For 2 uger siden holdt vi vores bryllup på Gl Brydegaard. Det var en magisk dag/aften i fantastiske rammer. Personalet var så lydhøre og gjorde alt for at vi fik den fest vi drømte om. Maden var f... Zobacz więcej
Skønneste sted at køre til, hold da op. Dette ophold var for os et af de allerbedste oplevelser. Dejlige mennesker der, super humor, dygtige til deres job, skønt sted med lækre værelser, restauranten... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super dejlig saunagus. Godt afstemt ifht snak/introduktion, ro, tid, dufte mm. En anderledes, men dejlig oplevelse med velvalgt julemusik og juledufte🎄 En lille forbedring, ville være i forbindels... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var ni personer som havde booket bord til en frokost med seks serveringer, og mængden af mad var, mildest talt mangelfuld. Der var: Et stk. svinekæbe med en lille skefuld bulgur. To skiver... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kursuscenter og hotel i naturskønne omgivelser på Fyn - Sydfyn. Kursuscentre er der masser af på Fyn, kun få er som Gl. Brydegaard - kursuscenter og hotel
Helnæsvej 4, 5683, Haarby, Dania
- info@gammelbrydegaard.dk
- www.gammelbrydegaard.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Afstressende og total ferie
En super modtagelse - skønt personale - dejligt værelse/lejlighed og fantastiske omgivelser. Køkkenet var ligeså 👍Total godkendt oplevelse med 3 overnatninger. Vi ses igen ☺️

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Både hyggeligt og god mad
Både hyggeligt og god mad, vi vil til enhver tid vende tilbage

Dejligt ophold.
Det var ikke første gang vi valget Gl. Brydegaard og det bliver heller ikke sidste gang. Et dejligt sted hvor man virkeligt kan slappe af ved at nyde stedet og det kompetente personale og de dejlige omgivelser. Vi holdt et surprise sølvbryllup hvor alle var med på ideen og levede op til diskretionen som var nødvendig. Dejlig mad som smagte alle - ikke mindst morgenmaden.
Vi giver mange varme anbefalinger

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Beautiful setting near the beach…
Beautiful setting near a great beach and a little cosy harbour. Friendly people, lovely food and a nice and tranquill ambience.

Katastrofe!
Katastrofe!
Ved snart ikke hvor jeg begynder?
Velkomstdrink - virkelig usmagelig.
Forret - dårlig sammensat, kold og mangelfuld.
Hovedret - rå fisk, kokken sagde at den var som den skulle være.
Dessert - ok, det er svært at fejle med friske jordbær
Vinmenu - dårlig sammensat og meget mangel fuld.
Konklusion - bliv væk.

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
En uforglemmelig oplevelse – fejring og overnatning i naturskønne rammer
Vi havde fornøjelsen af at overnatte på Gl. Brydegaard i forbindelse med en fejring af en 50-års fødselsdag, og det var en helt igennem skøn oplevelse.
Stedet emmer af ro, varme og personlighed. Værelserne er enkelt og charmerende indrettede, og naturen omkring stedet gør, at man øjeblikkeligt falder ned i gear. Man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren.
Fødselsdagsarrangementet var virkelig veltilrettelagt – personalet var imødekommende, nærværende og professionelle hele vejen igennem. Maden var i særklasse: smagfuld, smukt anrettet og med tydeligt fokus på lokale råvarer og bæredygtighed. Vi følte os forkælede fra start til slut.
Det er et sted, der har sjæl – og hvor både det praktiske og det sanselige går op i en højere enhed. Jeg kan varmt anbefale Gl. Brydegaard, både til festlige lejligheder og til en rolig getaway.

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Man følte sig bare velkommen og taget…
Man følte sig bare velkommen og taget godt imod. Alt var lækkert og gennemført. God betjening, god mad, fantastisk beliggenhed, rent, pænt og smukt og det sødeste personale. Vi vil virkelig anbefale overnatning, middag og morgenmad 😊

En virkelig dejlig dag.
Maden var fremragende. Personalet supersøde, hjælpsomme og samtidigt diskrete. Alt i alt var vi ovenud tilfredse med arrangementet: En familie-komsammen i anledning af en 75-års fødselsdag.
Frokost og eftermiddagskaffe.

En rigtig dejlig oplevelse
En rigtig dejlig oplevelse. Pæne og hyggelige omgivelser og god mad. I Lyset, hvor vi overnattede, falder det hele i et med naturen, så det var rigtig godt for sjælen. Kan kun anbefales.

Hyggelig og god restaurant
Virkelig god mad og god betjening.
Hyggelige omgivelser og atmosfære.

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Lækkert og naturligt så langt øjet rækker
Besøgte Gl.Brydegaard en smuk solrig forårsdag - blev sanseligt overvældet af hotellets magiske omgivelser indretning o oplevelser. Alt er så lækkert!! Stedet ånder ro og omhu. Humor og kærlighed. Naturlighed og sans for detaljer i hver en krog og tallerken. Her er så rent og al mad serveres så smagfuldt og stilfuldt af det venligste team. Tak for denne gang vi ses helt sikkert igen 🌸

På alle måder smagfuldt
På alle måder smagfuldt; udsøgt lækker mad, smukke omgivelser og service på højt niveau. Et fantastisk godt sted at holde fest

Fantastisk yndigt sted
Fantastisk yndigt sted - autentisk og nærværende. Deltog i Breathwork med efterfølgende grøn frokost. Alt ånder af fred og idyl - megavenligt personale. En kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Et perfekt tilrettelagt arrangement i…
Et perfekt tilrettelagt arrangement i de smukkeste omgivelser!

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Det er simpelthen bare et smukt og…
Det er simpelthen bare et smukt og hyggeligt sted med en fantastisk sød service. Man føler sig altid virkelig velkommen, og der er kvalitet i det hele. Fra værelser og rengøring til mad og omgivelser.

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Fantastisk service og skønne omgivelser
Fantastisk service og skønne omgivelser.
Vi kunne ikke have valgt et bedre sted til vores ledelsesseminar.

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Gæstfrihed, god mad og ro
Vi er nu kommet på Gl. brydegaard i en årrække og kommer glædeligt igen gang efter gang. Maden, roen, gæstfriheden, naturen og afstanden til den travle hverdag er hovedårsagerne til at vi kommer igen - og igen. Gl. Brydegaard og deres ansatte er en stor anbefaling værdig.

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Det var et super godt sted at holde…
Det var et super godt sted at holde foredrag med Pernille Oldgaard/MoneyMum.
Omgivelserne og stedet var en oplevelse i sig selv.
Maden var super lækkert og personalet var så søde og rare.
Dejligt sted og vil helt sikkert komme igen.

Odpowiedź od Gl. Brydegaard
Helt fantastisk smukt sted som vi begge…
Helt fantastisk smukt sted som vi begge nød rigtig meget. Omgivelserne og stedet lagde op til at man kunne trække stikket helt og bare være til. De omkringliggende byer og steder er alle et besøg værd.
Personalet, alle som én var søde skønne mennesker som var smilende og imødekommende. Man føler sig med det samme velkommen. Værelserne var æstetiske og lækre. Hvis man ønsker glutenfrit til morgenmad skal man nok sige det i forvejen det glemte vi, men som alle andre steder i verden hvor man skal have glutenfrit brød kunne en drøm være at det var hjemmebagt og lunt :-) vi takker for et hyggeligt ophold og kommer helt sikkert igen.