Gl. Brydegaard Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

For 2 uger siden holdt vi vores bryllup på Gl Brydegaard. Det var en magisk dag/aften i fantastiske rammer. Personalet var så lydhøre og gjorde alt for at vi fik den fest vi drømte om. Maden var f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skønneste sted at køre til, hold da op. Dette ophold var for os et af de allerbedste oplevelser. Dejlige mennesker der, super humor, dygtige til deres job, skønt sted med lækre værelser, restauranten... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super dejlig saunagus. Godt afstemt ifht snak/introduktion, ro, tid, dufte mm. En anderledes, men dejlig oplevelse med velvalgt julemusik og juledufte🎄 En lille forbedring, ville være i forbindels... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi var ni personer som havde booket bord til en frokost med seks serveringer, og mængden af mad var, mildest talt mangelfuld. Der var: Et stk. svinekæbe med en lille skefuld bulgur. To skiver... Zobacz więcej

1. Hotel

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kursuscenter og hotel i naturskønne omgivelser på Fyn - Sydfyn. Kursuscentre er der masser af på Fyn, kun få er som Gl. Brydegaard - kursuscenter og hotel

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

115 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

Afstressende og total ferie

En super modtagelse - skønt personale - dejligt værelse/lejlighed og fantastiske omgivelser. Køkkenet var ligeså 👍Total godkendt oplevelse med 3 overnatninger. Vi ses igen ☺️

5 sierpnia 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Tusind tak for de flotte ord 🌿 Det glæder os, at både værelse, køkken og omgivelser faldt i god jord – og at vores hold gjorde indtryk. Vi sender et smil retur og glæder os allerede til at byde jer velkommen igen ☀️

Oceniono na 5 z 5

Både hyggeligt og god mad

Både hyggeligt og god mad, vi vil til enhver tid vende tilbage

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Kære Kirsten. Tak for ordene - dem sætter vi stor pris på og glæder os til at byde velkommen en anden gang. God weekend - Connie

Dejligt ophold.

Det var ikke første gang vi valget Gl. Brydegaard og det bliver heller ikke sidste gang. Et dejligt sted hvor man virkeligt kan slappe af ved at nyde stedet og det kompetente personale og de dejlige omgivelser. Vi holdt et surprise sølvbryllup hvor alle var med på ideen og levede op til diskretionen som var nødvendig. Dejlig mad som smagte alle - ikke mindst morgenmaden.
Vi giver mange varme anbefalinger

21 lipca 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Kære Steen .Tusind tak for de fine ord – og for tilliden igen! Vi elsker at være en del af jeres særlige øjeblikke, og vi sender et stort tillykke med sølvbrylluppet. Vi glæder os allerede til næste gang I kigger forbi – her står både morgenmad og smil klar! 🌿✨

Bedste sommerhilsner Connie

Oceniono na 5 z 5

Beautiful setting near the beach…

Beautiful setting near a great beach and a little cosy harbour. Friendly people, lovely food and a nice and tranquill ambience.

29 czerwca 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Dear Mia. Thank you so much for your lovely words, Mia 🌸 We’re so happy you enjoyed the atmosphere here with us – the calm surroundings, the beach and the little harbour (we love them too 😉). And it makes us extra glad that both the food and the people put the finishing touch on your stay. We hope to welcome you back again soon ✨

Oceniono na 1 z 5

Katastrofe!

Katastrofe!
Ved snart ikke hvor jeg begynder?
Velkomstdrink - virkelig usmagelig.
Forret - dårlig sammensat, kold og mangelfuld.
Hovedret - rå fisk, kokken sagde at den var som den skulle være.
Dessert - ok, det er svært at fejle med friske jordbær
Vinmenu - dårlig sammensat og meget mangel fuld.

Konklusion - bliv væk.

30 lipca 2025

Kære Benny og frue

Tak fordi I har taget jer tid til at give en anmeldelse – også selvom vi er rigtig kede af at læse, at jeres oplevelse hos os slet ikke levede op til jeres forventninger.

Vi må ærligt indrømme, at vi er blevet overraskede over jeres tilbagemelding. Under jeres besøg oplevede vi jer som imødekommende og gav ikke indtryk af, at I var så utilfredse – og ved udtjek nævnte du, Benny, kun kort det med fisken. Havde vi vidst, at I var så skuffede, ville vi selvfølgelig have forsøgt at finde en løsning med det samme, fx en anden velkomstdrink eller en ekstra ret, hvis noget manglede.

Vores køkkenchef har god samvittighed med den serverede fisk, men vi ved også, at smag er subjektiv – og vi tager altid feedback til os med respekt. Det gælder også input om vinmenuen og forretterne. Vi laver mad med kærlighed til råvarerne og med stor respekt for det klassiske – men vi ved også, at vi ikke rammer plet hos alle.

Vi beklager oprigtigt, at vi ikke levede op til jeres forventninger – og håber, at I en dag får lyst til at give os en ny chance.

Connie Østergaard

Oceniono na 5 z 5

En uforglemmelig oplevelse – fejring og overnatning i naturskønne rammer

Vi havde fornøjelsen af at overnatte på Gl. Brydegaard i forbindelse med en fejring af en 50-års fødselsdag, og det var en helt igennem skøn oplevelse.

Stedet emmer af ro, varme og personlighed. Værelserne er enkelt og charmerende indrettede, og naturen omkring stedet gør, at man øjeblikkeligt falder ned i gear. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.

Fødselsdagsarrangementet var virkelig veltilrettelagt – personalet var imødekommende, nærværende og professionelle hele vejen igennem. Maden var i særklasse: smagfuld, smukt anrettet og med tydeligt fokus på lokale råvarer og bæredygtighed. Vi følte os forkælede fra start til slut.

Det er et sted, der har sjæl – og hvor både det praktiske og det sanselige går op i en højere enhed. Jeg kan varmt anbefale Gl. Brydegaard, både til festlige lejligheder og til en rolig getaway.

24 maja 2025

Kære Ulla

Hvor er det bare en fornøjelse at læse – tusind tak for de fine ord! Vi bliver helt varme om hjertet og lidt rødmosset i kinderne 🌞

Det var en ære at danne ramme om jeres fejring, og vi er så glade for, at både maden, naturen og stemningen ramte plet.

Kig endelig forbi igen

De kærligste hilsner fuld af glæde fra Gl. Brydegaard & Connie

Oceniono na 5 z 5

Man følte sig bare velkommen og taget…

Man følte sig bare velkommen og taget godt imod. Alt var lækkert og gennemført. God betjening, god mad, fantastisk beliggenhed, rent, pænt og smukt og det sødeste personale. Vi vil virkelig anbefale overnatning, middag og morgenmad 😊

6 czerwca 2025

Kære Consumer
Mange tak for din feedback, så dejligt at vores arbejde og dedikation kan mærkes hos vores gæster. Det gør os virkelig glade. God sommer - Hilsen Connie

En virkelig dejlig dag.

Maden var fremragende. Personalet supersøde, hjælpsomme og samtidigt diskrete. Alt i alt var vi ovenud tilfredse med arrangementet: En familie-komsammen i anledning af en 75-års fødselsdag.
Frokost og eftermiddagskaffe.

22 czerwca 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Kære Elisabeth. Mange tak for din dejlige feedback. Det er netop det vi hver dag arbejder på - at alle vores gæster får en dejlig oplevelse ved at gæste Gl. Brydegaard. TAK 🙏🏼 Hilsen connie

En rigtig dejlig oplevelse

En rigtig dejlig oplevelse. Pæne og hyggelige omgivelser og god mad. I Lyset, hvor vi overnattede, falder det hele i et med naturen, så det var rigtig godt for sjælen. Kan kun anbefales.

21 maja 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Kære Allan Tak for dine ord. Der glæder os når vores gæster kan mærke vores bestræbelser på at vores gæster nyder naturen, maden og stemningen. God afte og 🙏🏼 hilsen connie

Hyggelig og god restaurant

Virkelig god mad og god betjening.
Hyggelige omgivelser og atmosfære.

7 maja 2025

Kære Henrik
Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord - det varmer :-D
Jeg giver det videre her i huset og så håber vi, at kunne byde velkommen en anden gang igen.

