opstod en fejl.

God eftermiddag.

Isabella, Garant kundeservice

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej