Reakcja na opinię
Garant Fredericia. Tusind tak for super kompetent vejledning, og efterfølgende behandling i forbindelse med produktionsfejl på et gulv fra Timberman. Kunder bliver behandlet, som de selv vil behand... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har ventet forgæves på at få en aftale m. Garants gardinbus vedr. gardiner og solafskærmning. Har udfyldt formularen på web. Efter at have ventet forgæves på at blive kontaktet af Garant Freder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg skulle videresende min ordre da jeg stod i butikken og så blev den printet og jeg skulle skrive under. Gammeldag og spild af papir
Napisane przez firmę
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Vejlevej 96, 7000, Fredericia, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jeg har fået gardinbussen fra Garant Fredericia til at komme og måle op og give et tilbud. Jeg har aldrig oplevet en person, der er så ugidelig- på ingen måde interesseret i at vise eller at sælge mig noget. Manden havde næsten ikke nogle prøver med og ville hellere ikke bruge tid på at vise mig mulighederne. Hele besøget tog 5 minutter. Derudover skulle jeg følge op for at få sendt tilbuddet, uden billeder af yderligere materialer, som lovet. Totalt absurd oplevelse! Kan på ingen måde anbefale Garant Fredericia

Odpowiedź od Garant - Fredericia
Min kone og jeg kom ind for at købe vores første gulv nogensinde til vores nye hus, og kendte ikke til hvordan gulvtæppe priser fungerede.
Bliver mødt af en sælger, som introducerer tæpperne, og jeg læser på prisen "120kr per m2".
Jeg spørger "Det er første gang jeg køber tæpper, og jeg forstår ikke helt prisen, betyder det at jeg betaler 120kr per meter af rullen?".
Hvor efter sælgeren smiler, kigger mig i øjnene og "nikker kraftigt med hovedet" (hvilket indikerer det er rigtigt det jeg siger), men fortsat læser så op hvad der ord ret står på pris skiltet... Som om han koldt læste vilkår op...
Han kom af MEGET off... Men jeg tænkte ikke at han forsøgte at snyde mig, så jeg bestilte de meter jeg skulle bruge.
Jeg kommer så senere på ugen og henter, og finder ud af prisen er 4 gange så høj som jeg troede, og spørger ind til det.
Samme sælger siger "det er prisen for den m2 du har bestilt, som der jo står på varen i butikken"...
Jeg siger, "nej du sagde det kostede 120kr per meter af rullen?"... hvor han HASTIGT afbryder mig og siger "Nej nej nej nej... som du nok husker, sagde jeg ord ret 'det var 120kr per m2'"...
Og imens det her sker giver han mig et FLABET satisfying smil, som udviser "jeg er en brugt bil sælger, og jeg har lige taget ***** på dig"...
Så han havde i alt alvorlig HUSKET hvilke ord han præcist havde brugt en hel uge senere, fordi han vidste prisen ville komme bag på mig...
Min kone og jeg måtte bruge hele vores opsparing den dag på tæpper, hvilket skulle have gået til andre ting, fordi Garant følte "et salg var mere værd, end en fortsat kunde".
Vi har ALDRIG siden da brugt Garant, og fortæller glædeligt vores sleske oplevelse hver gang folk i området spørger ind til Garant Fredericia.
Tværtigmod er 'BT Gulve Og Gardiner Fredericia A/S' SØDE og flinke mennesker som IKKE tager alle chancer for at narre penge ud af deres uvidende kunder.
Dette skete forresten for os tilbage i 2019, men Trustpilot tillader kun man kan gå tilbage til 2022. Men episoden har sat i mig op til nu, så ville får den her review ud af verden for endelig at kunne slippe det. :)
Og vi står nu til igen at skulle købe gulv til hele vores hus, og tager glædeligt ikke til Garant for at blive snydt endnu engang.

Garant Fredericia.
Kunder bliver behandlet, som de selv vil behandles hvis de havde samme fejl. Seriøs og professionel, selv mulighed for rådgivning, når spørgsmål kommer i forbindelse med gulvlægning på helligdage...

Odpowiedź od Garant - Fredericia
Har udfyldt formularen på web.
Efter at have ventet forgæves på at blive kontaktet af Garant Fredericia, udfyldte jeg endnu en formular - denne gang til Kolding.
Det er 1-2 måneder siden - og har intet hørt, hverken fra Fredericia eller Kolding.
Kontaktede i stedet et konkurrerende firma (gardinbus.gratis) som reagerede i samme uge som kontaktformularen var udfyldt - og snart monteres elektronisk styret solafskærmning og gardiner uden problemer - alt imens Garant aldrig er vendt tilbage.
Det er svært at vurdere samarbejdet med Garant, da det ikke blev til noget - men jeg kan kun fraråde Garants gardinbus service.
Det var spild af tid, og der er andre der gerne vil løse opgaven, så min anbefaling er at gå udenom Garants gardinbus og vælge nogen som har styr på processen i stedet.

Odpowiedź od Garant - Fredericia
Min mand og jeg var forbi Garant i Fredericia i sidste uge. Vi forklarede den venlig sælger, at vi ønskede et tæppe under vores sofabord. Vi fandt et tæppe, men vi var meget i tvivl, om det vil passe til vores stue. Derfor spurgte vi, om vi kunne returnere tæppet, hvis det var tilfældet. Sælgeren svarede, at vi selvfølgelig kunne returnere det.
Uheldigvis passe tæppet ikke, men da vi afleveredede det i butikken, fik vi den besked, at vi ikke kunne få pengene retur - det praktiserede de ikke.
Vi undrer os over, at sælgeren dels ikke oplyste os om deres koncept "Lån med hjem", som der står på deres hjemmeside, eller at vi kun kunne få et tilgodebevis i tilfælde af, at vi kom retur med tæppet - især når vi talte så meget med ham om, at vi var i tvivl.
Vi er rigtig kede af den behandling, da det ikke er et problem mange andre steder indenfor samme kæde i forhold til at få pengene retur.
Til Tidde
Det er desværre ikke korrekt, at vi blev oplyst om, at vi kun kunne få et tilgodebevis. Så havde vi nemlig aldrig købt tæppet, især når vi var så meget i tvivl. Men det er ord mod ord og det kan vi selvfølgelig ikke stille noget op imod. Ærgerligt, at I har denne tilgang.

Odpowiedź od Garant - Fredericia
Havde i midten af december set en gummiskobakke på hjemmesiden og kører til Fredericia for at købe et par stykker i butikken. Har de dem? Næ, nej, men de er lige bestilt, siger den flinke medarbejder, for han har lige opdaget dem på hjemmesiden i går :-O. Han vil gerne lægge et par stykker til side. Så langt så godt, men da jeg mener, at jeg lige så godt kan købe dem via hjemmesiden, takker jeg nej.
Som tænkt så gjort, og jeg får en bekræftelse på købet d. 19.12. D. 21.12. trækkes beløbet på min konto, og senere samme dag modtaget jeg en mail om, at jeg kan hente mine varer i butikken d. 3.1. Det har jeg aldrig oplevet på netsalg før; her har jeg stort set modtaget varen samtidig med, at betalingen trækkes! Amatøragtigt, mener jeg!
For et par dage siden modtager jeg så mail om at give anmeldelse her på Trustpilot :-O! Og jeg har ikke modtaget varerne endnu, så er da spændt på, om de overhovedet er ankommet til butikken, når jeg på torsdag d. 3.1. endelig har mulighed for at hente dem.

Odpowiedź od Garant - Fredericia
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.