Oceniono na 5 z 5

Lækkert og naturligt så langt øjet rækker

Besøgte Gl.Brydegaard en smuk solrig forårsdag - blev sanseligt overvældet af hotellets magiske omgivelser indretning o oplevelser. Alt er så lækkert!! Stedet ånder ro og omhu. Humor og kærlighed. Naturlighed og sans for detaljer i hver en krog og tallerken. Her er så rent og al mad serveres så smagfuldt og stilfuldt af det venligste team. Tak for denne gang vi ses helt sikkert igen 🌸

7 maja 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Kære Anette. Tak for besøget og stjernerne. Vi er så glade for at vores indsats mærkes - det er jo det der er formålet - gæsternes oplevelse. De bedste fredagshilsner Connie

På alle måder smagfuldt

På alle måder smagfuldt; udsøgt lækker mad, smukke omgivelser og service på højt niveau. Et fantastisk godt sted at holde fest

22 marca 2025

Kære Kirsten

Tusinde tak for den fantastiske anmeldelse og de smukke ord! Det varmer virkelig, og jeg giver dem straks videre her i huset.
Og et stort tak for det dejlige besøg – vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang.

Fantastisk yndigt sted

Fantastisk yndigt sted - autentisk og nærværende. Deltog i Breathwork med efterfølgende grøn frokost. Alt ånder af fred og idyl - megavenligt personale. En kæmpe anbefaling herfra!

2 marca 2025

Odpowiedź od Gl. Brydegaard

Kære Jette. Tak for din fine anbefaling, som vi bliver SÅ glade for at modtage. Vi arbejder hver dag på lige netop at favne det du skriver. Så skønt at du mærkede det. TAK🙏🏼

Oceniono na 5 z 5

Det er simpelthen bare et smukt og…

Det er simpelthen bare et smukt og hyggeligt sted med en fantastisk sød service. Man føler sig altid virkelig velkommen, og der er kvalitet i det hele. Fra værelser og rengøring til mad og omgivelser.

31 stycznia 2025

Kære Hjalte

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de flotte ord.
Vi er så glade for at vi kan blive ved med at byde velkommen her :-)

Ønsker dig en dejlig dag og vi ses forhåbentlig snart igen.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og skønne omgivelser

Fantastisk service og skønne omgivelser.
Vi kunne ikke have valgt et bedre sted til vores ledelsesseminar.

16 grudnia 2024

Kære Vivi

Mange tak for din feedback og de flotte ord! De varmer meget og jeg giver det videre her i huset :-)

Vi håber at se jer tilbage igen en anden gang.

Ønsker dig en dejlig dag!

Oceniono na 5 z 5

Gæstfrihed, god mad og ro

Vi er nu kommet på Gl. brydegaard i en årrække og kommer glædeligt igen gang efter gang. Maden, roen, gæstfriheden, naturen og afstanden til den travle hverdag er hovedårsagerne til at vi kommer igen - og igen. Gl. Brydegaard og deres ansatte er en stor anbefaling værdig.

22 listopada 2024

Kære Allan

Mange tak for de flotte ord - vi nyder også jeres besøg!
Ønsker jer en glædelig jul og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Det var et super godt sted at holde…

Det var et super godt sted at holde foredrag med Pernille Oldgaard/MoneyMum.
Omgivelserne og stedet var en oplevelse i sig selv.
Maden var super lækkert og personalet var så søde og rare.

Dejligt sted og vil helt sikkert komme igen.

10 października 2024

Kære Mette
Tusind tak for din anmeldelse! Det var virkelig en dejlig aften - og vi er så glade for at du også synes det!
Vi håber at se dig på Gården en anden god gang igen.
Marie

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk smukt sted som vi begge…

Helt fantastisk smukt sted som vi begge nød rigtig meget. Omgivelserne og stedet lagde op til at man kunne trække stikket helt og bare være til. De omkringliggende byer og steder er alle et besøg værd.
Personalet, alle som én var søde skønne mennesker som var smilende og imødekommende. Man føler sig med det samme velkommen. Værelserne var æstetiske og lækre. Hvis man ønsker glutenfrit til morgenmad skal man nok sige det i forvejen det glemte vi, men som alle andre steder i verden hvor man skal have glutenfrit brød kunne en drøm være at det var hjemmebagt og lunt :-) vi takker for et hyggeligt ophold og kommer helt sikkert igen.

4 września 2024

Kære Lia

Tusind tak for din søde og hjertevarme anmeldelse her på Trustpilot. Det betyder rigtig meget for os og vores lille sted! Og det er meget værdsat at du har brugt tid på at skrive den.

Vi vil tage jeres ønske om en opgradering af oplevelsen af det glutenfrie brød, med videre til vores dygtige kokke.

Vi håber, at kunne få lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Rigtig dejlig dag!

Marie
Gl. Brydegaard

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej